6600 256 agp (unlocking pipes) - Overclock.net

Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 01-30-2006, 08:33 PM - Thread Starter
PC Gamer
 
KEITHRH12's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Indianapolis
Posts: 3,216
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 116
how do u unlock the pipes on a pny 6600 w/rivatuners???

devil.gif " Time not important,only life is important " Mondoshawan, Fifth Element
KEITHRH12 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 01-31-2006, 12:16 AM
Old School
 
Join Date: Dec 2005
Location: The Netherlands
Posts: 14,302
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 1522
Ehm, you can't unlock anything on a 6600. Or did I miss something.
Acoma_Andy is offline  
post #3 of 3 Old 01-31-2006, 01:10 AM
1.3ghz
 
Join Date: Apr 2004
Location: Canada
Posts: 208
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 23
nope your right, the 6600 only has 8x1, there is nothing to unlock ? accept maybe its overclocking ability perhaps a vmod, get a few extra hz outta the core, maybe a few outta the mem.

please do not use my avatar without my written permission.
Conroe Build Funds/Hardware = 75%
Lucid is offline  
Reply

Quick Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off