Rotating Windows XP - Overclock.net

Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #1 of 23 Old 10-16-2006, 01:19 PM - Thread Starter
4.0ghz
 
Join Date: Aug 2005
Location: Seattle,Washington
Posts: 14,732
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 1203
Don't ask me how, but my sister's kid somehow managed to rotate their desktop by 90 degrees, so now everything is horizontal and mouse movement is altered. Anyone remember how to flip this back? I looked around, but couldn't seem to find it.

Comp #2: Intel 2500k, GTX480, MSI P67AGD55, 4gb G Skill, X-Fi XtremeMusic,Logitech Z5500, 24" Gateway LCD, Antec P180,3 striped 36gb Raptors + 1 500gb, Hyper 212+, Corsair 520HX.

Comp #3:Intel 2500k, GTX480, MSI P67AGD55 , 4gb G Skill, Antec 650W, Logitech 560 4.1, 24" Acer LCD, Chenming MidTower, Liteon DVDRW, 74gb Raptor + 500 gb, Hyper 212+, Creative X-Fi XtremeGamer.

Comp #4: Intel 2500k, MSI 6950 2gb, Asus P8P67A, 4gb G. Skill, 22" Acer LCD,Raptor 150, Hyper 212+, Logitech 530, Antec P180, Antec TruePower 650w,Creative X-Fi XtremeMusic,Liteon DVDRW
sccr64472 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 23 Old 10-16-2006, 01:22 PM
4.0ghz
 
Join Date: Sep 2006
Location: PA, USA
Posts: 931
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 37
Quote:
Originally Posted by sccr64472
Don't ask me how, but my sister's kid somehow managed to rotate their desktop by 90 degrees, so now everything is horizontal and mouse movement is altered. Anyone remember how to flip this back? I looked around, but couldn't seem to find it.
If she has a non-onboard video card, most can be flipped with the software bundled with them. nVidia's desktop console can be flipped back by just right clicking on the icon in the tray at the bottom right. It might be a little difficult to get there, but it will be worth it to turn the screen back.

EDIT: ATI's console has a rotating option too. Just right click and find the card, then just go to rotate display.
todd258 is offline  
post #3 of 23 Old 10-16-2006, 01:24 PM
3.5ghz
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 787
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 43
Do what he said, and if not you could be a redneck and just flip the screen.

E6600 @ 3.2 Ghz 2GB ram - x1900xtx = (DONE! - in sig)

http://www.overclock.net/case-mod-wo...teh-wires.html
OzziKing is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 23 Old 10-16-2006, 01:27 PM
Forum Manager
 
Join Date: Oct 2004
Location: England,UK
Posts: 61,933
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 1329
No there is a Key combination to fix this.

Welcome to Overclock
grouphug.gif Fold for the Cause, Fold for the People grouphug.gif
 
 
 

Chimp Challenge 2 x Participant  100 Million+ Folding at Home points  Overclock.net 10 Year Member 

ENTERPRISE is online now  
post #5 of 23 Old 10-16-2006, 01:27 PM
4.0ghz
 
Join Date: Sep 2006
Location: PA, USA
Posts: 931
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 37
Quote:
Originally Posted by OzziKing
Do what he said, and if not you could be a redneck and just flip the screen.
Lol I guess that would be the only other alternative.
todd258 is offline  
post #6 of 23 Old 10-16-2006, 01:29 PM
CarForum.net
 
Join Date: Feb 2006
Location: /dev/sda
Posts: 7,526
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 600
This happened at my school. In the software there should be an option to rotate, so just rotate it back.

Quote:
Originally Posted by Chat
catmmm: my rack would love to play with your rack...
lhowatt: does it fit well on your desk?
catmmm: lhowatt: yeah it fits
catmmm: lhowatt: I kinda have a big desk though
Retrospekt is offline  
post #7 of 23 Old 10-16-2006, 01:34 PM
4.0ghz
 
Join Date: Sep 2006
Location: PA, USA
Posts: 931
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 37
Quote:
Originally Posted by ENTERPRISE1701
No there is a Key combination to fix this.
Well what is it??
todd258 is offline  
post #8 of 23 Old 10-16-2006, 01:35 PM
Forum Manager
 
Join Date: Oct 2004
Location: England,UK
Posts: 61,933
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 1329
Quote:
Originally Posted by todd258
Well what is it??
Im looking. I was specifying that its not always software that does this but there is a Key combination for it.

Welcome to Overclock
grouphug.gif Fold for the Cause, Fold for the People grouphug.gif
 
 
 

Chimp Challenge 2 x Participant  100 Million+ Folding at Home points  Overclock.net 10 Year Member 

ENTERPRISE is online now  
post #9 of 23 Old 10-16-2006, 01:44 PM
4.0ghz
 
Join Date: Sep 2006
Location: PA, USA
Posts: 931
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 37
Quote:
Originally Posted by ENTERPRISE1701
Im looking. I was specifying that its not always software that does this but there is a Key combination for it.
I know. I was just asking. Sorry that did kinda sound rude. My apologies. :
todd258 is offline  
post #10 of 23 Old 10-16-2006, 01:45 PM
4.0ghz
 
Join Date: Dec 2005
Location: The Earth
Posts: 7,350
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 715
Its CTRL + ALT + UP/DOWN/LEFT/RIGHT Arrow Keys. Thats the key combo for the computers at my school.

JacKz5o is offline  
Reply

Quick Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off