The Deathadder Megathread - Page 103 - Overclock.net

Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #1021 of 2480 Old 03-11-2013, 03:46 AM
 
ShineAnder's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 20
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
Quote:
Originally Posted by Omega215d View Post

I'm assuming the mouse worked without it, yes? Was Synapse already installed before you bought/ plugged in the mouse?

Did you try uninstalling Synapse, restarting Windows without the mouse plugged in and then plugged it in (and preferably a new port), let it get detected by Windows before installing Synapse?
thanks for the solution. Actually i installed synapse 2.0 first before the mouse was plugged into the cmputer. It works flawlessly after i reinstall the synapse.

Do i need to calibrate my deathadder with my qck ?
ShineAnder is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #1022 of 2480 Old 03-11-2013, 10:18 PM
PC Gamer
 
Omega215d's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: New York City & San Diego
Posts: 464
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 18
Quote:
Originally Posted by ShineAnder View Post

thanks for the solution. Actually i installed synapse 2.0 first before the mouse was plugged into the cmputer. It works flawlessly after i reinstall the synapse.

Do i need to calibrate my deathadder with my qck ?

I never used the calibration tool since it performs well enough and I'm switching between my SteelSeries 5L, Razer Goliathus Speed and Sharkoon DarkGlider pad.

If you find yourself having some problems with it on the QCK then you could try using the calibration tool.
Omega215d is offline  
post #1023 of 2480 Old 03-11-2013, 10:25 PM
 
HPE1000's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Carolina Beach, NC
Posts: 7,359
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 228
Quote:
Originally Posted by zer0sum View Post

Love my deathadder but need to fix Razer Synapse as I have some mouse profiles setup and linked to various games which all works great, but once I am done gaming I am stuck on the profile that is linked to that game.

I want to drop back to a default profile once I am done gaming and back at the desktop.

Anyone know how to do that?

thanks
I was thinking about that long and hard not too long ago, and now I think I might have figured out a good way to do this.

Just set your preferred web browser to your "desktop" (that is what I call that profile) profile so when you open your browser it will just switch over tongue.gif
HPE1000 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #1024 of 2480 Old 03-17-2013, 06:57 AM
 
jayfkay's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 1,052
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 30
I will be purchasing a 3g 1800 dpi today,
what are the recommended settings to work it on`?
driver yes/ no? 1000/ 500hz? 1800 dpi? 800? 900?
800 dpi possible?
jayfkay is offline  
post #1025 of 2480 Old 03-17-2013, 01:37 PM
Mouse reviews
 
Ino.'s Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 3,068
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 412
Quote:
Originally Posted by jayfkay View Post

I will be purchasing a 3g 1800 dpi today,
what are the recommended settings to work it on`?
driver yes/ no? 1000/ 500hz? 1800 dpi? 800? 900?
800 dpi possible?

1800 dpi, 500 Hz (1000 is fine too)

OCN Labs Reviewer 

Ino. is offline  
post #1026 of 2480 Old 03-17-2013, 02:14 PM
Overclocker
 
GridIroN's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Canada
Posts: 838
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 40
Quote:
Originally Posted by Jinto View Post

Anyone have some good mouse pad recommendations for the 2013 DeathAdder? I've been using the smallest version of Razer's own Goliathus Omega S (control) edition but was thinking about some alternatives.

I'm using the Razer Manticor and it's pretty great in my opinion. Takes 2 weeks to break in the mouse feet though, and during that time, it's VERY slow. Now, it's about the same speed as my Scarab
Quote:
Originally Posted by ShineAnder View Post

thanks for the solution. Actually i installed synapse 2.0 first before the mouse was plugged into the cmputer. It works flawlessly after i reinstall the synapse.

Do i need to calibrate my deathadder with my qck ?

You need to manually calibrate. Synapse for DA2013 is bugged and will forget every reboot if you pick a Razer mat.

-= I heart.gif Mechanical Keyboards =-
Winner of Guru3D Rig Of The Month, November 2011.king.gif
GridIroN is offline  
post #1027 of 2480 Old 03-19-2013, 08:18 AM
333mhz
 
LoveKnight's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 67
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 4
Hi all. It has been a long time that I have just visited this forum sometimes and yesterday I received the Razer Deathadder Black Edition that I gave to my friend couple years ago. That mouse has some problems now such as the left button sometimes does not received signal (look like it skips the left click sometimes), the side button has the same problem but worse and the phantom jump (occasionally move the srollwheel up and down) happens sometimes when I use scrollwheel. I sent it to a shop to let them repair for the mouse for me but I just want to ask you guy if I have another old Razer Deathadder can I change or swap the scrollwheels because I think the srollwheels of Black Editions are horrible.

I know that this kind of question maybe was asked before many times but I forgot where biggrin.gif. Thanks very much for reading my post. Have a nice day, guys.
LoveKnight is offline  
post #1028 of 2480 Old 03-19-2013, 10:12 AM
Commodore 64
 
Wypuk's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
Quote:
Originally Posted by Skylit View Post

Nope, It's an late 3G/3.5G DA mold, with filled sides. Swapped pulsating LED/Wheel.

Internal hardware has been redesigned/changed, focusing on controller. This mouse has a different firmware from the original 3G. Don't expect the same results. Only works w/ Synapse. (100-1800 DPI)

It's legitimate. Meant for South Korean PCbang (Lan cafes).

Can we expect low LOD and no-prediction? Thanks a lot
Wypuk is offline  
post #1029 of 2480 Old 03-19-2013, 11:18 AM
Gone
 
Skylit's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 8,719
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 570
Lift off is situational to surface material and color. Just don't expect previous 3G results.

Angle Snapping should be removed.

Skylit is offline  
post #1030 of 2480 Old 03-19-2013, 04:03 PM
Commodore 64
 
Wypuk's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
Quote:
Originally Posted by Skylit View Post

...Just don't expect previous 3G results.

not to expect in a better sense or worse? sorry to bother you . I just wanna try a deathadder and dont wanna pay razer ripoff prices.. coming from NEW g400, thanks

p.s. I am a "lowsenser"
Wypuk is offline  
Reply

Quick Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off