No PCI bus lock on p4s8x-x ? - Overclock.net

Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 04-07-2006, 11:26 AM - Thread Starter
733mhz
 
Join Date: Jan 2006
Location: Canada
Posts: 109
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 1
hi im trying to overclock my computer but at 2.6 it start screwing up laggy and when i try to start a program it send the windows eror want to send or not bla bla its a bull**** i guess its because i dont have a pci/agp lock or we can someone check for me being sure
Creeping Death is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 04-07-2006, 02:26 PM
Forum Manager
 
Join Date: Oct 2004
Location: England,UK
Posts: 61,933
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 1329
Quote:
Originally Posted by Creeping Death
hi im trying to overclock my computer but at 2.6 it start screwing up laggy and when i try to start a program it send the windows eror want to send or not bla bla its a bull**** i guess its because i dont have a pci/agp lock or we can someone check for me being sure
It may not be the PCI bus lock as such but to me that seems like an unstable Overclock you have there becasue windows is not liking it you need to run a program called prime 96 for atleast 8 hours with no errors and then you know you have a pretty stable overclock. If you dont then you need to tinker with your bios settings.

Welcome to Overclock
grouphug.gif Fold for the Cause, Fold for the People grouphug.gif
 
 
 

Chimp Challenge 2 x Participant  100 Million+ Folding at Home points  Overclock.net 10 Year Member 

ENTERPRISE is online now  
Reply

Quick Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off