Thermaltake MaxOrb Question - Overclock.net

Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 12-10-2009, 02:59 PM - Thread Starter
1.7ghz
 
Join Date: Mar 2009
Location: St. Catharines
Posts: 366
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 21
I have yet to install this on my Mobo and in my case (Thermaltake M9). Should this need to be supported in anyway off the top of my case? Or should this be fine just with the mounting brackets?



"OC'ing is a Journey, Not a Destination"
post-flame-small.gif 4 GHz Overclock Club post-flame-small.gif
Canadian OCN Club
Intel E8400 Club
KitRae is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 12-10-2009, 06:38 PM
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
 
sLowEnd's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: British Columbia
Posts: 17,283
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 923
The Maxorb isn't heavy. It will be fine with just the mounting gear.
KitRae likes this.

Chimp Challenge Participant 

sLowEnd is offline  
Reply

Quick Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off