Best memory for a biostar tforce 6100 ? - Overclock.net

Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 4 Old 12-09-2006, 10:01 AM - Thread Starter
PC Gamer
 
THEoBZ's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Midwest, USA
Posts: 2,707
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 81
I need a 2 gig package... That overclocks .
THEoBZ is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 12-10-2006, 06:15 PM
4.0ghz
 
Join Date: Nov 2006
Location: in pencil vain yah
Posts: 2,327
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 211
i have g skill extreme ddr 500 in that mobo and it runs well, it says it only supports ddr 400. its nice cause you have more oc headroom with 500 cause at stock speeds ur mobo will downclock it.........what brand vid card do you have and what program did u use to get it that high are u using modified drivers, i just got mine its a xfx extreme and i cant really get any farther than i am now........

"All the true things I am about to tell you are shameless lies"
Kurt Vonnegut

an51r is offline  
post #3 of 4 Old 12-10-2006, 06:17 PM
4.0ghz
 
Join Date: Nov 2006
Location: in pencil vain yah
Posts: 2,327
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 211
sorry double post and cant figur out how to erase this one

"All the true things I am about to tell you are shameless lies"
Kurt Vonnegut

an51r is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 4 Old 12-10-2006, 07:31 PM - Thread Starter
PC Gamer
 
THEoBZ's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Midwest, USA
Posts: 2,707
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 81
THEoBZ is offline  
Reply

Quick Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off