can't install drivers - Overclock.net

Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #1 of 12 Old 10-04-2006, 02:56 PM - Thread Starter
Commodore 64
 
Ravenxx's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 12
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
hi all

ok today i got me new BFG 7800gs woot lol

but i can't install the drivers i got from nvidia website?

it keeps saying
The NVIDIA setup program could not locate any drivers that are compatible with you currrent hardware .setup will now exit.

now i can install the drivers that came with it but i think they are older versions. as i get 25 fps on far cry on normal settings/

i did try omega driver but it never seem to install right. it would say restart your pc for the drivers to finish the installation but when i have restarted my pc tells me it's found new hardware so it's like the omega driver never itstalled.

i also uninstalled all my old ati card drivers and use that driver cleaning software 3 times before i installed any new drivers.

i mite be trying to install the wong driver i think as on nvidia site it says geforce GO drivers. anyone have a link to the best and lastest drivers plz.

thanks for any help.

Ravenxx is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 12 Old 10-04-2006, 02:58 PM
4.0ghz
 
Join Date: Sep 2006
Location: Sacramento
Posts: 1,811
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 84
great thread, had the same problem last night with the omega drivers.

Mooseknuckle Master

http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=144326
Need to know what chips your DDR2 has? http://ramlist.ath.cx/ddr2/
WC Setup: XFlow Black Ice Pro II...DD TDX...DD-D5...1/2" lines...
jcbzhnsr1 is offline  
post #3 of 12 Old 10-04-2006, 03:05 PM - Thread Starter
Commodore 64
 
Ravenxx's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 12
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
did you find away to fix it?

i also checked the add/remove programs and it says omega drivers are installed but not on my graphics card it seems lol.

Ravenxx is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 12 Old 10-04-2006, 03:07 PM
CarForum.net
 
Join Date: Feb 2006
Location: /dev/sda
Posts: 7,526
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 600
Download Driver Cleaner to clean out the old ones first.

Quote:
Originally Posted by Chat
catmmm: my rack would love to play with your rack...
lhowatt: does it fit well on your desk?
catmmm: lhowatt: yeah it fits
catmmm: lhowatt: I kinda have a big desk though
Retrospekt is offline  
post #5 of 12 Old 10-04-2006, 03:11 PM - Thread Starter
Commodore 64
 
Ravenxx's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 12
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
Quote:
Originally Posted by Retrospekt
Download Driver Cleaner to clean out the old ones first.

i already did that 3 time's before i installed any new drivers

Ravenxx is offline  
post #6 of 12 Old 10-04-2006, 03:11 PM
..the party can start now
 
Join Date: Jun 2005
Location: Windsor, Ontario
Posts: 8,081
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 589
I had that happen...I honestly for get how I fixed it though...safe mode maybe...I think it had somethign to do with safemode..

Sideburns is offline  
post #7 of 12 Old 10-04-2006, 03:12 PM
 
Join Date: Feb 2006
Location: Nashville, TN
Posts: 1,303
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 71
try going to guru3d.com and downloading the 84.56 driver
kingwilliam is offline  
post #8 of 12 Old 10-04-2006, 03:17 PM
4.0ghz
 
Join Date: Dec 2005
Location: The Earth
Posts: 7,350
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 715
Scan your registry with Abexo for any problems and then reclean with Driver Cleaner Pro and then reinstall

JacKz5o is offline  
post #9 of 12 Old 10-04-2006, 03:36 PM - Thread Starter
Commodore 64
 
Ravenxx's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 12
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
Quote:
Originally Posted by kingwilliam
try going to guru3d.com and downloading the 84.56 driver

that place has bin hacked lol

on nvidia website it's go geforce go 7 drivers and geforce & tnt 2 geforce go i take it for laptops?

Ravenxx is offline  
post #10 of 12 Old 10-04-2006, 04:22 PM
4.0ghz
 
alexisd's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: FLORIDA/Palm Beach
Posts: 4,033
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 171
Same thing happen to me.Want to try the 84.56 everyone said they are great.
alexisd is offline  
Reply

Quick Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off