Team Average Joes (Team disbanded) - Page 9 - Overclock.net

Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #81 of 447 Old 04-24-2006, 06:33 PM
Forum Manager
 
Join Date: Oct 2004
Location: England,UK
Posts: 61,933
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 1329
Well if you check here : http://fah-web.stanford.edu/serverstat.html
You will notice a couple of the Servers are down. This could be the Reason for your Points Error.

Welcome to Overclock
grouphug.gif Fold for the Cause, Fold for the People grouphug.gif
 
 
 
ENTERPRISE is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #82 of 447 Old 04-24-2006, 06:49 PM
3.5ghz
 
cappy's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Michigan
Posts: 692
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 17
Quote:
Originally Posted by slydog64
Are the servers here updating? cuz my score is actually about 400 points higher than what is being shown on the overclock.net page.
i think they only update the overclock.net servers once a day? im not 100% sure though

Former Folders Inc. member.
"Mankind is drawn to the heavens for the same reason we were once drawn into unknown lands and across the open sea. We choose to explore space because doing so improves our lives, and lifts our national spirit. So let us continue the journey."
cappy is offline  
post #83 of 447 Old 04-24-2006, 06:50 PM
4.0ghz
 
slydog64's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Illinois
Posts: 1,364
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 63
I know a few of the servers are down, but my score is higher on the stanford page then it is showing here. If they havent updated today then its fine, but its been done for a few hours.

# A complex system that does not work is invariably found to have evolved from a simpler system that worked just fine.
# The number one cause of computer problems is computer solutions.
Cyberdruid "let us pour out 40s of water wetter for the Homies that have no silicon to smoke, UV to react, keyboards to clack....waiting outside cyberspace for some package to arrive from Newegg or TigerDirect."

check in on my water cooling build log
http://www.overclock.net/water-cooli...build-log.html

slydog64 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #84 of 447 Old 04-24-2006, 06:53 PM
Forum Manager
 
Join Date: Oct 2004
Location: England,UK
Posts: 61,933
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 1329
Quote:
Originally Posted by slydog64
I know a few of the servers are down, but my score is higher on the stanford page then it is showing here. If they havent updated today then its fine, but its been done for a few hours.
Well i know what you mean I have not had My Points updated Very Quick..there done now yes but it takes atleast like 12 hours the last Couple of WU'S i have uploaded.

Welcome to Overclock
grouphug.gif Fold for the Cause, Fold for the People grouphug.gif
 
 
 
ENTERPRISE is online now  
post #85 of 447 Old 04-24-2006, 07:11 PM
 
rippon's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 1,246
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 124
Quote:
Originally Posted by dangerousHobo
Well it's been a day and it still has not uploaded the data....And the sever it was trying to connect to says its up :S
side note: Sorry on turning your thread political Enterprise.
Well, I had no problems uploading them to the servers.

What distro are you using?

Sounds like a firewall issue maybe?

I'll be on my new website: Robotics News

rippon is offline  
post #86 of 447 Old 04-24-2006, 07:11 PM
 
rippon's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 1,246
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 124
Quote:
Originally Posted by dangerousHobo
Well it's been a day and it still has not uploaded the data....And the sever it was trying to connect to says its up :S
side note: Sorry on turning your thread political Enterprise.
Well, I had no problems uploading them to the servers.

What distro are you using?

Sounds like a firewall issue maybe?

I'll be on my new website: Robotics News

rippon is offline  
post #87 of 447 Old 04-24-2006, 09:41 PM - Thread Starter
Where's my retired staff logo....
 
dangerousHobo's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles
Posts: 3,590
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 433
Running Fedora Core 5. I' m think a firewall or something too. Something on my system is blocking it I'm thinking.

"UNIX was never designed to keep people from doing stupid things, because that policy would also keep them from doing clever things." - Doug Gwyn


"Beware of idiots working for Red Hat, for a single such obnoxious moron can *cough* up the wider Linux software ecosystem." - Alan Cox (Alan's new OS -> FUZIX OS)

dangerousHobo is offline  
post #88 of 447 Old 04-25-2006, 02:40 AM
Forum Manager
 
Join Date: Oct 2004
Location: England,UK
Posts: 61,933
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 1329
I had this problem the other day With Norton...You will Find you will allow F&H and you think everythings fine but then for some reason it blocks it again and it wont allow an upload of a WU so check that your Firewall hasnt RE-BLOCKED the F&H program

Welcome to Overclock
grouphug.gif Fold for the Cause, Fold for the People grouphug.gif
 
 
 
ENTERPRISE is online now  
post #89 of 447 Old 04-25-2006, 02:06 PM - Thread Starter
Where's my retired staff logo....
 
dangerousHobo's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles
Posts: 3,590
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 433
Well I tryed off all the firewalls and that, and still nothing
Is it possible that something is set up wrong in the client configuration ( file client.cfg)?

FILE:

[settings]
username=OneDangerousHobo
team=37726
asknet=no
machineid=1

[http]
active=no <-----this was set to yes but I just changed it, wait to see if it fixes problem
host=localhost
port=8080
usepasswd=no

"UNIX was never designed to keep people from doing stupid things, because that policy would also keep them from doing clever things." - Doug Gwyn


"Beware of idiots working for Red Hat, for a single such obnoxious moron can *cough* up the wider Linux software ecosystem." - Alan Cox (Alan's new OS -> FUZIX OS)

dangerousHobo is offline  
post #90 of 447 Old 04-25-2006, 02:14 PM
Forum Manager
 
Join Date: Oct 2004
Location: England,UK
Posts: 61,933
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 1329
Quote:
Originally Posted by dangerousHobo
Well I tryed off all the firewalls and that, and still nothing
Is it possible that something is set up wrong in the client configuration ( file client.cfg)?

FILE:

[settings]
username=OneDangerousHobo
team=37726
asknet=no
machineid=1

[http]
active=no <-----this was set to yes but I just changed it, wait to see if it fixes problem
host=localhost
port=8080
usepasswd=no
You need ''Asknet'' to be set to yes i think.

Welcome to Overclock
grouphug.gif Fold for the Cause, Fold for the People grouphug.gif
 
 
 
ENTERPRISE is online now  
Closed Thread

Quick Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off