Asus P67 Series Information Thread (drivers, BIOSes, overclocking, reviews) **UPDATED 4/22** - Page 116 - Overclock.net

Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #1151 of 3000 Old 02-17-2011, 10:55 AM
Commodore 64
 
Yoga's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 15
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
Quote:
Originally Posted by TckHoles;12419221 
this is wierd, 1302 beta fixed all my issues, but im on a vanilla p8p67, here is what I have noticed, with power states on (auto) before on 1204 it was just enabled or disabled, my overclock is constant 4500mhz, never drops, I was about to change these to enabled, but did some benching, and for some wierd reason, my 3dmark 11 score went from p6230 to p6570, I have done numerous runs on both bios to verify this, but I knew something was up when graphics test 3 was hovering around 40fps, and my double boot has stopped, another new option I found was in the boot section, (wait for error press f1)enabled, im going to leave power states on auto for now

Left on Auto, 1302/1305 will set C states to disabled if you overclock.

2600k (L040B690) @ 4.4Ghz 1.315v ~ Megahalems ~ 16GB Corsair 1600Mhz CAS8
P8P67 Deluxe (1253) ~ XFX 5870 ~ Corsair HX850 ~ Silverstone FT02S 1.4 ~ M-Audio AV 40
Yoga is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #1152 of 3000 Old 02-17-2011, 11:18 AM
2.4ghz
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 500
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 51
UEFI 1305 - Pro mediafire link is dead. looks like those links are down.
edit. coolhandluke41's link works now. gj

meanwhile...

Asus Transformer Prime 32gb
4.54billionyears is offline  
post #1153 of 3000 Old 02-17-2011, 11:53 AM
ɹǝʞɔɐɥ
 
Sheyster's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: So-Cal, U.S.A
Posts: 5,160
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 330
Quote:
Originally Posted by Yoga;12420788 
Left on Auto, 1302/1305 will set C states to disabled if you overclock.

All this really means is that you can force them on if you're not happy with the new Auto C states.
Sheyster is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #1154 of 3000 Old 02-17-2011, 12:03 PM
1.3ghz
 
TckHoles's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 210
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 3
Im happy with new bios, has anyone noticed any difference in required vcore compared to an older bios, also is 1302 vs 1305 difference just beta vs official

TckHoles is offline  
post #1155 of 3000 Old 02-17-2011, 12:09 PM
Ram molester
 
coolhandluke41's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: USA
Posts: 6,035
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 438
Quote:
Originally Posted by 4.54billionyears;12421056 
UEFI 1305 - Pro mediafire link is dead. looks like those links are down.
i found some that are active
UEFI 1305 - Pro
http://www.mediafire.com/file/f9ujd5kn3l8kllc/P8P67-PRO-ASUS-1305.rar
UEFI 1305 - Standard http://www.mediafire.com/file/74uqtkkctbk44jv/P8P67-ASUS-1305.rar
UEFI 1305 - EVO http://www.mediafire.com/file/uhyxd79ihfhtl58/P8P67-EVO-ASUS-1305.rar
UEFI 1305 - Deluxe http://www.mediafire.com/file/k84d6d5dz6e17e0/P8P67-DELUXE-ASUS-1305.rar
UEFI 1305 - Sabertooth http://www.mediafire.com/file/dn39uvqj5ciy9cl/SABERTOOTH-P67-ASUS-1305.rar
thanks..updated

Ivy Bridge moment.. (Click to show)
Quote:
Originally Posted by NoGuru go_quote.gif

...that is pretty much how it would go for me. Freeze that motha #^$% and and say F)ck the review tongue.gif


Chimp Challenge Participant 

coolhandluke41 is offline  
post #1156 of 3000 Old 02-17-2011, 09:01 PM
Overclocker
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 221
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
So I just updated to 1305 and honestly I was scared crapless at the taught of bricking my board actually gave myself a headache just thinking about having to wait until April to get a replacement MoBo. Thankfully all went well. I am now able to run at 4.9Ghz now at the same voltage offset that previously only netted me 4.8GHz.
ShaCanX is offline  
post #1157 of 3000 Old 02-17-2011, 09:06 PM
Ram molester
 
coolhandluke41's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: USA
Posts: 6,035
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 438
what was the previous version ?
4.9 from 4.8 on the same offset..that's pretty good

Ivy Bridge moment.. (Click to show)
Quote:
Originally Posted by NoGuru go_quote.gif

...that is pretty much how it would go for me. Freeze that motha #^$% and and say F)ck the review tongue.gif


Chimp Challenge Participant 

coolhandluke41 is offline  
post #1158 of 3000 Old 02-17-2011, 10:57 PM
ɹǝʞɔɐɥ
 
Sheyster's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: So-Cal, U.S.A
Posts: 5,160
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 330
Quote:
Originally Posted by ShaCanX;12427875 
So I just updated to 1305 and honestly I was scared crapless at the taught of bricking my board actually gave myself a headache just thinking about having to wait until April to get a replacement MoBo. Thankfully all went well. I am now able to run at 4.9Ghz now at the same voltage offset that previously only netted me 4.8GHz.

Good news! I decided to wait to flash until ASUS officially releases 1305 on their support site.


~ Sent from my iPhone 4 using Tapatalk ~
Sheyster is offline  
post #1159 of 3000 Old 02-18-2011, 02:21 AM
Commodore 64
 
Yoga's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 15
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
Quote:
Originally Posted by Sheyster;12421400 
All this really means is that you can force them on if you're not happy with the new Auto C states.

Indeed - just a heads up to let people know smile.gif

Going from 1302 to 1305 now, will see if I can push to 4.5 at the same settings.

2600k (L040B690) @ 4.4Ghz 1.315v ~ Megahalems ~ 16GB Corsair 1600Mhz CAS8
P8P67 Deluxe (1253) ~ XFX 5870 ~ Corsair HX850 ~ Silverstone FT02S 1.4 ~ M-Audio AV 40
Yoga is offline  
post #1160 of 3000 Old 02-18-2011, 07:56 AM
1.3ghz
 
TckHoles's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 210
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 3
1305 seems to have improved performance for me, but if I overclock anything I still get a double boot, since this is the only issue I have, I guess im going to have to accept it as normal, im not happy about it, but it seems like more of a nuisance than a time bomb.

TckHoles is offline  
Reply

Quick Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off