[Official] Nvidia Shadowplay Discussion Thread - Page 78 - Overclock.net

Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #771 of 2137 Old 11-14-2013, 03:02 PM - Thread Starter
YouTuber with over 10m+ views
 
Totally Dubbed's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: Somewhere in England - Sway
Posts: 11,381
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 637
Totally Dubbed is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #772 of 2137 Old 11-14-2013, 03:33 PM
 
Join Date: Sep 2011
Location: Helsingborg Hunt Me Down
Posts: 596
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
Quote:
Originally Posted by iARDAs View Post

which gpu did u have before

6970 cf but i reinstalled windows

Hardware is a pain there is always something wrong with the components > Emil Mathisen

Relaxy is offline  
post #773 of 2137 Old 11-14-2013, 03:33 PM
 
Join Date: Sep 2011
Location: Helsingborg Hunt Me Down
Posts: 596
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
Quote:
Originally Posted by Totally Dubbed View Post

do a driver sweep and then re-install and then reboot.

did that b4

Hardware is a pain there is always something wrong with the components > Emil Mathisen

Relaxy is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #774 of 2137 Old 11-14-2013, 03:38 PM
What an Awesome Guy
 
iARDAs's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Izmir, TURKEY
Posts: 15,273
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 561
Quote:
Originally Posted by Relaxy View Post


6970 cf but i reinstalled windows

Hmmm

 

So a fresh windows install and Geforce Experience doesnt install.

 

That's weird. Something is up for sure.

 

Are you running any anti virus or programs like that? Can you try to install Geforce Experience with everything else turned off?

 

I had a major issue with GFE and Win 8.1 and had to remove my anti virus program.

iARDAs is offline  
post #775 of 2137 Old 11-14-2013, 03:39 PM
 
Join Date: Sep 2011
Location: Helsingborg Hunt Me Down
Posts: 596
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
Quote:
Originally Posted by iARDAs View Post

Hmmm

So a fresh windows install and Geforce Experience doesnt install.

That's weird. Something is up for sure.

Are you running any anti virus or programs like that? Can you try to install Geforce Experience with everything else turned off?

I had a major issue with GFE and Win 8.1 and had to remove my anti virus program.

only use the built in windows defender

Hardware is a pain there is always something wrong with the components > Emil Mathisen

Relaxy is offline  
post #776 of 2137 Old 11-14-2013, 03:40 PM
What an Awesome Guy
 
iARDAs's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Izmir, TURKEY
Posts: 15,273
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 561
iARDAs is offline  
post #777 of 2137 Old 11-14-2013, 03:42 PM
 
Join Date: Sep 2011
Location: Helsingborg Hunt Me Down
Posts: 596
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
Quote:
Originally Posted by iARDAs View Post

Pffff interesting

any other programs running in the background?


Can you disable MSI Afterburner or Riva Tuner OSD if you have them on?

did not have any of those programs installed when i installed the drivers for the first time

Hardware is a pain there is always something wrong with the components > Emil Mathisen

Relaxy is offline  
post #778 of 2137 Old 11-14-2013, 03:44 PM
What an Awesome Guy
 
iARDAs's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Izmir, TURKEY
Posts: 15,273
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 561
Quote:
Originally Posted by Relaxy View Post


did not have any of those programs installed when i installed the drivers for the first time

Your best bet to contact with NVGareth over at Nvidia Forums.

 

https://forums.geforce.com/default/board/110/geforce-experience/

 

There are some threads about GFE and Windows 8.1 issues. Maybe yours might be similar.

iARDAs is offline  
post #779 of 2137 Old 11-14-2013, 05:37 PM
 
x52-BETA's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 20
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
Quote:
Originally Posted by ViTosS View Post

Is there any way I can record my voice?

Has anyone tried changing their default recording device to listen through playback?
x52-BETA is offline  
post #780 of 2137 Old 11-14-2013, 05:38 PM
 
ShoehornHands's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: United States
Posts: 260
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 6
Does anybody know if there is a way to record games running in windowed mode? Shadowplay won't start recording unless I'm running a game full screen.

CPU: Intel Core i7-4930K @ 4.4 GHz
Motherboard: ASUS Rampage IV Formula
GPU: Dual Sapphire R9 290X
Memory: 16GB Samsung "Magic Memory"
SSD: Crucial MX100 512GB
PSU: Corsair AX1200i
Case: Corsair 900D
Cooling: Custom Liquid Cooling
OS: Windows 7 Home Premium (64-Bit)
ShoehornHands is offline  
Reply

Quick Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off