System instability, help me figure this out. - Page 3 - Overclock.net

Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #21 of 28 Old 10-17-2006, 10:13 PM - Thread Starter
Don't Be A Dick
 
FlaKing's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Austin, Texas
Posts: 2,825
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 263
Send a message via AIM to FlaKing Send a message via MSN to FlaKing Send a message via Yahoo to FlaKing
Quote:
Originally Posted by Fishie36
In my case I was having trouble installing my raid drivers and it happened after about 30 or so hard power downs in a row.
Interesting. I was using an underpowered PSU, so maybe that had something do with it.

RIP Syrillian
FlaKing is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #22 of 28 Old 10-17-2006, 11:44 PM - Thread Starter
Don't Be A Dick
 
FlaKing's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Austin, Texas
Posts: 2,825
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 263
Send a message via AIM to FlaKing Send a message via MSN to FlaKing Send a message via Yahoo to FlaKing
It's been stable for the last 3 hours. No restarts, BSODs or anything. Man, that was an expensive solution for a simple problem ;/

RIP Syrillian
FlaKing is offline  
post #23 of 28 Old 10-18-2006, 12:37 PM
Now Available in Orange
 
Fishie36's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Santa Rosa, California
Posts: 8,360
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 751
Quote:
Originally Posted by FlaKing
It's been stable for the last 3 hours. No restarts, BSODs or anything. Man, that was an expensive solution for a simple problem ;/
So what're you doing with the old PSU?

Fishie36 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #24 of 28 Old 10-18-2006, 03:58 PM - Thread Starter
Don't Be A Dick
 
FlaKing's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Austin, Texas
Posts: 2,825
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 263
Send a message via AIM to FlaKing Send a message via MSN to FlaKing Send a message via Yahoo to FlaKing
Quote:
Originally Posted by Fishie36
So what're you doing with the old PSU?
Going into a HTPC.

RIP Syrillian
FlaKing is offline  
post #25 of 28 Old 10-18-2006, 04:08 PM
Old School
 
Join Date: Dec 2005
Location: The Netherlands
Posts: 14,302
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 1522
Never mind. Glad you got it solved.
Acoma_Andy is offline  
post #26 of 28 Old 10-18-2006, 08:42 PM
CarForum.net
 
Join Date: Feb 2006
Location: /dev/sda
Posts: 7,526
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 600
Send a message via AIM to Retrospekt
So it was a short?

Quote:
Originally Posted by Chat
catmmm: my rack would love to play with your rack...
lhowatt: does it fit well on your desk?
catmmm: lhowatt: yeah it fits
catmmm: lhowatt: I kinda have a big desk though
Retrospekt is offline  
post #27 of 28 Old 10-18-2006, 09:11 PM - Thread Starter
Don't Be A Dick
 
FlaKing's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Austin, Texas
Posts: 2,825
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 263
Send a message via AIM to FlaKing Send a message via MSN to FlaKing Send a message via Yahoo to FlaKing
Quote:
Originally Posted by Retrospekt
So it was a short?
Nope, some kind of BIOS error. Flushed my CMOS and now it's working. Weird. But DFI says to reset the CMOS before you install the motherboard, which I didn't do, obviously. Wonder if that has something do to do with it.

Got it put in the case and everything. Working fine. Played CS:S for a good 4 hours today with no probs.

RIP Syrillian
FlaKing is offline  
post #28 of 28 Old 10-18-2006, 09:36 PM
CarForum.net
 
Join Date: Feb 2006
Location: /dev/sda
Posts: 7,526
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 600
Send a message via AIM to Retrospekt
Thats weird.

Quote:
Originally Posted by Chat
catmmm: my rack would love to play with your rack...
lhowatt: does it fit well on your desk?
catmmm: lhowatt: yeah it fits
catmmm: lhowatt: I kinda have a big desk though
Retrospekt is offline  
Reply

Quick Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off