MSI NF980 G65 + Phenom II X6 1055T @4,05Ghz - Overclock.net

Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #1 of 52 Old 06-08-2010, 11:05 PM - Thread Starter
333mhz
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 50
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 2
Just want to share with you guys about my new computer

Specification :
Processor : Phenom II X6 1055T
Motherboard : MSI NF980 G65
Memory : Muscle Power DDR3 2000 CL9 2x2GB
VGA : DA 9600GT Sonic + Zotac 9600GT Supreme SLI Mode Full 16X
Cooling : Cooler Master Gemini II + Thermalteke Fan 3200 Rpm & 1500 Rpm
Power Supply : Silverstone ST50F 500 Watt
HDD : WDC 640 GB AAKS
LCD : AOC 19" VW+

Some Pictures :





BIOS









1. Prime95



2. Temperature



3. PC Mark 2005



4. PC Mark Vantage



5. Cinebench 11.5 64 Bit



6. 3D Mark 2006

Mode Single



Mode SLI



3D Mark 2006 Score = 22073
4,2 Ghz with Win XP




7. 3D Mark Vantage

Single Phsyx ON



SLI Phsyx ON



Single Phsyx Off



SLI Phsyx Off



8. Unigine Heaven Bencmark 2.1

Single Mode



SLI Mode



9. WPrime 2.03



10. 3D Mark 2005



11. Maksimum Bandwidth



12. Super Pi 1MB Sub 15 s



13. Super Pi 32MB



14. WPrime 1.55


15. Max CPU-Z with 1,5 Vcore



Thanks for your attention
tahumie87 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 52 Old 06-08-2010, 11:24 PM
4.0ghz
 
Jelah's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Ontario, Canada
Posts: 966
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 74
Jelah is offline  
post #3 of 52 Old 06-09-2010, 12:15 AM - Thread Starter
333mhz
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 50
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 2
Quote:
Originally Posted by Jelah View Post
Pretty beast. you need a case though lol
Of course I need it

In my case with bad cable management :

My PC (Click to show)

tahumie87 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 52 Old 06-09-2010, 05:07 AM
Commodore 64
 
davidmorgen19's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
i like this system. i really impressed by the technical specification. i am planing to make intel system but after seeing your Computer i want to make AMD. my main perpace is playing game on PC.
davidmorgen19 is offline  
post #5 of 52 Old 06-09-2010, 05:28 AM
3.5ghz
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 970
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 40
you need a better case and hide all those cables ,but very good build. I am collecting parts right now for my new build :
MB: NF980-G65
CPU: PII 955 C3
H&F:Corsair H50 (Push/Pull with GT AP15's)
Ram: OCZ BE 1600
HDD: 2x WD Caviar Blue 320gb in Raid 0
VGA: 2 x GTX470 in Sli
PSU: Corsair 850w (or 1000w)
Case: Lancool PC-K62

What do you think?
When im finished i will post pics of the finished product.

Ivan TSI is offline  
post #6 of 52 Old 06-09-2010, 06:39 AM - Thread Starter
333mhz
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 50
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 2
Quote:
Originally Posted by davidmorgen19 View Post
i like this system. i really impressed by the technical specification. i am planing to make intel system but after seeing your Computer i want to make AMD. my main perpace is playing game on PC.
Thanks bro
AMD has better price/performance than intel.

Quote:
Originally Posted by Ivan TSI View Post
you need a better case and hide all those cables ,but very good build. I am collecting parts right now for my new build :
MB: NF980-G65
CPU: PII 955 C3
H&F:Corsair H50 (Push/Pull with GT AP15's)
Ram: OCZ BE 1600
HDD: 2x WD Caviar Blue 320gb in Raid 0
VGA: 2 x GTX470 in Sli
PSU: Corsair 850w (or 1000w)
Case: Lancool PC-K62

What do you think?
When im finished i will post pics of the finished product.
Thanks bro for your advice

It's great configuration, but I think it's bottleneck if you use Phenom II 955 for that GTX 470SLI. You need Phenom II X6 1055T @4Ghz or Phenom II 1090T BE @4-4,2 Ghz if you want to overclock with simple change with multiplier and vcore.

Here's some Game Benchmark :

GTA 4
Setting Autoconfigure.

Single Mode



SLI Mode



Resident Evil 5

Single Mode


SLI Mode

tahumie87 is offline  
post #7 of 52 Old 08-14-2010, 07:23 AM - Thread Starter
333mhz
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 50
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 2
Update

Super Pi 1 Mb & 32 Mb Phenom II X6 1055T @4328 Mhz

Super Pi 1Mb


Super Pi 32Mb



================================================== ====
Batman Arkham Asylum

Setting without Phsyx:


Single No Phsyx


SLI No Phsyx:


Setting with Phsyx & AA=8X


Single Phsyx AA=8X


SLI Phsyx AA=8X


================================================== ==

MAFIA II Demo

Setting


AA=On,APEX=High


AA=On,APEX=Off
tahumie87 is offline  
post #8 of 52 Old 08-20-2010, 09:44 PM
4.0ghz
 
AMDZ's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Southern California, US
Posts: 995
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 30
Nice work! But I use the M4N98TD Evo 908a SLI AM3 motherboard, but it is listed as 780a on CPU-Z =/

MSI NF980-G65
3.92GHz CPU / 2.90GHz NB 1055T
Mushkin Blackline 1550MHz @ 6-8-6-24-1T

proof.gifhttp://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1520927
I type my term paper while P95'ing >=)
AMDZ is offline  
post #9 of 52 Old 08-20-2010, 09:48 PM
New to Overclock.net
 
Moparman's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Farmington MO
Posts: 4,846
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 186
I have this board and love it. Im thinking of getting a 1090T though. Had good luck with my 1055T.
Moparman is offline  
post #10 of 52 Old 08-27-2010, 03:04 AM - Thread Starter
333mhz
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 50
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 2
Quote:
Originally Posted by AMDZ View Post
Nice work! But I use the M4N98TD Evo 908a SLI AM3 motherboard, but it is listed as 780a on CPU-Z =/
Thanks

Quote:
Originally Posted by Moparman View Post
I have this board and love it. Im thinking of getting a 1090T though. Had good luck with my 1055T.
This board is great, I'm happy with the performance.
I Hope this motherboard support for the next amd processor (Buldozer)
tahumie87 is offline  
Reply

Quick Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off