2 gigs, low on memory? - Page 2 - Overclock.net

Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #11 of 24 Old 01-07-2007, 01:44 PM
4.0ghz
 
Join Date: Nov 2006
Location: Detroit
Posts: 1,980
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 82
ill look for a good anti virus, brb

Arctic TT Armor Work Log
e6300 100% OC 1.49v 532mhz FSB - Crucial Ballistix 1:1 4-4-4-8
Quote:
I never had imaginary friends as a kid, i played with Carlton's
-Hillary Banks, Fresh Prince of Bel Air
im_not_an_artard is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #12 of 24 Old 01-07-2007, 01:45 PM
WaterCooler
 
Join Date: Jan 2007
Location: Kansas State University
Posts: 3,563
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 204
You should try spyware doctor! on my pc where spybot get 15 spyware doctor almost gets a 100
TrAncE XD likes this.

-Police often question him, just because they find him interesting-
-He taught a horse to read his email for him-
-Even his enemies list him as their emergency contact
-
shifty22123 is offline  
post #13 of 24 Old 01-07-2007, 01:46 PM - Thread Starter
4.0ghz
 
TrAncE XD's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Naperville, IL
Posts: 2,300
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 167
i used to use spyware doctor, it was decent, but its more of a spyware/adware thing than a virus thing.

My sig rig is for sale and I currently use my laptop. Darn schoolz!

TrAncE XD is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #14 of 24 Old 01-07-2007, 01:46 PM
Bod mods rock
 
Bitemarks and bloodstains's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Durham-England-UK
Posts: 22,699
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 15 Post(s)
Liked: 567
Bitemarks and bloodstains is online now  
post #15 of 24 Old 01-07-2007, 01:46 PM
4.0ghz
 
Join Date: Nov 2006
Location: Detroit
Posts: 1,980
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 82
u could try avast, and im not sayin this is good, but if limewire, Norton Antivirus Corporate is amazing, but im not in for the whole illegal thing

Arctic TT Armor Work Log
e6300 100% OC 1.49v 532mhz FSB - Crucial Ballistix 1:1 4-4-4-8
Quote:
I never had imaginary friends as a kid, i played with Carlton's
-Hillary Banks, Fresh Prince of Bel Air
im_not_an_artard is offline  
post #16 of 24 Old 01-07-2007, 01:47 PM
733mhz
 
V8Drover's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Nottingham U.K
Posts: 197
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 25
Try avast

http://www.avast.com/eng/download-avast-home.html

Great free package and you can turn off the resident sheilds.
TrAncE XD likes this.
V8Drover is offline  
post #17 of 24 Old 01-07-2007, 01:47 PM
WaterCooler
 
Join Date: Jan 2007
Location: Kansas State University
Posts: 3,563
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 204
Quote:
Originally Posted by TrAncE XD View Post
i used to use spyware doctor, it was decent, but its more of a spyware/adware thing than a virus thing.
I know...well...If you can keep the spyware off...I't will keep the viruses away!

-Police often question him, just because they find him interesting-
-He taught a horse to read his email for him-
-Even his enemies list him as their emergency contact
-
shifty22123 is offline  
post #18 of 24 Old 01-07-2007, 01:47 PM
Retired Staff
 
adam144's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Castleford
Posts: 2,847
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 213
Quote:
Originally Posted by TrAncE XD View Post
i made it so i dont' have a page file, i heard if you have more than 1 gig, you don't need one?

2 gigs should be enough... right?
Lol, no way!

Even with 2gb of RAM you still need a page file.

It doesn't matter if you have a nice big hard drive, it's only 4gb of my hard drive! lol

[center][FONT="Verdana"]Upgrades
- Team Elite 4GB PC-6400 - installed!
- Sapphire HD4850 512mb - installed!
- 500gb 7200.10 - installed!

adam144 is offline  
post #19 of 24 Old 01-07-2007, 01:48 PM
4.0ghz
 
Jakg's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Suffolk, United Kingdom
Posts: 2,645
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 115
Quote:
Originally Posted by TrAncE XD View Post
i made it so i dont' have a page file, i heard if you have more than 1 gig, you don't need one?

2 gigs should be enough... right?
you still could do with a page file, i dont think you ever dont need one
Jakg is offline  
post #20 of 24 Old 01-07-2007, 01:48 PM - Thread Starter
4.0ghz
 
TrAncE XD's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Naperville, IL
Posts: 2,300
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 167
avast uses a crapload of resources when its not scanning. Even with it, when i say "use no resources", hijack this detected that it was but was hiding them.

EDIT: page files slow down computers ALOT though..... so yea :\\ , and from my experience i've never actually gone over 1 gig of memory used so i don't thi nk i need a page file lol

My sig rig is for sale and I currently use my laptop. Darn schoolz!

TrAncE XD is offline  
Reply

Quick Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off