Help With Razer Mamba Needed ! - Overclock.net

Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 6 Old 02-05-2011, 03:44 PM - Thread Starter
733mhz
 
NovaNab's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Lugano
Posts: 176
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
Hey everyone, So I bought the razer mamba today, and it has been great the whole day. I set it up downloaded the drivers etc. The whole day I have been playing wireless, but now the battery has almost run out, so i Decided to try out the wired version. But I have a problem, whenever I move the mouse the cursor sometimes lags for a second and then it works normally again. It is kind of frustrating since I payed kinda a lot for a quality mouse. Does anyone perhaps know what would be the solution?

Thanks!

NovaNab is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 Old 02-05-2011, 03:46 PM
4.0ghz
 
Join Date: Dec 2009
Location: Knoxville, TN
Posts: 1,705
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 95
I'm concerned with the battery running out in less than a day..

maximus20895 is offline  
post #3 of 6 Old 02-05-2011, 03:50 PM
1.3ghz
 
Tyson95's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 247
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 15
I use mine everyday in wired mode and haven't experienced that issue before. Maybe there is a new firmware update to resolve this.
Tyson95 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 6 Old 02-05-2011, 03:51 PM - Thread Starter
733mhz
 
NovaNab's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Lugano
Posts: 176
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
Wasn't fully charged in the first place... I got it out of the box and put it straight in the mouse without fully charging

NovaNab is offline  
post #5 of 6 Old 02-05-2011, 04:00 PM
ATI Enthusiast
 
Join Date: Nov 2010
Location: England
Posts: 1,724
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 61
I always use mine in wired mode but I would have thought that the battery would last longer than that.

Phoenixlight is offline  
post #6 of 6 Old 02-05-2011, 04:02 PM - Thread Starter
733mhz
 
NovaNab's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Lugano
Posts: 176
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
Hmm I think I just solved the problem lol.... Turned the wireless signal off and now doest seem to lag anymore

NovaNab is offline  
Reply

Quick Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off