Prime95 BSOD on stock settings... - Overclock.net

Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 7 Old 11-06-2011, 01:59 AM - Thread Starter
Linux Lobbyist
 
baalbelphegor's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 241
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 9
I seriously can't even figure out why this is happening. Here is my build. Been having problems since I bought these parts on 10/12/11

i5 2500K
gtx 560 ti
Asus p8z68 vpro
corsair h100 liquid cooling
corsair 16gb vengeance 1600mhz
rx 850 AE PSU

windows 7 64 bit

Anything else worth mentioning or ideas?

baalbelphegor is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 7 Old 11-06-2011, 02:02 AM
୧༼ಠ益ಠ༽୨
 
Derp's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 8,758
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 735
Is prime failing on blend? If so the first thing I would thoroughly stress test is the ram. Make sure the voltage and timings are set to what they are rated for.

Derp is offline  
post #3 of 7 Old 11-06-2011, 02:05 AM - Thread Starter
Linux Lobbyist
 
baalbelphegor's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 241
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 9
nope i did the first option, small fft

baalbelphegor is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 7 Old 11-06-2011, 02:23 AM - Thread Starter
Linux Lobbyist
 
baalbelphegor's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 241
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 9
I hope someone can help. Running memtest right now. Already did a full pass a week or so ago, but never did a full 24 hours. Pretty sure its not the memory though

baalbelphegor is offline  
post #5 of 7 Old 11-06-2011, 11:08 AM - Thread Starter
Linux Lobbyist
 
baalbelphegor's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 241
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 9
again, any help would be appreciated. this is a completely new build meant to run BF3 and there is no reason I can think of this should fail the stress test.

baalbelphegor is offline  
post #6 of 7 Old 11-06-2011, 07:09 PM
Overclocker
 
LilScrappyD's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Florida
Posts: 786
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 54
this doesn't help the immediate issue at all, but why not just dial in some settings like vcore and see how she does?

LilScrappyD is offline  
post #7 of 7 Old 11-06-2011, 07:12 PM
3.5ghz
 
rdfloyd's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 1,720
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 92
At stock, everything should be fine.

First run Memtest overnight. If it does fine, then we can move on.

Quote:
Originally Posted by E-Peen go_quote.gif
If Logitech and Corsair's support teamed up, the world would divide by zero.
Quote:
Originally Posted by SS_Patrick go_quote.gif
So I gathered from this thread that the OP is a raging homosexual and he owns an alienware...
rdfloyd is offline  
Reply

Quick Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off