3DMARK 11 and stuff... - Page 2 - Overclock.net

Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #11 of 15 Old 02-19-2011, 12:18 PM - Thread Starter
BTK
4.0ghz
 
BTK's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Klamath Falls, Oregon
Posts: 1,750
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 113
Quote:
Originally Posted by sid0972;12442934 
try matching sticks, that means of the same brand

I can't. Here is what I have
2X1GB Ballastix (Great overclocker)
2x1GB DDr2 800 G.SKILL PQ (Does not OC Well.)
2x2GB Corsair XMS2 (1 Stick is dead frown.gif)

So I am using 1 stick of the Corsair, 2 stick of the Ballastix to get 4GB but since they don't match they don't oc Well. Adding in the G.SKILL wont help it doesent OC well. I wish one of the corsair stick wasnt dead frown.gif

Oh well I got deal with 3.6 until I get some DDR2-1066 or upgrade to 1336...I max crysis anyway lol

BTK is my initials if you were wondering.

Steam - Spartanz1080

BTK is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #12 of 15 Old 02-21-2011, 11:08 AM
4.0ghz
 
Join Date: Sep 2009
Location: India
Posts: 1,319
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 57
Send a message via MSN to sid0972 Send a message via Yahoo to sid0972
Quote:
Originally Posted by BTK;12447028 
I can't. Here is what I have
2X1GB Ballastix (Great overclocker)
2x1GB DDr2 800 G.SKILL PQ (Does not OC Well.)
2x2GB Corsair XMS2 (1 Stick is dead frown.gif)

So I am using 1 stick of the Corsair, 2 stick of the Ballastix to get 4GB but since they don't match they don't oc Well. Adding in the G.SKILL wont help it doesent OC well. I wish one of the corsair stick wasnt dead frown.gif

Oh well I got deal with 3.6 until I get some DDR2-1066 or upgrade to 1336...I max crysis anyway lol

u can max crysis?
good, 560 is a great performer then

also, what OC speed do u have on ram?

does ur motherboard support that oc speed of ram?

OCN Is Feeding My Addiction
sid0972 is offline  
post #13 of 15 Old 02-21-2011, 02:54 PM - Thread Starter
BTK
4.0ghz
 
BTK's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Klamath Falls, Oregon
Posts: 1,750
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 113
Quote:
Originally Posted by sid0972 View Post
u can max crysis?
good, 560 is a great performer then

also, what OC speed do u have on ram?

does ur motherboard support that oc speed of ram?
Yeah @ 1680x1050 8xAF 4xAA Averages 40 FPS

450mhz 5-6-6-21 lol it because the different RAMS

and yeah it supports ddr2-1066 it suppose to be able to do 500 fsb on quads

great p35 board

BTK is my initials if you were wondering.

Steam - Spartanz1080

BTK is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #14 of 15 Old 02-23-2011, 12:30 PM
4.0ghz
 
Join Date: Sep 2009
Location: India
Posts: 1,319
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 57
Send a message via MSN to sid0972 Send a message via Yahoo to sid0972
well try it at 1980x1080,and at 8AA,see what fpsu get

OCN Is Feeding My Addiction
sid0972 is offline  
post #15 of 15 Old 02-23-2011, 12:34 PM
3.0ghz
 
andypc's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: London-UK
Posts: 544
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 23
Quote:
Originally Posted by kora04;12355058 
Well, I got 3k, his maybe 3500, or 4000 for a stretch.

I get 3k on a 5770?

sonic.gif
andypc is offline  
Reply

Quick Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off