diabloSUCKS APU Test thread {NEED HELP PLEASE HELP} - Overclock.net

Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #1 of 58 Old 02-22-2012, 10:06 PM - Thread Starter
 
diabloSUCKS's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: SoCal, USA
Posts: 478
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 15
Will be updating soon..
NXZ-MEAD likes this.
diabloSUCKS is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 58 Old 02-23-2012, 12:28 AM - Thread Starter
 
diabloSUCKS's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: SoCal, USA
Posts: 478
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 15
2012-02-22221626.jpg

2012-02-22223524.jpg

Look what was waiting for me when I got home tonight. .

So I guess the first thing I am going to do it put it in my girls rig and go from there =)

Please help me with this as this is all pretty much new to me(Benchmarking, Overclocking AMD stuff, Dual graphics (I know it wont work with the first build), AMD GPU's. All of my experiences have been with the Intel/Nvidia group.

Please help me do a step by step here by posting with specific information, links, pics, etc.

Thank you very much!

Also, please rep me as much as I deserve so I can start selling in the marketplace !

This is all that I have so far:

Step 1: Assemble the rig(s)

Step 2: Download CPU-Z, GPU-Z, 3Dmark Vantage, Prime 95 (WHAT ELSE?)

Step 3: ??

Step4: ?


ALSO I AM SO SORRY FOR NOT BEING ABLE TO DO THAT MUCH RESEARCH BUT I AM ACTUALLY "STUDYING" FOR FIRST MIDTERM =/
diabloSUCKS is offline  
post #3 of 58 Old 02-23-2012, 08:45 AM
New to Overclock.net
 
Join Date: Feb 2012
Location: St. Louis, MO
Posts: 149
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
'MAY CONTAIN AWESOME' indeed!
yeah, I don't get as to why you got the A4 if you're going with the 7750? Putting in anything higher than the 6670 kills the iGPU....
or did you upgrade?

for software, you are missing 3DMark (I use Vantage, and I really have no idea what I'm doing. I just use it to keep records and compare between upgrades) <-- GPU stress testing
If you are planning on overclocking the CPU/APU, get Prime95 for CPU/RAM stress testing

EDIT: you might want to tidy up those cables though...
just sayain smile.gif

yeah, awkward. I know ...Warlight.net ID: MEAD
NXZ-MEAD is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 58 Old 02-23-2012, 10:37 AM - Thread Starter
 
diabloSUCKS's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: SoCal, USA
Posts: 478
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 15
Quote:
Originally Posted by NXZ-MEAD View Post

'MAY CONTAIN AWESOME' indeed!
yeah, I don't get as to why you got the A4 if you're going with the 7750? Putting in anything higher than the 6670 kills the iGPU....
or did you upgrade?
for software, you are missing 3DMark (I use Vantage, and I really have no idea what I'm doing. I just use it to keep records and compare between upgrades) <-- GPU stress testing
If you are planning on overclocking the CPU/APU, get Prime95 for CPU/RAM stress testing
EDIT: you might want to tidy up those cables though...
just sayain smile.gif

I am waiting for the *6670 to arrive (SEE BELOW) and to be honest I got a screaming deal on that 7750 + I really wanted to see it perform for myself. I want to put it in my $3300 Rig later and give it a run for its money but we will see about that. Also, I want to build a rig centered around the 7750/70 later.

Okay thank you VERY much for the software I will have all of those installed later this evening.

Thank you very much for your help sir =)
Quote:
Originally Posted by mercury01 View Post

very glad to know about this ,thank you guys.g.gif

No problem that is what this place is all about!

Okay so, basically it is going to work like this:

1. I source the parts you want me to test.

2. You tell me what to do and I will do it.



*CAN WE ALL AGREE THAT THE BEST DUAL GRAPHICS ENABLED CARD FOR THE A4-3400 IS THE 6670?? I am just a little confused about this. Okay back to school but will be checking in throughout the day. Also, link me to any AMD APU/GPU parts or deals and I will try and buy them.
diabloSUCKS is offline  
post #5 of 58 Old 02-23-2012, 04:07 PM - Thread Starter
 
diabloSUCKS's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: SoCal, USA
Posts: 478
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 15
2012-02-23142639.jpg

2012-02-23130230.jpg

ALSO I AM BUYING ANOTHER 7750 from ow_ciller tonight and going to CROSSFIRE it...

{I forgot to paypal him and he sold it to a friend so no cheap 7750 for me =(}

Why you ask?

Because I can! That's why LOL and it's extra credit in my class =)

http://www.techpowerup.com/reviews/HIS/HD_7750_7770_CrossFire/

IMPORTANT QUESTIONS:

[
B]Q: What is the best "HYBRID/DUAL GRAPHICS" set-up?[/B]

Q: What is the best "NON HYBRID GRAPHICS" set-up?

diabloSUCKS is offline  
post #6 of 58 Old 02-23-2012, 04:22 PM
New to Overclock.net
 
Join Date: Feb 2012
Location: St. Louis, MO
Posts: 149
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by diabloSUCKS View Post

*snip*
ALSO I AM BUYING ANOTHER 7750 from ow_ciller tonight and going to CROSSFIRE it...
Why you ask?
Because I can! That's why LOL and it's extra credit in my class =)
http://www.techpowerup.com/reviews/HIS/HD_7750_7770_CrossFire/

WHAAAAAA????
dude, you should totally send me one too... for testing purposes, you know smile.gif

we have the same table! *fistbumps*
diabloSUCKS likes this.

yeah, awkward. I know ...Warlight.net ID: MEAD
NXZ-MEAD is offline  
post #7 of 58 Old 02-23-2012, 05:55 PM
Security Sleuth
 
Join Date: Feb 2012
Location: Levittown, NY
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 1
Question are u using this rig for gaming?

Because i was looking to get A8 for gaming and stuff

XxVipis372Xx

"Vipis"
Levittown, NY
"A vipis gamer"
XxVipis372Xx is offline  
post #8 of 58 Old 02-23-2012, 06:02 PM - Thread Starter
 
diabloSUCKS's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: SoCal, USA
Posts: 478
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 15
Quote:
Originally Posted by XxVipis372Xx View Post

Question are u using this rig for gaming?
Because i was looking to get A8 for gaming and stuff

To be honest I am just testing stuff to see what works well and what doesn't.

However, this PC will be put to the test in BF3, SWTOR, Starcraft, Civ 5, Anno 2070, and whatever else I have at my disposal.

But I would stray away from APU for gaming only. I mean, I just think that there is a better way to do it for gaming purposes. But only one way to tell and that is to test everything out.

thumb.gif

I actually got to build another couple rigs tonight and so will not be able to actually administer any HD 7750 testing tonight due to the fact I will have to spend my non homework time on that.

I apologize but this gives us more time to come up with some cool idea and find some links =)
XxVipis372Xx likes this.
diabloSUCKS is offline  
post #9 of 58 Old 02-23-2012, 06:03 PM
Security Sleuth
 
Join Date: Feb 2012
Location: Levittown, NY
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 1
Thanks for the info +1
diabloSUCKS likes this.

XxVipis372Xx

"Vipis"
Levittown, NY
"A vipis gamer"
XxVipis372Xx is offline  
post #10 of 58 Old 02-23-2012, 06:36 PM - Thread Starter
 
diabloSUCKS's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: SoCal, USA
Posts: 478
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 15
Quote:
Originally Posted by XxVipis372Xx View Post

Thanks for the info +1

Bro, no problem that is what this place is all about =)
diabloSUCKS is offline  
Reply

Quick Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off