AMD Catalyst™ 13.11 Beta 9.4 - Overclock.net

Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 4 Old 11-22-2013, 03:17 PM - Thread Starter
AMD Overclocker
 
magicdave26's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: UK
Posts: 251
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
Feature Highlights of The AMD Catalyst 13.11 Beta9.4 Driver for Windows

Includes all Feature Highlights of The AMD Catalyst 13.11 Beta9.2 Driver
May resolve intermittent black screens or display loss observed on some AMD Radeon™ R9 290X and AMD Radeon R9 290 graphics cards
Improves AMD CrossFire™ scaling in the multi-player portion of Call of Duty®: Ghosts
AMD Enduro Technology Profile updates:
​XCOM:​ Enemy Unknown
Need for Speed Rivals

Download
http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/latest-catalyst-windows-beta.aspx

magicdave26 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 11-23-2013, 04:40 AM
Commodore 64
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 395
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 8
these have a lot of flickering textures for me in bf4 and theres a flickering problem with other players that move across my screen or edges of walls, corners and doors and general movement problems.

Going back to the previous drivers.

Ponycar is offline  
post #3 of 4 Old 11-27-2013, 04:27 AM
New to Overclock.net
 
Offler's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 1,450
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 80
Quote:
Originally Posted by Ponycar View Post

these have a lot of flickering textures for me in bf4 and theres a flickering problem with other players that move across my screen or edges of walls, corners and doors and general movement problems.

Going back to the previous drivers.

Can you make screenshot of video?

--- Desktop * AMD Phenom II x6 1090t @ 3,8GHz * ASUS M5A99FX PRO R2.0 * Gigabyte R9 FuryX * A-Data XPG 2.0 / Elpida Hyper MNH 1866 @ 1600 6-6-6-16 * LSI 9211-8i / Raid 0 / 5x Corsair Force 3 GS * Creative Xfi Fatal1ty * Bigfoot Xeno Pro * Steelseries 6Gv2 * Logitech MX518 * Samsung U28E590D *
--- Portable Media Center & Server * Lenovo S10-3t * Atom N550 * 2gb * Crystal HD BCM70015 * Avermedia A316 * TL-wn722n * Samsung 840EVO 1TB *
Offler is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 4 Old 11-27-2013, 05:14 AM
Commodore 64
 
chropose's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 136
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 1
This beta driver and also the previous 9.2 beta has an issue for me. When I set apply overclocking at system startup, the clock applied but when I started a 3D load, 1 sec later the clock returned to default. redface.gif

chropose is offline  
Reply

Quick Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off