Temp display issues - Overclock.net

Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 4 Old 04-12-2006, 12:43 PM - Thread Starter
Live Ever Die Never
 
wudaddy's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: San Francisco Bay Area
Posts: 4,595
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 383
Yo...something is wrong with my temps. Check out the attachment...only 10C but the Nvidia panel is displaying red bars! I'm afraid to do anything now. Normally its around 42idle/64load. I just played some CSS this morning and then opened ATI Tool, and saw this. What could be wrong?

wudaddy is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 04-12-2006, 12:44 PM
Laptop Repair Guru
 
Join Date: Dec 2004
Location: Minnesota
Posts: 3,805
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 376
Did you put your hand on the card to see if its warm to the touch? Could be a dying/dead sensor.

post-flame-small.gifFold for Overclock.net Go 37726! post-flame-small.gif

Tuner- HP Branded Adaptec AVC-3610 USB w/Dual Tuners | Microsoft MCE Remote

HTPC- Dell Inspiron 700M


P4 560 ES@ 4.4|P4 640@ 4.017|3700+@2.53 1.4v
steveo42024 is offline  
post #3 of 4 Old 04-12-2006, 12:47 PM - Thread Starter
Live Ever Die Never
 
wudaddy's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: San Francisco Bay Area
Posts: 4,595
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 383
Quote:
Originally Posted by steveo42024
Did you put your hand on the card to see if its warm to the touch? Could be a dying/dead sensor.
Ok I did a reboot and now its back to normal....weird

wudaddy is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 4 Old 04-12-2006, 10:31 PM
333mhz
 
anarchist's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 28
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
maybe the sensor or even the drivers, try reinstalling them..

clean it all up first using the nvidia driver cleaner software, then reinstall...

cant remember the name though, dont know if detonator remover will work...

anarchist is offline  
Reply

Quick Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off