Asus P5N32-E Overclocking Guide - Page 202 - Overclock.net

Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #2011 of 5659 Old 07-14-2007, 10:23 AM
Mile High Club
 
Mhill2029's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Intel Fabrication Lab
Posts: 10,984
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 873
Looks like air to me considering here idle temps.

Mhill2029 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2012 of 5659 Old 07-14-2007, 10:27 AM - Thread Starter
Tablet Guru
 
Robilar's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Toronto, Ontario
Posts: 20,174
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 674
4 Ghz wih an E6600 pretty amazing. Guess my friend at asus was right. There are some other tweaks in the new bios.
DarthLysis likes this.

Robilar is offline  
post #2013 of 5659 Old 07-14-2007, 11:06 AM
51° 31' 0 N 0° -6' 0 E
 
Join Date: Mar 2007
Location: Winebar
Posts: 4,128
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 416
[QUOTE=Litlratt;2433730]
Quote:
Originally Posted by cognoscenti View Post
Im using it now and hit over 500fsb!

Water?
Lol no...still on air.

Think I have killed one of my Ultras though.

The world is a book, and those who do not travel read only a page.--Augustine (354-430)



1 Million+ Folding at Home points 

cognoscenti is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2014 of 5659 Old 07-14-2007, 07:02 PM
Carcharodon Astra
 
t4ct1c47's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Staffordshire, UK
Posts: 9,606
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 519
Well played cognoscenti, is that 4.0Ghz still on 1.55v CPU vCore?

1 Million+ Folding at Home points 

t4ct1c47 is offline  
post #2015 of 5659 Old 07-15-2007, 02:04 AM
51° 31' 0 N 0° -6' 0 E
 
Join Date: Mar 2007
Location: Winebar
Posts: 4,128
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 416
It was 1.56v, think I partially corrupted my windows though....lol
Litlratt likes this.

The world is a book, and those who do not travel read only a page.--Augustine (354-430)



1 Million+ Folding at Home points 

cognoscenti is offline  
post #2016 of 5659 Old 07-15-2007, 01:19 PM
 
mica3speedy's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Westland, MI
Posts: 742
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 34
I have a question regarding some of the software that came with the motherboard. I installed a new video card (8600gt), and doing so caused a program called aacenter.exe to take up 50% of my cpu usage at all times. If I put my old card back in by cpu usage would be 0% at idle. Another problem was with the new card was that my computer couldn't shut down or restart properly. I removed aacenter and now my computer runs fine and shuts down, and restarts like it should. My question is what does aacenter.exe do? Does anything depend on it? I removed the other asus programs (aibooster, asus updater, asus probe 2) as well since they are either useless to me or there is something better.


Chimp Challenge Participant  25 Million+ Folding at Home points  Foldathon Folder - 2013 Participant 

mica3speedy is offline  
post #2017 of 5659 Old 07-15-2007, 02:16 PM
New to Overclock.net
 
stargate125645's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Omaha, NE
Posts: 12,104
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 535
Quote:
Originally Posted by mica3speedy View Post
I have a question regarding some of the software that came with the motherboard. I installed a new video card (8600gt), and doing so caused a program called aacenter.exe to take up 50% of my cpu usage at all times. If I put my old card back in by cpu usage would be 0% at idle. Another problem was with the new card was that my computer couldn't shut down or restart properly. I removed aacenter and now my computer runs fine and shuts down, and restarts like it should. My question is what does aacenter.exe do? Does anything depend on it? I removed the other asus programs (aibooster, asus updater, asus probe 2) as well since they are either useless to me or there is something better.
It always helps to google the process name. It would seem that by doing so, you find out you aren't the only one with this issue:
http://vip.asus.com/forum/view.aspx?...Language=en-us
It is caused by a program called ASUS ACPI Center. I'm not exactly sure what it does, unfortunately. I've never had that with any of my ASUS boards, or if I did it was not a resource hog.

stargate125645 is offline  
post #2018 of 5659 Old 07-16-2007, 09:10 PM
4.0ghz
 
Akatsuki No Tobi's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Kenner, LA
Posts: 1,170
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 32
Are there any Southbridge after market coolers that can fit an 8800GTX SLI + a Creative Sound Card?

Akatsuki No Tobi is offline  
post #2019 of 5659 Old 07-17-2007, 02:47 AM
333mhz
 
Anubis_offline's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 56
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 2
Hello dear Ancient Gamer,
Is there anny news over the new bios 1201?
After testing 3.6 GHz 400fsb stock cooler on the Nb, result blue screen, win32k.sys-Address BF80238F base at BF800000, Datestamp 45f013f6 aaaaaaaaaa I am going
Just ordert the Thermaltake Extreme Spirit II I hoop for better Oc results.
2 times installing new windows, the live of an Oc’er is not about roses (Dutch proverb).
Just check mine p5n32-e is Rev 1.00, any problems with this board?
Anubis_offline is offline  
post #2020 of 5659 Old 07-17-2007, 05:08 AM
51° 31' 0 N 0° -6' 0 E
 
Join Date: Mar 2007
Location: Winebar
Posts: 4,128
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 416
Quote:
Originally Posted by Anubis_offline View Post
Hello dear Ancient Gamer,
Is there anny news over the new bios 1201?
After testing 3.6 GHz 400fsb stock cooler on the Nb, result blue screen, win32k.sys-Address BF80238F base at BF800000, Datestamp 45f013f6 aaaaaaaaaa I am going
Just ordert the Thermaltake Extreme Spirit II I hoop for better Oc results.
2 times installing new windows, the live of an Oc’er is not about roses (Dutch proverb).
Just check mine p5n32-e is Rev 1.00, any problems with this board?
Personally I would never install windows running an overclock of 3.6ghz but thats my risk management skills coming through.

The world is a book, and those who do not travel read only a page.--Augustine (354-430)



1 Million+ Folding at Home points 

cognoscenti is offline  
Reply

Quick Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off