Better safe than sorry - First timer in need of assistance. - Page 2 - Overclock.net

Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #11 of 12 Old 04-14-2012, 07:20 AM
PC Gamer
 
truckerguy's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Elkhart,IN
Posts: 3,638
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 209
good deal
truckerguy is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #12 of 12 Old 04-14-2012, 03:54 PM - Thread Starter
 
TechnoLlama's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 11
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
So upon further review, everything seems to be working fine except for a few minor things. For one, after installing drivers and such, this window is always present on startup for 30 seconds or so (minus the installation process going to 100%. That is not my screenshot, just someone else with a similar problem). As well, the sound of a an external storage device being connected/reconnected seems to play randomly, and since I can't get my external hard drive to show up when I plug it in, I'm guessing something is wrong with the USB drivers. However, since it seems to also happen when I tried playing BF3 (which played amazingly other than that), could it be something to do with the video card?
TechnoLlama is offline  
Reply

Quick Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off