AMD 64 3700 n00b - Overclock.net

Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 4 Old 12-14-2005, 04:20 PM - Thread Starter
Commodore 64
 
marksie's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
Im new to over clocking and wondered how i would overclock my cpu and memory on this motherboard?? if you could help me out i would be highly greatfull cheers

marksie is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 12-14-2005, 04:29 PM
4.0ghz
 
Join Date: Aug 2005
Location: Seattle,Washington
Posts: 14,732
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 1203
Quote:
Originally Posted by marksie
Im new to over clocking and wondered how i would overclock my cpu and memory on this motherboard?? if you could help me out i would be highly greatfull cheers
First thing you have to do is update your BIOS using the MSI LiveUpdate utility. The shipped BIOS version isn't good for overclocking.

Comp #2: Intel 2500k, GTX480, MSI P67AGD55, 4gb G Skill, X-Fi XtremeMusic,Logitech Z5500, 24" Gateway LCD, Antec P180,3 striped 36gb Raptors + 1 500gb, Hyper 212+, Corsair 520HX.

Comp #3:Intel 2500k, GTX480, MSI P67AGD55 , 4gb G Skill, Antec 650W, Logitech 560 4.1, 24" Acer LCD, Chenming MidTower, Liteon DVDRW, 74gb Raptor + 500 gb, Hyper 212+, Creative X-Fi XtremeGamer.

Comp #4: Intel 2500k, MSI 6950 2gb, Asus P8P67A, 4gb G. Skill, 22" Acer LCD,Raptor 150, Hyper 212+, Logitech 530, Antec P180, Antec TruePower 650w,Creative X-Fi XtremeMusic,Liteon DVDRW
sccr64472 is offline  
post #3 of 4 Old 12-14-2005, 04:34 PM
4.0ghz
 
jrabb1920's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Tucson, Az.
Posts: 5,331
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 471
Welcome to the site, check out our FAQ's you will find most of your info there.

jrabb1920 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 4 Old 12-14-2005, 04:37 PM - Thread Starter
Commodore 64
 
marksie's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
ok and after i have upgraded the bios ??

marksie is offline  
Reply

Quick Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off