AMD Motherboards - VRM info database - Page 94 - Overclock.net

Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #931 of 1623 Old 05-30-2012, 07:31 PM
New to Overclock.net
 
Join Date: Aug 2009
Location: MO, USA
Posts: 10,241
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 240
I've always wondered what those "Temp X" were/are

cdoublejj is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #932 of 1623 Old 06-02-2012, 11:29 AM
 
Aslam Khan's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 8
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
ECS Geforce 6100pm - m2

Can i get any kind of overclocking done on this board?
Aslam Khan is offline  
post #933 of 1623 Old 06-02-2012, 01:51 PM
Mess with the goat, get the horns
 
xd_1771's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Vancouver, Canada
Posts: 20,615
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 1027

3-phase power... very weak 3-phase power.  It really depends on the processor you use but if anything high TDP, stop where you are.


Circumstances forced me to go inactive back in 2014. I guess I'm back for 2016, but won't be active much! Cheers!
Forum Rules (TOS) - Professionalism Initiative - News & info | New members - Marketplace
Good reads | VRM & MOSFET info - AMD VRM database - What unlocks? - CPU/NB/RAM multipliers chart

Chimp Challenge 3 x Participant 

xd_1771 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #934 of 1623 Old 06-02-2012, 06:38 PM
New to Overclock.net
 
MrPerforations's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Milton Keynes,England
Posts: 1,876
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 78
Quote:
Originally Posted by Aslam Khan View Post

ECS Geforce 6100pm - m2
Can i get any kind of overclocking done on this board?
hello,

it a board for a triple core cpu thus the 3 power phases.

Chimp Challenge Participant 

MrPerforations is offline  
post #935 of 1623 Old 06-02-2012, 06:51 PM - Thread Starter
#rekt
 
reflex99's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Bay Area
Posts: 9,374
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 523
Quote:
Originally Posted by MrPerforations View Post

hello,
it a board for a triple core cpu thus the 3 power phases.

The above is completely and totally false.

"When you are attacked in a vicious way for no reason, and you are doing this on your own time, you start to ask "why bother"?" -John Fruehe

Chimp Challenge 3 x Participant  3 Million+ Folding at Home points 

reflex99 is offline  
post #936 of 1623 Old 06-02-2012, 10:10 PM
New to Overclock.net
 
Join Date: Aug 2009
Location: MO, USA
Posts: 10,241
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 240
Quote:
Originally Posted by MrPerforations View Post

hello,
it a board for a triple core cpu thus the 3 power phases.

10/10 would What The Heck again.

cdoublejj is online now  
post #937 of 1623 Old 06-03-2012, 03:57 AM
Programmer
 
ronnin426850's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Europe
Posts: 9,735
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 574
Quote:
Originally Posted by MrPerforations View Post

hello,
it a board for a triple core cpu thus the 3 power phases.

Lost you are, young padawan
ronnin426850 is offline  
post #938 of 1623 Old 06-03-2012, 04:34 AM
New to Overclock.net
 
MrPerforations's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Milton Keynes,England
Posts: 1,876
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 78
how?
please explain why iam wrong?
i have 6+2 phase board and it will not deliever enough power to clock anywhere near the speed 99fx with 8+2 will get?
also the max speed of a the cpu range has to be accounted for,which is why i tell people that.my board can handle a 8150 and supply enough power to run it.

i mean by design the 99fx 8+2 is ment for the 8150/8170 chip,it must be?
what my mobo is for is the 3.8ghz fx-6200 chip.

iam not trying to argue,i just dont understand.

Chimp Challenge Participant 

MrPerforations is offline  
post #939 of 1623 Old 06-03-2012, 08:35 AM
AMD Overclocker
 
ryan w's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Portland, Maine
Posts: 524
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 40
Quote:
Originally Posted by MrPerforations View Post

how?
please explain why iam wrong?
i have 6+2 phase board and it will not deliever enough power to clock anywhere near the speed 99fx with 8+2 will get?
also the max speed of a the cpu range has to be accounted for,which is why i tell people that.my board can handle a 8150 and supply enough power to run it.
i mean by design the 99fx 8+2 is ment for the 8150/8170 chip,it must be?
what my mobo is for is the 3.8ghz fx-6200 chip.
iam not trying to argue,i just dont understand.

Have a read man, all you need to know about voltage regulating modules (VRM"S) thumb.gif
http://www.overclock.net/a/about-vrms-mosfets-motherboard-safety-with-high-tdp-processors

Chimp Challenge Participant 

ryan w is offline  
post #940 of 1623 Old 06-03-2012, 10:41 AM
New to Overclock.net
 
MrPerforations's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Milton Keynes,England
Posts: 1,876
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 78
Cheers man,that makes a lot more sence.
theres a msi board on the list thats a got a single phase but can run a i7 2600?

Chimp Challenge Participant 

MrPerforations is offline  
Reply

Quick Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off