EVGA GTX 970 SSC Gaming ACX 2.0/2.0+/FTW+ 2.0+ Custom UEFI Firmware - Page 22 - Overclock.net

Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #211 of 1460 Old 11-03-2015, 08:16 PM - Thread Starter
PC Gamer
 
DeathAngel74's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Next to the evil monkey in your closet!
Posts: 5,364
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 267




I need to manually mod you bios for it to work. your says "3/4/15"
DeathAngel74 is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #212 of 1460 Old 11-03-2015, 08:22 PM
 
jb0nez's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 134
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 2
Bricked my card. Stupidly didn't check the dip switch for which bios I was on, flashed yours, on reboot flashing colors--on both bios positions. I forgot I hadn't flashed the other back to stock. Both bios now flashing colors and can't POST. Gonna have to return it...
jb0nez is offline  
post #213 of 1460 Old 11-03-2015, 08:25 PM - Thread Starter
PC Gamer
 
DeathAngel74's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Next to the evil monkey in your closet!
Posts: 5,364
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 267
yours is 84.04.36.00.70-3975-kr
mine is 84.04.31.00.70-3979-kb
DeathAngel74 is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #214 of 1460 Old 11-03-2015, 08:27 PM - Thread Starter
PC Gamer
 
DeathAngel74's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Next to the evil monkey in your closet!
Posts: 5,364
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 267
oh no, can you boot into safe mode and flash it back?
DeathAngel74 is online now  
post #215 of 1460 Old 11-03-2015, 08:30 PM
 
jb0nez's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 134
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 2
Computer won't even POST. My second monitor hooked up my hd4000 stays blank. This is right on power up. Argg!!
jb0nez is offline  
post #216 of 1460 Old 11-03-2015, 08:30 PM
New to Overclock.net
 
blaze2210's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Location: San Diego, CA
Posts: 3,971
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 172
Quote:
Originally Posted by jb0nez View Post

Bricked my card. Stupidly didn't check the dip switch for which bios I was on, flashed yours, on reboot flashing colors--on both bios positions. I forgot I hadn't flashed the other back to stock. Both bios now flashing colors and can't POST. Gonna have to return it...

If you have onboard graphics, you can still flash the original back. When I killed - not bricked, killed - my last 970, I could still flash the stock BIOS back, I just had to swap over to my CPU's iGPU. The world did not end, there's still hope. thumb.gif

You're seeing colors. This is what I was seeing. No movement or anything, just this steady screen:


"I can explain it to you, but I can't understand it for you."

gftgy: "We're here to help, but you have to be willing to help yourself."

TwoCables: "I apologize for not simply giving you the answer you wanted, but if you give a man a fish, then you feed him for a day. However, if you teach a man how to fish, then you feed him for the rest of his life."


blaze2210 is online now  
post #217 of 1460 Old 11-03-2015, 08:32 PM
 
jb0nez's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 134
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 2
Maybe if I pull the gtx and change bios to initialize the igp first... Worth a try
jb0nez is offline  
post #218 of 1460 Old 11-03-2015, 08:32 PM
 
jb0nez's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 134
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 2
Right now can't even get into bios
jb0nez is offline  
post #219 of 1460 Old 11-03-2015, 08:50 PM
 
jb0nez's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 134
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 2
Did it!!!
I pulled the GTX 970, got into BIOS somehow and told it to initialize IGP first, rebooted with GTX 970 in, flashed my stock back into both positions (who knows what was on that 2nd bios, they all stock now).
Reenabled etc and I'm back in biz!! Man I was puckering for a while there.....

Anyway now I'm kinda scared to mess with....but I'm down for a try if you think you can make one for me DeathAngel74!
jb0nez is offline  
post #220 of 1460 Old 11-03-2015, 08:52 PM
New to Overclock.net
 
blaze2210's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Location: San Diego, CA
Posts: 3,971
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 172
Quote:
Originally Posted by jb0nez View Post

Right now can't even get into bios

Disconnect the card, switch a monitor to the iGPU, then see if you can boot into Windows. When you can boot into Windows, shut down, reinstall the card - don't plug any monitors into it yet, then go back to Windows and flash back to stock.

Looks like I should have sent my reply earlier. Told ya it wasn't bricked, it's just being difficult. biggrin.gif

"I can explain it to you, but I can't understand it for you."

gftgy: "We're here to help, but you have to be willing to help yourself."

TwoCables: "I apologize for not simply giving you the answer you wanted, but if you give a man a fish, then you feed him for a day. However, if you teach a man how to fish, then you feed him for the rest of his life."


blaze2210 is online now  
Reply

Quick Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off