Overclocking my gateway 840gm - Overclock.net

Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 04-10-2006, 12:18 AM - Thread Starter
 
HuddlerGhostUser's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 0
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 4
how can i overclock my gateway 840gm
HuddlerGhostUser is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 04-10-2006, 12:32 AM
4.0ghz
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 1,214
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 33
Wrong forum.
Short answer, you can't, don't bother.

StepsAscend is offline  
post #3 of 3 Old 04-10-2006, 03:28 PM
Folding Fanatic
 
Thumper's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Evans, CO
Posts: 3,805
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 214
Long answer;

Pre-built systems do not allow for BIOS tweaking, which is the only way to get a good, stable overclock.

You can't do so from the BIOS, however, there are some software programs that might allow you do obtain at least a small overclock. These programs are not very reliable and won't give you much of a boost.
Thumper is offline  
Reply

Quick Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off