3DMark GTX 670 FTW SLI Issue - Page 2 - Overclock.net

Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #11 of 13 Old 04-19-2013, 01:47 PM
4.0 GHz
 
Recipe7's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Los Angeles/Cebu City
Posts: 1,166
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 63
went from 4000 to 10720 on firestrike with my own pair of 670s

thanks Patrick!, +rep

Recipe7 is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #12 of 13 Old 04-19-2013, 02:42 PM
Commodore 64
 
Join Date: Oct 2011
Location: Michigan
Posts: 1,849
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 50
Quote:
Originally Posted by Recipe7 View Post

went from 4000 to 10720 on firestrike with my own pair of 670s

thanks Patrick!, +rep

Your welcome......... Another thing, go into windows updates, check for updates, & when that update pop up. Hide. It's an update for Windows Server & really doesn't even apply to Seven. It's darn Platform Update... Ohh Microsoft... rolleyes.gif

PatrickCrowely is offline  
post #13 of 13 Old 04-20-2013, 10:57 AM
4.0 GHz
 
Recipe7's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Los Angeles/Cebu City
Posts: 1,166
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 63
Did that 'hide' just now. thanks again!

Recipe7 is online now  
Reply

Quick Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off