Build Log - [Millennium] - Mercury S8S - Page 102 - Overclock.net

Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1011 of 3137 Old 07-07-2016, 06:07 PM
Hardline upgrade!
 
Ceadderman's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: West of the Pecos.
Posts: 18,782
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 695
Quote:
Originally Posted by iBruce View Post

Quote:
Originally Posted by TUFinside View Post

Haha ! That is good for the ecosystem rolleyes.gif

Edit: I'm off, take care of the posse iBro biggrin.gif


Whos gonna take care of me? sad-smiley-002.gif

You do know I have a hideous Gorilla baby on the way, no empathy at all? sad-smiley-002.gif

.

You will love and cherish her all the same iBro. thumb.gif

You had a PM for me? smile.gif

~Ceadder smil3dbd4e4c2e742.gif
Ceadderman is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #1012 of 3137 Old 07-07-2016, 06:09 PM
 
Spirillum's Avatar
 
Join Date: May 2016
Posts: 395
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 24
I've installed Turbo Boost 3. Going to look for it in the BIOS and then run some single threaded applications with HWMonitor open. Stay tuned!
Spirillum is offline  
post #1013 of 3137 Old 07-07-2016, 06:19 PM
 
Join Date: Dec 2014
Location: Houston, TX
Posts: 1,055
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 142
Quote:
Originally Posted by iBruce View Post

Really miss that CPU super-binning guy.

Where he be? redface.gif

I'm still here, just not checking this thread every day. If you mention me @Silicon Lottery I'll get an email and can come swing by much sooner.
Silicon Lottery is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #1014 of 3137 Old 07-07-2016, 07:21 PM
 
Spirillum's Avatar
 
Join Date: May 2016
Posts: 395
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 24
Results are in!

It ranked my processors and then ran th top ranked one at higher clocks in game.

I'll upload screenshots shortly. I also benchmarked my 950 Pro before and after enabling XMP to ensure I wasn't having those issues.

Before XMP (2133 MHz) Warning: Spoiler! (Click to show)
After XMP (2400 MHz) Warning: Spoiler! (Click to show)

With Intel Turbo Boost Max 3.0 (World of Warcraft) Warning: Spoiler! (Click to show)
Without Intel Turbo Boost Max 3.0 (World of Warcraft) Warning: Spoiler! (Click to show)


Despite the article above I didn't make any changes to the BIOS to enable ITBM3.
TUFinside likes this.
Spirillum is offline  
post #1015 of 3137 Old 07-08-2016, 02:40 AM
Amiga 500
 
TUFinside's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 2,024
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 53
Quote:
Originally Posted by Spirillum View Post

Results are in!

It ranked my processors and then ran th top ranked one at higher clocks in game.

I'll upload screenshots shortly. I also benchmarked my 950 Pro before and after enabling XMP to ensure I wasn't having those issues.

Before XMP (2133 MHz) Warning: Spoiler! (Click to show)
After XMP (2400 MHz) Warning: Spoiler! (Click to show)

With Intel Turbo Boost Max 3.0 (World of Warcraft) Warning: Spoiler! (Click to show)
Without Intel Turbo Boost Max 3.0 (World of Warcraft) Warning: Spoiler! (Click to show)


Despite the article above I didn't make any changes to the BIOS to enable ITBM3.

Is it enabled by default in the BIOS ? Would that driver work for HW-E ?(i doubt so, TB3.0 is chip integrated i guess)

+rep

Edit: What is the server you're on WoW ? And the char name ? (PM if you want to keep this secret:p )
TUFinside is offline  
post #1016 of 3137 Old 07-08-2016, 07:23 AM
 
Spirillum's Avatar
 
Join Date: May 2016
Posts: 395
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 24
Quote:
Originally Posted by TUFinside View Post

Is it enabled by default in the BIOS ? Would that driver work for HW-E ?(i doubt so, TB3.0 is chip integrated i guess)

+rep

Edit: What is the server you're on WoW ? And the char name ? (PM if you want to keep this secret:p )

I believe it's a new feature that's currently exclusive to BW-E.

My btag is Spirillum#1686, and I play on Korgath (Alliance). Character name is Spirillum.
Spirillum is offline  
post #1017 of 3137 Old 07-08-2016, 07:39 AM
Amiga 500
 
TUFinside's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 2,024
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 53
Quote:
Originally Posted by Spirillum View Post

I believe it's a new feature that's currently exclusive to BW-E.

My btag is Spirillum#1686, and I play on Korgath (Alliance). Character name is Spirillum.

Nice little gnome thumb.gif
TUFinside is offline  
post #1018 of 3137 Old 07-08-2016, 08:15 AM
 
Spirillum's Avatar
 
Join Date: May 2016
Posts: 395
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 24
Quote:
Originally Posted by TUFinside View Post

Nice little gnome thumb.gif

Thanks! He was originally Undead (and my first max level character) when I rolled in BC, and I never altered his appearance or name all the way through ToT when trolls had a decisive racial advantage that couldn't be ignored.

It wasn't until WoD that I transferred to Alliance to play with friends in a more casual 2-night guild that he went gnome. For work-related reasons I didn't play very much this expansion. How about yourself?
Spirillum is offline  
post #1019 of 3137 Old 07-08-2016, 08:40 AM
Amiga 500
 
TUFinside's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 2,024
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 53
Quote:
Originally Posted by Spirillum View Post

Thanks! He was originally Undead (and my first max level character) when I rolled in BC, and I never altered his appearance or name all the way through ToT when trolls had a decisive racial advantage that couldn't be ignored.

It wasn't until WoD that I transferred to Alliance to play with friends in a more casual 2-night guild that he went gnome. For work-related reasons I didn't play very much this expansion. How about yourself?

I first played WoW back in 2006 (got hooked immediately, i just love vanilla WoW and BC), and i played very sporadically since then, here's one of my char on EU server Al'Akir: Kitiara, as you can see, not very advanced.I always played on horde side. I may return to WoW to play casually.
TUFinside is offline  
post #1020 of 3137 Old 07-08-2016, 09:48 AM - Thread Starter
WaterCooler
 
MR-e's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1,772
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 63
Quote:
Originally Posted by Spirillum View Post

Results are in!

With Intel Turbo Boost Max 3.0 (World of Warcraft) Warning: Spoiler! (Click to show)

Despite the article above I didn't make any changes to the BIOS to enable ITBM3.

Nice to see TBM 3.0 in action! I assume that you haven't applied the 4.6GHz OC yet due to cooler constraints, hence why, it's only showing 4.0GHz right?
MR-e is offline  
Closed Thread

Quick Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off