3d mark for my x1950 pro .... - Page 2 - Overclock.net

Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #11 of 29 Old 11-06-2006, 04:26 AM
4.0ghz
 
Join Date: Aug 2006
Location: Dubai, UAE
Posts: 3,002
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 203
Don't use CCC to overclock, use ATI Tool 25b16pre5. I get much better results using it

3DMark05 - 14497
3DMark06 - 7492

Also, did you make sure to put all your graphics settings on high performance?

Aumotocnic "An unfortunate member of the overclock.net insomnia club"
Joeking78 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #12 of 29 Old 11-06-2006, 04:34 AM
 
NrGx's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Australia
Posts: 8,611
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 554
Quote:
Originally Posted by beret9987 View Post
It's a little low. I'm pulling 5100 out of my rig. It makes me feel happy that I'm only 400 points off from a C2D rig.
No, it actually isnt low. I can get 5121 when I OC my card. So the cpu is making up the slack.

Ryzen 5 1600 (3.6 Ghz, 1.2v) | Asus B350-F ROG STRIX | Team Dark 16 GB DDR4-3000 (2933 Mhz, CL16, 1.35v) | GTX1060 3GB
NrGx is offline  
post #13 of 29 Old 11-06-2006, 04:44 AM
4.0ghz
 
alexisd's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: FLORIDA/Palm Beach
Posts: 4,033
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 171
Quote:
Originally Posted by Juggernaut View Post
What to low? To low for what? Why to low?

Stupid comments...
Yes is way too low for a C2D and one of the good card from ATI.Go and take a look in the benches sections.Look around you see better result's for that card.
alexisd is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #14 of 29 Old 11-06-2006, 05:18 AM
Back From The Dead
 
Namrac's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Kalamazoo, MI
Posts: 10,796
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 701
I pull just over 5000. The Core 2 Duo does not show its true strength with 3DMark.

20110813 - RIP

Take me out into the black, tell them I ain't coming back.
Burn the land and boil the sea, you can't take the sky from me.
Namrac is offline  
post #15 of 29 Old 11-06-2006, 11:57 AM - Thread Starter
733mhz
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 124
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 2
Quote:
Originally Posted by alexisd View Post
Yes is way too low for a C2D and one of the good card from ATI.Go and take a look in the benches sections.Look around you see better result's for that card.
i am not being ****y here but post a link that shows a X1950 PRO not xt at scores higher than that ?

5521 in 3dmark 06
11834 in 3dmark 05?
i am using xp64 which further reduces benchmarks because of crippled drivers.......

Super PI 1M in 13.3 seconds!

rippling is offline  
post #16 of 29 Old 11-06-2006, 06:47 PM
 
NrGx's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Australia
Posts: 8,611
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 554
Quote:
Originally Posted by alexisd View Post
Yes is way too low for a C2D and one of the good card from ATI.Go and take a look in the benches sections.Look around you see better result's for that card.
A core2 does not mean an awesome 3dmark06 score. The X1950 is a performance card, not an ultra high end. 5000+ is a very good score.

Ryzen 5 1600 (3.6 Ghz, 1.2v) | Asus B350-F ROG STRIX | Team Dark 16 GB DDR4-3000 (2933 Mhz, CL16, 1.35v) | GTX1060 3GB
NrGx is offline  
post #17 of 29 Old 11-06-2006, 06:52 PM
4.0ghz
 
alexisd's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: FLORIDA/Palm Beach
Posts: 4,033
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 171
Quote:
Originally Posted by NrGx View Post
A core2 does not mean an awesome 3dmark06 score. The X1950 is a performance card, not an ultra high end. 5000+ is a very good score.
Ok.then my bad.I search and yes is a good score.And with a C2D most or any benches really fly in the scores is the power of those Proccesors.That card is the 256 or the 512?
alexisd is offline  
post #18 of 29 Old 11-06-2006, 07:03 PM
4.0ghz
 
BloodThirstyEmu's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Mesa, AZ
Posts: 1,116
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 54
With my setup, i get around 4200 marks. So if you have the X1950 pro 512mb you should be getting a little better than that even if u have crippled drivers. Make sure when you are running 3dmark06 to put all your CCC settings to minimum so you can get the best score.

I am 89% addicted to Counterstrike.

Quote:
Originally Posted by SZayat go_quote.gif
QTF, I'm facing some painful bottlenecks with solitaire. & BTW Minesweeper is unplayable.
BloodThirstyEmu is offline  
post #19 of 29 Old 11-06-2006, 07:22 PM
333mhz
 
ibceptor's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 24
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 3
The core 2 does make a big diff on Mark06.
LL

ibceptor is offline  
post #20 of 29 Old 11-06-2006, 07:24 PM
Back From The Dead
 
Namrac's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Kalamazoo, MI
Posts: 10,796
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 701
You've got a 7950GX2. That's a far cry from an X1950 Pro. About twice as fast, in fact.

20110813 - RIP

Take me out into the black, tell them I ain't coming back.
Burn the land and boil the sea, you can't take the sky from me.
Namrac is offline  
Reply

Quick Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off