[Official] BitCoin LiteCoin DigitalCoin and all Crypto Currencies Club And General Information Thread - Page 1116 - Overclock.net

Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #11151 of 22913 Old 01-31-2014, 04:31 PM
 
dealio's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: DC
Posts: 2,507
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 171
i am trying out BAMT..... do i need to flash bios to change voltage? is there an easier way?
dealio is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #11152 of 22913 Old 01-31-2014, 04:56 PM
333mhz
 
Join Date: Mar 2011
Location: Anderson, SC
Posts: 174
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 7
Quote:
Originally Posted by Namwons View Post

does unregulated also mean untaxed? if i open up a new banking account purely for bitcoin transactions to exchanges, would i get reported to the IRS for suspicious activity? what if i told the bank its a purely BTC account, could they still deny to open up that account?

i have not connected my banking to any exchange yet purely for tax reasons because i dont want to be caught in some financial loop hole i cant get out of.

...on another note, what does this mean for Shrem (BTC Foundation VP)? since this was approved after the fact that his exchange was shut down for working with Silk Road, would he get off the hook?

Any time you receive cash you are supposed to report it and pay taxes. If you convert more than $2000 at a time your bank will be obligated to file a SAR (Suspicious Activity Report).

http://www.fincen.gov/financial_institutions/msb/msbsar.html

*Edit After reading that link again the exchange would be required to file for transactions over $2000. I'm pretty sure banks are $5000.

Chimp Challenge Participant 

peezysc is offline  
post #11153 of 22913 Old 01-31-2014, 05:25 PM
 
korruptedkaos's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Manchester Uk
Posts: 2,599
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 111
a lot of people are going to be ppppppp'd when they see pot.bitember is down!

been down over 3 hours now, doh.gif

hope some of them listened to me and put half there MH on different pools? rolleyes.gif

wave2.gif
korruptedkaos is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #11154 of 22913 Old 01-31-2014, 05:40 PM
Security Sleuth
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 487
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 23
Quote:
Originally Posted by peezysc View Post

Any time you receive cash you are supposed to report it and pay taxes. If you convert more than $2000 at a time your bank will be obligated to file a SAR (Suspicious Activity Report).

http://www.fincen.gov/financial_institutions/msb/msbsar.html

*Edit After reading that link again the exchange would be required to file for transactions over $2000. I'm pretty sure banks are $5000.

It's actually up to the banks discretion on the amount but all look at any deposit over $9,999.99

A series of tubes.

Internets is offline  
post #11155 of 22913 Old 01-31-2014, 05:59 PM
333mhz
 
note235's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 294
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 3

if it works
i'll pm you

note235 is offline  
post #11156 of 22913 Old 01-31-2014, 06:36 PM
Intel Overclocker
 
thrgk's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Somewhere in NY
Posts: 4,868
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 44
Quote:
Originally Posted by korruptedkaos View Post

a lot of people are going to be ppppppp'd when they see pot.bitember is down!

been down over 3 hours now, doh.gif

hope some of them listened to me and put half there MH on different pools? rolleyes.gif

wave2.gif
back to DOGE it is. just sold my last 405 POT for .52 ltc. good run. good run

Scryptominers is going strong!

Chimp Challenge Participant  6 Million+ Folding at Home points 

thrgk is offline  
post #11157 of 22913 Old 01-31-2014, 07:16 PM
nVidia Enthusiast
 
TheLAWNOOB's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: On a high horse
Posts: 5,181
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 224
Do you guys think MCXNow will get some volume anytime soon? Right now I'm making like 5 dollars every month with the 4 MCXFees I have.
TheLAWNOOB is offline  
post #11158 of 22913 Old 01-31-2014, 07:43 PM
3.0ghz
 
blkdoutgsxr's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 1,632
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 48
Quote:
Originally Posted by TheLAWNOOB View Post

Do you guys think MCXNow will get some volume anytime soon? Right now I'm making like 5 dollars every month with the 4 MCXFees I have.

I think it is a sneaky way to get you to hold your BTC in a site... Not that they are doing anything wrong, but I would just prefer to do one tiny trade with a fraction of what you have into that and make way more than 5 dollars per month.

That being said, it is no risk (kinda) and predictable, which trading is not. Just depends on how risk adverse you are. Oh and for the volume thing, I would say they will only get volume once Doge is introduced to the system. Probably not until then.
blkdoutgsxr is offline  
post #11159 of 22913 Old 01-31-2014, 08:35 PM
 
Vinnces's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 318
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 6
Quote:
Originally Posted by TheLAWNOOB View Post

Do you guys think MCXNow will get some volume anytime soon? Right now I'm making like 5 dollars every month with the 4 MCXFees I have.

I will probably hold till they add DOGE. Vol. will shoot up then and so should the Fees prices.
TheLAWNOOB likes this.

♦░▒█▓▒░♦ [Official] NVIDIA GTX 780 Ti Owner's Club] ♦░▒█▓▒░♦
Vinnces is offline  
post #11160 of 22913 Old 01-31-2014, 09:24 PM
Intel Overclocker
 
MrStrat007's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: Canada
Posts: 391
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 31
Quote:
Originally Posted by Playapplepie View Post

Hey guys.  I am having an issue setting up another miner.  I recently threw my 270X into a frankensteined machine and just had success getting CGMiner to run.  I was getting some "Error -4: Enqueueing kernel onto command queue".  I read around and figured out I could do some testing, so I dropped the thread concurrency from 16k to 8k and had no luck.  Then I dropped it to 4k and now CGMiner will run.  However, the miner now won't collect shares.  In my pool, CoinHuntr, the miner is not registering as being active.  I've even created another worker to test out, and that had no success.  I have double checked the .bat files and all login info is good. I have CGMiner running right now.  It is showing that the miner is running at around 420kh/s.  Anyone had any issues like this?

EDIT:
It finally accepted one share after running for fifteen minutes....

EDIT 2:
Dropped the intensity from 19 to 12 and it started accepting more shares.  Hash rate has dropped to ~265kh/s.

Try 17 or 18 intensity with -g 1 -w 256 (or even -w 128 or 192) --thread-concurrency about 15k-17k (seems to be the average from the hardware list wiki). Your card should be good for about 420-450kh/s.

If this doesn't work, try -i 10 to 13 with TC=8k to 16k, -w = 128 to 256, -g 2. Keep playing with it, your 270x should be good for about 420 kH/s with the right settings thumb.gif

MrStrat007 is offline  
Reply

Quick Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off