AMD Radeon 6990 Club - Page 167 - Overclock.net

Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #1661 of 4103 Old 05-09-2011, 06:53 PM
 
ttoadd.nz's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Auckland
Posts: 1,036
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 57
Quote:
Originally Posted by 110110101;13446275 
Will setting up a watercooling system void the warranty on my HIS? I can't find the warranty information anywhere.

It wont as long as you install the stock air cooler back on before sending for RMA.
110110101 likes this.

ttoadd.nz is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #1662 of 4103 Old 05-09-2011, 06:56 PM
333mhz
 
110110101's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 34
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
Quote:
Originally Posted by ttoadd.nz;13446321 
It wont as long as you install the stock air cooler back on before sending for RMA.

Alright, thanks smile.gif

110110101 is offline  
post #1663 of 4103 Old 05-09-2011, 06:59 PM
Overclocker in Training
 
badatgames18's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: chicago
Posts: 4,445
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 209
someone should really gather the benches in this thread and stick them to the op so i won't have to scroll 20 somethin pages to find them scattered lol

badatgames18 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #1664 of 4103 Old 05-09-2011, 06:59 PM
Intel Overclocker
 
Join Date: Aug 2010
Location: MI
Posts: 1,053
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 45
Send a message via AIM to HiLuckyB
Quote:
Originally Posted by ttoadd.nz;13446262 
I just tried 11.5, i don't have the cursor problem so i skipped the hotfix. 11.4 seems to be working perfectly for me, no stutter, best benchmark scores and smooth gaming. I'm just guessing AMD whipped out these 11.5 drivers without fully testing them.

How are you finding the hotfixes?

Look back a page, I posted the link wink.gif
HiLuckyB is offline  
post #1665 of 4103 Old 05-09-2011, 07:01 PM
WaterCooler
 
broken pixel's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: KDWH
Posts: 756
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 36
Since changing from my gimp epower 1200 to the AX1200 my 6990 runs clean.

My FurMark score jumped up.

http://www.ozone3d.net/benchmarks/furmark_score_190.php?id=170055

Score: 7365 points (122 FPS)

Submitted by ohm on May 10 2011, 2:08 am

Bench duration: 60 seconds
Resolution: 1280 x 720
MSAA samples: 0
Window mode: fullscreen

Primary renderer: ATI Radeon HD 6970 Series
Device ID: 0x1002 - 0x671d
GPU clock: 980 MHz
Memory clock: 1375 MHz
Graphics drivers: Catalyst 11.5 - 8.85.6-110505a-118668E (5-5-2011)
GPU temperatures (start/end):37°C / 49°C
Number of GPUs: 2

CPU: Intel(R) Core(TM) i7 CPU 930 @ 2.80GHz
CPU speed: 4200 MHz
Operating system: Windows 7 64-bit build 7601 [Service Pack 1]

R4BE • 3930K @ 4.7GHz +0.010 • XSPC Raystorm H20 block • 16GB Corsair Dominator GT 1866MHz- 9-11-10-27-1N • G2-1600-X1 • 2x XFX 290x • 2x XLR8 Pro 120GB RAID 0 • OCZ Revo3 240GB • XFI • Win8.1/10/Mint 64bit • TM HOTAS Warthog, Slawdevice BF109 Pedals • X270OC 2560x1440 @ 100Hz 0
broken pixel is offline  
post #1666 of 4103 Old 05-09-2011, 08:25 PM
WaterCooler
 
ezveedub's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Fort Lauderdale, FL
Posts: 2,211
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 137
Send a message via AIM to ezveedub
Quote:
Originally Posted by 110110101;13446275 
Will setting up a watercooling system void the warranty on my HIS? I can't find the warranty information anywhere.

By the HIS book, yes. I checked. But AFAIK, it it's submitted for RMA completely stock with no damage during disassemble/reassemble, I don't think you will have issues. You don't need to register it either to have warranty. I registered mine today and saw the note during registration. Since I've never had issues with any off my cards (knocking on wood), it's not a huge issue for me.
ezveedub is offline  
post #1667 of 4103 Old 05-09-2011, 11:09 PM
Intel Overclocker
 
Join Date: Aug 2010
Location: MI
Posts: 1,053
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 45
Send a message via AIM to HiLuckyB
wheee.gif Just ordered my EK-FC6990 Nickel Acrylic Block. Can't wait biggrin.gif This is my first watercooled GPU so hopefully it all goes well redface.gif I didn't have any problems doing the CPU so I think I should be ok cool.gif

This is how im setup right now, Hopefully my RX360 + RX120 is enough to keep the temps under control.

DSC04283.jpg
HiLuckyB is offline  
post #1668 of 4103 Old 05-09-2011, 11:27 PM
WaterCooler
 
ezveedub's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Fort Lauderdale, FL
Posts: 2,211
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 137
Send a message via AIM to ezveedub
Quote:
Originally Posted by HiLuckyB;13449338 
wheee.gif Just ordered my EK-FC6990 Nickel Acrylic Block. Can't wait biggrin.gif This is my first watercooled GPU so hopefully it all goes well redface.gif I didn't have any problems doing the CPU so I think I should be ok cool.gif

This is how im setup right now, Hopefully my RX360 + RX120 is enough to keep the temps under control.

DSC04283.jpg

I run my CPU, 6990 and 6970 off one RX360 on a single DDC 10watt pump in a XSPC reservoir just fine. The 6970 was pulled today and I'm waiting for my 2nd 6990. I will add that into the loop to see how well it runs before switching over to a dual RX360 rad system with X58A-UD7 mobo chipset blocks in a CL M8 case.
ezveedub is offline  
post #1669 of 4103 Old 05-09-2011, 11:36 PM
Intel Overclocker
 
Join Date: Aug 2010
Location: MI
Posts: 1,053
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 45
Send a message via AIM to HiLuckyB
Quote:
Originally Posted by ezveedub;13449494 
I run my CPU, 6990 and 6970 off one RX360 on a single DDC 10watt pump in a XSPC reservoir. The 6970 was pulled today and I'm waiting for my 2nd 6990. I will add that into the loop to see how well it runs before switching over to a dual RX360 rad system with X58A-UD7 mobo chipset blocks in a CL M8 case.

How are your temps with the 6990 + 6970? I do plan on getting a 6970 (or 6990 if the price is right biggrin.gif) Later on, But I can't get another rad in this case with out modding frown.gif I guess I could hang a rad off the back of the case if I have to biggrin.gif
HiLuckyB is offline  
post #1670 of 4103 Old 05-09-2011, 11:47 PM
WaterCooler
 
ezveedub's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Fort Lauderdale, FL
Posts: 2,211
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 137
Send a message via AIM to ezveedub
Quote:
Originally Posted by HiLuckyB;13449572 
How where your temps? I do plan on getting a 6970 (or 6990 if the price is right biggrin.gif) Later on, But I can't get another rad in this case with out modding frown.gif I guess I could hang a rad off the back of the case if I have to biggrin.gif

I haven't really thrown the kitchen sink at it in a while. Just ran a full round of Crysis Warhead benchmarks at 3 rounds each and Heaven 2.5. The GPU's never really saw past 60C ever. My CPU has seen 71C under LinX after 3 hours of Furmark with my Crossfire 6870s first. It took the CPU 1 hour to get there at that. You'll never see the temps Prime95, LinX or Furmark does while gaming, so you'll be fine, more so with an extra 120 rad. I do run Koolance 120mm 2000RPM fans on bios control from the CPU header on my motherboard via a SunBeamtech 6 channel fan controller, which works very well IMO.
ezveedub is offline  
Reply

Quick Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off