need help overclock e4400 with i945 chipset intel board - Overclock.net

Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 5 Old 03-26-2008, 12:43 AM - Thread Starter
Commodore 64
 
atomicmak's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
Hello all,

i am new to overclocking and i have a cor2 duo machine and specs are

Intel Core 2 Duo E4400
Intel i945 chipset motherboard
DDR2 2048 Dual Channel 667mhz RAM

i just want to know how to setup my machine to overclock ?
whare are the specs and method i should go to enhance core speed ?
atomicmak is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 Old 03-26-2008, 02:30 AM
Commodore 64
 
MASOUD_TIGER's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
Quote:
Originally Posted by atomicmak View Post
Hello all,

i am new to overclocking and i have a cor2 duo machine and specs are

Intel Core 2 Duo E4400
Intel i945 chipset motherboard
DDR2 2048 Dual Channel 667mhz RAM

i just want to know how to setup my machine to overclock ?
whare are the specs and method i should go to enhance core speed ?
hi
motherboards with 945 chipsets is no good for overclocking.
good luck

MASOUD_TIGER is offline  
post #3 of 5 Old 03-26-2008, 02:56 AM - Thread Starter
Commodore 64
 
atomicmak's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
so by that means i cant overclock my cpu with this motherboard ?

or is there a way to do ?
as when i go to bios i dont find any way i can setup fsb or anything.
atomicmak is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 5 Old 03-26-2008, 03:14 AM
4.0ghz
 
Leck's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 1,108
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 23
Gah i945

Get a cheap P35
Leck is offline  
post #5 of 5 Old 03-26-2008, 03:51 AM
Commodore 64
 
MASOUD_TIGER's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
Quote:
Originally Posted by atomicmak View Post
so by that means i cant overclock my cpu with this motherboard ?

or is there a way to do ?
as when i go to bios i dont find any way i can setup fsb or anything.
you must buy a new MB with Intel P35 or P965 chipsets .
for example GA-P35-DS3R from GIGABYTE or P5K from ASUS are good
motherboards for overclocking .
good luck

MASOUD_TIGER is offline  
Reply

Quick Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off