Asus Z77 Series Information Thread (drivers, BIOSes, overclocking, reviews) **UPDATED 4/22** - Page 10 - Overclock.net

Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #91 of 1288 Old 05-05-2012, 11:19 PM
Audiophile
 
Join Date: Dec 2009
Location: Orlando, FL
Posts: 2,725
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 297
Quote:
Originally Posted by Hjacobson View Post

Respectfully, from where and when did you order yours?
I've got a pile of parts to assemble waiting on a motherboard.
Harry
I got it on Friday (linked below), but I'll be keeping the Asrock due to much quicker boot times and a few other less important things.
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131840

Jocelyn84 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #92 of 1288 Old 05-06-2012, 03:49 AM
 
Plenair's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 87
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 3
402

402

Stock settings on my 3570K and P8Z77-V

It didn't use to be like this on default BIOS settings...

I guess I'll just have to manually enter everything, they should really tone down on the superficial descriptions and acronyms and just call things for what they are.

I guess my biggest problem with the P8Z77-V now is how AI Suite / Fan Xpert reports the Socket temperature instead of the individual core temperatures which have about 20'C difference in my machine... is this because the heatsink isn't seated properly / thermal paste issue? Using a Noctua NH-D14

513

Plenair is offline  
post #93 of 1288 Old 05-06-2012, 07:30 PM
It's so cold in the D
 
Join Date: Jan 2009
Location: Lake Orion MI.
Posts: 10,835
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 769
NoGuru is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #94 of 1288 Old 05-06-2012, 10:46 PM
 
nimitz87's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Fort Lauderdale, Fl
Posts: 92
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 2
looking at this board or the Gigabyte UDH5


seems there have been quite a few issues in this thread?

Chad

nimitz87 is offline  
post #95 of 1288 Old 05-06-2012, 11:00 PM - Thread Starter
Bottleneck? What bottleneck?
 
Join Date: Jan 2010
Location: Highlands Ranch, CO
Posts: 6,976
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 826
Quote:
Originally Posted by nimitz87 View Post

looking at this board or the Gigabyte UDH5
seems there have been quite a few issues in this thread?
Chad

There are issues with both companies. Though if I were to buy a Z77 board, I'd buy a UD5H as you mentioned. Best value for the amount of features it has.

"Just because you are a character doesn't mean that you have character." —The Wolf from Pulp Fiction
SimpleTech is offline  
post #96 of 1288 Old 05-07-2012, 06:28 AM
Handsome.
 
DaClownie's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Taunton, MA
Posts: 5,636
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 287
Quote:
Originally Posted by SimpleTech View Post

Quote:
Originally Posted by nimitz87 View Post

looking at this board or the Gigabyte UDH5
seems there have been quite a few issues in this thread?
Chad

There are issues with both companies. Though if I were to buy a Z77 board, I'd buy a UD5H as you mentioned. Best value for the amount of features it has.

I love my UD5H... Holding at 4.7GHz 24/7 with this bad boy right now.

R.I.P. Syrillian - August 13, 2011
Amazing during your time here on earth, but your calling in heaven must be extraordinary.


About drbaltazar's translated posts:
Quote:
Originally Posted by Strat79 go_quote.gif

i like the!new GPU from AMD!this discovery( could mean !alot ! i like grapes!
DaClownie is offline  
post #97 of 1288 Old 05-07-2012, 07:24 AM
PC Gamer
 
Aparition's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 5,733
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 247
Replaced my Asus P8Z77-V (audio ports were not working)
New board running like a champ. I have my new 3770k at 4.2 currently.

Note to those having issues with stock bios settings. If you have TPU switch on it raises the default BIOS values. Raises Bus to 103.3 (or something).

The system does not stay in sleep, but I wonder if it is do to "Wake on PCI-e" enabled in BIOS.
Aparition is offline  
post #98 of 1288 Old 05-07-2012, 12:06 PM
PC Gamer / Overclocker
 
Exostenza's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Calgary, Canada
Posts: 4,077
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 251
Quote:
Originally Posted by nimitz87 View Post

looking at this board or the Gigabyte UDH5
seems there have been quite a few issues in this thread?
Chad

I have absolutely no issues with my board.

I'm on my 31st GPU!

Desktop GPUs: ATi Rage -> ATi Rage 128 -> VooDoo 2 -> Geforce 2MX -> Geforce 3 -> ATi 9200 -> ATi 9800 Pro -> Geforce 6600 GT -> Geforce 6800 GT -> Geforce 7800 GT -> ATi 1900 XTX -> nVidia 8800 GTX -> nVidia GTX 275 -> ATi 5870 -> AMD 6950 Unlocked -> AMD 7950 -> nVidia 1070 Ti
Laptop GPUs: ATi 9200m -> nVidia 9800m GS -> ATi 3870mx2 -> GTX 870m -> GTX 970m -> GTX 980m
Netbook GPUs: nVidia 9200 ion -> AMD 6310
Secondary Rig GPUs: nVidia 8800 GTS -> nVidia GTX 260 -> ATi 5870 -> AMD 6950 -> AMD 6970
Smart Phones: Samsung Galaxy S -> HTC Evo 3D -> Samsung Galaxy Nexus -> LG Nexus 5 -> Huawei Nexus 6P
Tablets: Asus Nexus 7 2012 -> Asus Nexus 7 2013
Exostenza is offline  
post #99 of 1288 Old 05-07-2012, 02:01 PM
Audiophile
 
Join Date: Dec 2009
Location: Orlando, FL
Posts: 2,725
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 297
When installing the management engine intel (MEI) software for my P8Z77-I Deluxe, it installs a lot of stuff then fails (vcredist.exe?) Coretemp also will not run with this board. Instant crash, any ideas?

Jocelyn84 is offline  
post #100 of 1288 Old 05-07-2012, 02:41 PM
It's so cold in the D
 
Join Date: Jan 2009
Location: Lake Orion MI.
Posts: 10,835
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 769
Quote:
Originally Posted by Jocelyn84 View Post

When installing the management engine intel (MEI) software for my P8Z77-I Deluxe, it installs a lot of stuff then fails (vcredist.exe?) Coretemp also will not run with this board. Instant crash, any ideas?
Use RealTemp.
NoGuru is offline  
Reply

Quick Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off