Yamakasi Catleap Monitor Club - Page 468 - Overclock.net

Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #4671 of 11311 Old 06-09-2012, 08:32 AM
Overclocker
 
Whiskerz's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: The streets, man.
Posts: 456
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 16
Quote:
Originally Posted by quakermaas View Post

Wow, congrats man, well done.

How did you find it to remove ? risky ?

I found it pretty easy. I knew nothing about how to open these up or do anything, just knew how to remove the AG coating. Just unscrewed and pried open, accidentally unplugged some cables when pulling screen away from the body, but they had obvious places to plug back in. I ended up soaking under wet paper towel for 7 hours cause I wanted to be extra-sure I wasn't gonna rip up anything I shouldn't.

I knew there was risk involved but the coating my monitor had was just so bad, made the monitor worse than my last.

Whiskerz is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4672 of 11311 Old 06-09-2012, 08:33 AM
Case Modder
 
Hamy144's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Northern Ireland
Posts: 1,059
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 56
Just been looking at the outrageous prices HMRC want to charge me
Doubling the price of the monitor
But i think i may have a way to dodge the charges but im not sure about it yet but my dad thinks it might work
Hamy144 is offline  
post #4673 of 11311 Old 06-09-2012, 08:38 AM
 
thecrim's Avatar
 
Join Date: May 2012
Posts: 38
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 7
Can someone confirm that the overclockable multi sold by BCC has a 6ms response time and not 2/3x that of a non multi 2b model?

thecrim is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4674 of 11311 Old 06-09-2012, 10:28 AM
 
corpjones's Avatar
 
Join Date: May 2012
Posts: 20
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
Quote:
Originally Posted by Hamy144 View Post

Just been looking at the outrageous prices HMRC want to charge me
Doubling the price of the monitor
But i think i may have a way to dodge the charges but im not sure about it yet but my dad thinks it might work

How much did they want to charge you? Mine is in customs right now.
corpjones is offline  
post #4675 of 11311 Old 06-09-2012, 10:43 AM
Case Modder
 
Hamy144's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Northern Ireland
Posts: 1,059
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 56
Quote:
Originally Posted by corpjones View Post

How much did they want to charge you? Mine is in customs right now.

14% duty on £239 and then VAT at 20% on top of that
Hamy144 is offline  
post #4676 of 11311 Old 06-09-2012, 10:56 AM
4.0ghz
 
quakermaas's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Germany (Irish)
Posts: 2,612
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 174
Quote:
Originally Posted by thecrim View Post

Can someone confirm that the overclockable multi sold by BCC has a 6ms response time and not 2/3x that of a non multi 2b model?

 

The overclockable Catleaps BCC has right now are MULTI, I can not see them having better input lag than any other Catleap MULTI.


Laptop: Dell XPS 17 L702x ~ 128GB SSD + 320GB HDD
Netbook: Samsung NF310 ~ 40GB SSD
Phone: Samsung Galaxy S 4

quakermaas is offline  
post #4677 of 11311 Old 06-09-2012, 11:11 AM
 
corpjones's Avatar
 
Join Date: May 2012
Posts: 20
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
Quote:
Originally Posted by Hamy144 View Post

Quote:
Originally Posted by corpjones View Post

How much did they want to charge you? Mine is in customs right now.

14% duty on £239 and then VAT at 20% on top of that

That's a lot, who did you buy from? , hopefully mine won't be as high, didn't budget for that much tax.
I read earlier in the thread someone got charged £33 which seemed more reasonable.
corpjones is offline  
post #4678 of 11311 Old 06-09-2012, 11:15 AM
Intel Overclocker
 
jam3s's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Toronto, Ontario
Posts: 5,508
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 141
how do I know if my catleap is overclockable to 120 or 90hz?

Mine is en route from a member here on OCN.

I PM'd him and he has no idea if it's even possible (his reason was that he never tried. -- ie he doesn't know).

jam3s is offline  
post #4679 of 11311 Old 06-09-2012, 11:17 AM
4.0ghz
 
quakermaas's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Germany (Irish)
Posts: 2,612
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 174
Quote:
Originally Posted by jam3s View Post

how do I know if my catleap is overclockable to 120 or 90hz?
Mine is en route from a member here on OCN.
I PM'd him and he has no idea if it's even possible (his reason was that he never tried. -- ie he doesn't know).

 

http://www.overclock.net/t/1225919/yamakasi-catleap-monitor-club/4380_30#post_17399145


Laptop: Dell XPS 17 L702x ~ 128GB SSD + 320GB HDD
Netbook: Samsung NF310 ~ 40GB SSD
Phone: Samsung Galaxy S 4

quakermaas is offline  
post #4680 of 11311 Old 06-09-2012, 11:20 AM
Intel Overclocker
 
jam3s's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Toronto, Ontario
Posts: 5,508
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 141
Crossing my fingers then.

And also: I'm guessing if i've got the 2B catleap, all I do is set 120Hz or 90z in the display properties?

Or is it more complex than that?

jam3s is offline  
Reply

Quick Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off