[OFFICIAL] FX-8320/FX-8350 Vishera Owners Club - Page 4852 - Overclock.net

Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #48511 of 68054 Old 04-10-2015, 12:32 PM
Commodore 64
 
xKrNMBoYx's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 1,025
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 19
xKrNMBoYx is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #48512 of 68054 Old 04-10-2015, 12:56 PM
Fan Man
 
Mike The Owl's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Location: Yorkshire UK
Posts: 799
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 42
Quote:
Originally Posted by xKrNMBoYx View Post

My HDD came in today. I guess it's time for a fresh install of Windows 8.1.

If it's no good remember my new number plate....

Mike The Owl is offline  
post #48513 of 68054 Old 04-10-2015, 01:04 PM
Commodore 64
 
xKrNMBoYx's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 1,025
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 19
Quote:
Originally Posted by Mike The Owl View Post

If it's no good remember my new number plate....


Sorry I'm a bit dull. Cant decide what that means.
xKrNMBoYx is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #48514 of 68054 Old 04-10-2015, 01:08 PM
Fan Man
 
Mike The Owl's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Location: Yorkshire UK
Posts: 799
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 42
Diss your Hard drive...Diss HD....nevermind
Mike The Owl is offline  
post #48515 of 68054 Old 04-10-2015, 01:20 PM
Commodore 64
 
xKrNMBoYx's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 1,025
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 19
xKrNMBoYx is offline  
post #48516 of 68054 Old 04-10-2015, 01:24 PM
Overclocker in Training
 
Benjiw's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: UK
Posts: 3,411
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 93
Plugged all my fans into my mobo a while ago but I get a very high pitch noise, is that coil whine? Does anyone else get that noise from their sabre? smile.gif
Benjiw is offline  
post #48517 of 68054 Old 04-10-2015, 01:26 PM
 
3DVu's Avatar
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 323
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by Mike The Owl View Post

Diss your Hard drive...Diss HD....nevermind

That feel when a good joke is not understood... I feel you, mate.



This time I have a proper knowledge of this chip, I hope that the transition from my 1335 FX-8350 to this newer 8320 wil! Be worth the wait.

This time, I'll start of by undercloicking the chip as low as I can, THEN I'll gradually test with IBT by slowly changing the multiplier.

After I'm done with the VCore/GHz, I'll bump up that NB.

Any suggestion is well received, and I'm definitely taking this M5A97 EVO R2.0 to the extreme!

3DVu is offline  
post #48518 of 68054 Old 04-10-2015, 01:36 PM
Fan Man
 
Mike The Owl's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Location: Yorkshire UK
Posts: 799
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 42
Quote:
Originally Posted by Benjiw View Post

Plugged all my fans into my mobo a while ago but I get a very high pitch noise, is that coil whine? Does anyone else get that noise from their sabre? smile.gif

No mate, and I've quite a few fans on there. Is it from any particular fan or is it all of them?
Mike The Owl is offline  
post #48519 of 68054 Old 04-10-2015, 01:38 PM
Overclocker in Training
 
Benjiw's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: UK
Posts: 3,411
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 93
Quote:
Originally Posted by Mike The Owl View Post

No mate, and I've quite a few fans on there. Is it from any particular fan or is it all of them?

the high pitch whine only happens when fans are connected to the mobo.
Benjiw is offline  
post #48520 of 68054 Old 04-10-2015, 01:52 PM
Fan Man
 
Mike The Owl's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Location: Yorkshire UK
Posts: 799
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 42
Quote:
Originally Posted by Benjiw View Post

the high pitch whine only happens when fans are connected to the mobo.

Have you checked the fan settings in the bios?
Mike The Owl is offline  
Reply

Quick Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off