Got this gaming lappy. Help me optimize it - Overclock.net

Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 10 Old 04-05-2008, 12:40 PM - Thread Starter
3.5ghz
 
Sanad's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: oman
Posts: 732
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 16
Just bought this:

http://gulf.computers.toshiba-europe...hibaShop=false

Are there any specific laptop drivers for sli i need to update to? Ive never had a gaming laptop so i have absolutely no idea what to do when it comes to video drivers!

Sanad is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 10 Old 04-05-2008, 12:42 PM
4.0ghz
 
Vostro's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Elkhart, IN
Posts: 1,588
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 131
Yea, go to LaptopVideo2Go.com and download their drivers and INF files.

Vostro is offline  
post #3 of 10 Old 04-05-2008, 12:43 PM
1.3ghz
 
Dolo001's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Fort Wayne, Indiana
Posts: 231
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
nvidia should have the mobile drivers on site if no check maufacturers site and model # im sure they have them there.

Dolo001 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 10 Old 04-05-2008, 12:51 PM
3.5ghz
 
-AMD-'s Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: USA,CA
Posts: 774
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 17
first thing u going to do after installing those drivers are to get rid of all the vista crap that comes in vista. to do that we need to open msconfig
so to start to that u going to have to open comand prompt.
to do that follow these instruction if u dont know houw

1. open search and type in comand prompt
2. double click comand prompt
3.type in msconfig
4. then find all the process u dont need. and uncheck them
5. restart the machine u will see a noticable differents in boot time.
6. enjoy ur new rig congrats. also get rid of any software u do not use.

congrats on ur new rig

thumb.gifif someones helps you help them out.thumb.gif


complete noob optimization for nvidia gpus
http://www.overclock.net/nvidia/3210...ml#post3728716

TO CHANGE WARCRAFT 3 RESOLUTION
http://www.overclock.net/pc-games/30...ml#post3538388
-AMD- is offline  
post #5 of 10 Old 04-05-2008, 12:56 PM - Thread Starter
3.5ghz
 
Sanad's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: oman
Posts: 732
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 16
Thanks AMD. I think i'll manage to get to command prompt I said i never had a gaming laptop. Not "I never had a PC"!!

Sanad is offline  
post #6 of 10 Old 04-05-2008, 12:58 PM - Thread Starter
3.5ghz
 
Sanad's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: oman
Posts: 732
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 16
So same driver cleaner pro routine, then the latest mobile driver from laptopvideo site and the inf file?

Sanad is offline  
post #7 of 10 Old 04-05-2008, 12:58 PM
3.5ghz
 
-AMD-'s Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: USA,CA
Posts: 774
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 17
I just making sure. some poeple need that info. i only used vista for 2 weeks before i sold that computer si i learned houw to config the vista to work at xp speed.

thumb.gifif someones helps you help them out.thumb.gif


complete noob optimization for nvidia gpus
http://www.overclock.net/nvidia/3210...ml#post3728716

TO CHANGE WARCRAFT 3 RESOLUTION
http://www.overclock.net/pc-games/30...ml#post3538388
-AMD- is offline  
post #8 of 10 Old 04-05-2008, 12:59 PM
3.5ghz
 
-AMD-'s Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: USA,CA
Posts: 774
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 17
just install them over it it should be fine

thumb.gifif someones helps you help them out.thumb.gif


complete noob optimization for nvidia gpus
http://www.overclock.net/nvidia/3210...ml#post3728716

TO CHANGE WARCRAFT 3 RESOLUTION
http://www.overclock.net/pc-games/30...ml#post3538388
-AMD- is offline  
post #9 of 10 Old 04-05-2008, 01:06 PM - Thread Starter
3.5ghz
 
Sanad's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: oman
Posts: 732
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 16
Arighty! Thanks. I gotta optimize this and hand it over to my brother! He wanted something to game on in college so got em this. Looks good on paper. Goin to benchmark when im done tweaking!

Sanad is offline  
post #10 of 10 Old 04-05-2008, 01:13 PM
3.5ghz
 
-AMD-'s Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: USA,CA
Posts: 774
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 17
Tell Him To Watch U So He Learns

thumb.gifif someones helps you help them out.thumb.gif


complete noob optimization for nvidia gpus
http://www.overclock.net/nvidia/3210...ml#post3728716

TO CHANGE WARCRAFT 3 RESOLUTION
http://www.overclock.net/pc-games/30...ml#post3538388
-AMD- is offline  
Reply

Quick Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off