[PCPER] ROG ASUS RAMPAGE V Edition 10 - Page 48 - Overclock.net

Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #471 of 1089 Old 07-15-2016, 05:40 AM
 
DADDYDC650's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 4,422
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 141
Quote:
Originally Posted by paultoke View Post

I had the issue of it not showing in the bios although it worked ok in Windows.
Latest update cures that.
That's not bad then. I was hoping I wouldn't need a loaner card just to flash the board.

DADDYDC650 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #472 of 1089 Old 07-15-2016, 05:43 AM
WaterCooler
 
paultoke's Avatar
 
Join Date: Nov 2014
Location: Norfolk UK
Posts: 936
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 30
paultoke is offline  
post #473 of 1089 Old 07-15-2016, 05:57 AM
Extreme Cooler
 
marc0053's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Ontario, Canada
Posts: 1,936
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 121
Quote:
Originally Posted by DADDYDC650 View Post

You install the software?

Yes smile.gif
Didnt work until i reboot system.
DADDYDC650 likes this.
marc0053 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #474 of 1089 Old 07-15-2016, 06:20 AM
 
DADDYDC650's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 4,422
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 141
Anyone pair a 6800k with this board and running it around 4.4Ghz? What's your OC settings? Did you have to disable anything like C-States?

DADDYDC650 is offline  
post #475 of 1089 Old 07-15-2016, 08:14 AM
Old School
 
Join Date: Sep 2007
Location: Belle Plaine, MN
Posts: 4,588
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 342
Quote:
Originally Posted by supercoolman View Post

I see. your sounds more like text text display issue
is DADDYDC650 having the same problem or GPU just doesn't work?

I'm running this board with a GTX 1080. I did flash the BIOS to the newest version when I built it but everything is working as expected. Display is working without any hiccups and performance is right where it should be. My card also shows in the BIOS GPU POST.

MNiceGuy is offline  
post #476 of 1089 Old 07-15-2016, 10:10 AM
 
supercoolman's Avatar
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 264
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 4
Quote:
Originally Posted by MNiceGuy View Post

I'm running this board with a GTX 1080. I did flash the BIOS to the newest version when I built it but everything is working as expected. Display is working without any hiccups and performance is right where it should be. My card also shows in the BIOS GPU POST.

which GTX 1080 did you use?
supercoolman is offline  
post #477 of 1089 Old 07-15-2016, 10:20 AM
Old School
 
Join Date: Sep 2007
Location: Belle Plaine, MN
Posts: 4,588
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 342
Quote:
Originally Posted by supercoolman View Post

which GTX 1080 did you use?

Asus STRIX

MNiceGuy is offline  
post #478 of 1089 Old 07-15-2016, 01:39 PM
 
supercoolman's Avatar
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 264
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 4
Quote:
Originally Posted by MNiceGuy View Post

Asus STRIX

I'm waiting for matrix. hopefully it gets released soon
perhaps other guys should share what GTX 1080 they are using to compare?
supercoolman is offline  
post #479 of 1089 Old 07-15-2016, 06:59 PM
 
DADDYDC650's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 4,422
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 141
Quote:
Originally Posted by james41382 View Post

I just got my Rampage V Edition 10, but I need help. There is some plastic under the IO shield. It looks like there's a tab to remove it, but it doesn't come out. Asus support has been horrible.

Ugh, ran into the same problem. Shrink wrap ripped awkwardly and now I can't take out the rest. Who thought it was a good idea to place it in between a tight spot which is unreachable once you rip the tab off the wrap? I should return it just for this BS.

DADDYDC650 is offline  
post #480 of 1089 Old 07-16-2016, 03:24 AM
 
DADDYDC650's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 4,422
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 141
Ordered a replacement. No way to remove shrink wrap from I/O LED in my case. Stupid placement if u ask me.

DADDYDC650 is offline  
Reply

Quick Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off