AMD Radeon 6990 Club - Page 208 - Overclock.net

Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #2071 of 4103 Old 06-13-2011, 06:07 AM
1.3ghz
 
theyedi's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 421
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 17
So I just bought two of these. What is this alternative bios about, and does it apply to Sapphire 6990s?

theyedi is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2072 of 4103 Old 06-13-2011, 06:23 AM
Born to Overclock
 
Khalam's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 1,515
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 72
you have a little switch on your card next to the crossfire connector, flick it and it will turn on the second bios with 880/1250 clocks and a higher V
Khalam is offline  
post #2073 of 4103 Old 06-13-2011, 06:30 AM
1.3ghz
 
theyedi's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 421
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 17
Ah, I don't have them in my hands yet since I just bought them. Is there any risk in switching to this?

theyedi is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2074 of 4103 Old 06-13-2011, 06:35 AM
Born to Overclock
 
Khalam's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 1,515
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 72
from what I remember some manufactures honor the warranty others dont, personally ive been running my 6990s like that since they came out
Khalam is offline  
post #2075 of 4103 Old 06-13-2011, 06:56 AM
1.7ghz
 
Join Date: Dec 2010
Location: Caliornia
Posts: 335
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 41
Quote:
Originally Posted by Khalam View Post
some pics of my setup, ill post a whole gallery once I get my wc setup going (which I hope is gone be in the next 2-3 weeks









Very nice my friend. Looking at the stats in your signature, looks like we're operating on a very similar wavelength Only other p67 board I considered was the Maximus IV & looks like our overclocks are neck & neck. How are your temps with the Kuhler block? I'm way impressed with your clocks on air; before I had installed my Koolance blocks, I was hitting 970 or so via stock HSF (albeit not 100% stable, though enough-so for completed bench runs before requisite reboot) & I'd venture a guess @ those clocks you're a bit more stable than I was on air. Nice roomy case, too..& I have a very similar fan controller though the name escapes me. Not to mention the RAM speeds & total amount, though differing in brands. Familiarity is always attractive Slick build, buddy.

XXXfire is offline  
post #2076 of 4103 Old 06-13-2011, 07:56 AM
Born to Overclock
 
Khalam's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 1,515
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 72
thanks bro;) wait till I get my wc installed,wink.gif what are your super pi runs etc? what about 03/05/06 vantage and 2011 scores;) would be interesting to see what scores do you get on a similar setup;) temp wise i get max 80-85 at 5439mhz atm, with 5.3 around 77-88
Khalam is offline  
post #2077 of 4103 Old 06-13-2011, 09:18 AM - Thread Starter
WaterCooler
 
Levesque's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Quebec, Canada
Posts: 2,116
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 125
Nice set-up Khalam!

But those 6990 are begging you to watercool them! smile.gif

On the internet, for 10 REALLY VOCAL whiners, you have 1000 satisifed customers that don't post.



Mountain Mods build and my Home Theater link: http://www.overclock.net/t/1232605/2-mountain-mods-build-home-theater-gaming-room#post_16777582

gunner2.gifAsus ROG Rampage IV Extreme X79 Owners Clubgunner.gif
Levesque is offline  
post #2078 of 4103 Old 06-13-2011, 11:12 AM
Born to Overclock
 
Khalam's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 1,515
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 72
im just waiting for a response from koolance;) I emailed them if they would like to sponsor some parts for my wc setup or at least give me a combo deal on cpu block+2xgpu block+res+2pumps+crossfire connectors+ nozzles and fittings. Once I know what im standing on ill know what to do;)
Khalam is offline  
post #2079 of 4103 Old 06-13-2011, 03:05 PM
Overclocker
 
MACH1NE's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Sydney, Australia
Posts: 289
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 1
Quote:
Originally Posted by HiLuckyB;13852144 
No because the card will just throttle in the #2 bios and run worse. #1 is unlocked bios and will let you overclock without it holding the card back cool.gif

http://www.hardocp.com/article/2011/03/21/amd_radeon_hd_6990_video_card_followup_review/5

This test shows that switching it to bios 1 then o.c'ing is pretty much useless and its better of o.c'ing when in bios 2

MACH1NE is offline  
post #2080 of 4103 Old 06-13-2011, 03:14 PM
Intel Overclocker
 
Join Date: Aug 2010
Location: MI
Posts: 1,053
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 45
Quote:
Originally Posted by MACH1NE;13858395 
http://www.hardocp.com/article/2011/03/21/amd_radeon_hd_6990_video_card_followup_review/5

This test shows that switching it to bios 1 then o.c'ing is pretty much useless and its better of o.c'ing when in bios 2

Really because thats not what I see, And when im pushing 1015/1475 1.25v I don't anything to hold me back wink.gif
HiLuckyB is offline  
Reply

Quick Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off