FX5700 Crashes When 3D - Overclock.net

Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 09-12-2004, 03:06 PM - Thread Starter
4.0ghz
 
RunningRioT's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Washington State
Posts: 930
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 81
I always have had my fsb at 220 for my system

until lately, my graphics have been fine

but now whenever i start some 3d program, like coutner strike

my screen just goes black.

i dont know why.

but i tired upping my vcore a little and it still does it,

i have a MGE XG 450W power supply.

i have to reset my bios to be able to boot back up.

it never hapened before.


but now that im not overclocking, everything is fine..

FOLD for OVERCLOCK.net! GO TEAM! #37726

ADD ME A REP IF I HELPED YOU!

The X-Factor of AMD vs. Intel eXplained
headphone.gif
Silence Your Fans and Reduce Dust Without Undervoltingheadphone.gif

L00K at my RIG and COmment!
<<<<<<

RunningRioT is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 09-17-2004, 03:21 PM
Overclock.net Original Gangsta, since 2004
 
Xavier1421's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: FL
Posts: 9,588
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 806
Is there an option in BIOS to change your AGP frequency from "auto" to 66?

(do this even if you are not OC'ing)

post-flame-small.gif Retirement isn't all it's cracked up to be post-flame-small.gif

Overclock.net 10 Year Member 

Xavier1421 is offline  
Closed Thread

Quick Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off