Waterfox 56.0.2: 7 January [Free, open and private web browser.] - Page 172 - Overclock.net

Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #1711 of 7375 Old 02-04-2012, 09:12 PM
4.0ghz
 
falcon26's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Newark Ca
Posts: 3,102
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 46
Dam it

falcon26 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #1712 of 7375 Old 02-04-2012, 09:56 PM
 
JWvanLohuizen's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
I am getting this message when trying to update:
"Update XML file malformed (200)"

Also the download site cannot find the version 10 file.

Unable to find any mirror information for the "/waterfox-10.0.en-US.win64-x86_64.installer.exe" file. Please select another file.
"Whoops, we can't find that page."

Any ideas?

Thank You
JWvanLohuizen is offline  
post #1713 of 7375 Old 02-04-2012, 09:57 PM
Hardline upgrade!
 
Ceadderman's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: West of the Pecos.
Posts: 18,782
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 695
Yeah um nope. mellowsmiley.gif

stitchfacesmiley.png Neither of the linkies are workin. *sigh*

~Ceadder smil3dbd4e4c2e742.gif
Ceadderman is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #1714 of 7375 Old 02-05-2012, 12:57 AM
Commodore 64
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 54
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
serious question

i test firefox 10 and waterfox 10 in this site

http://browsermark.rightware.com/browsermark/index.action

sometime when i test them waterfox score more and sometime firefox score more ( i re run test couple of time)

is that mean i don't need to use waterfox 10 since firefox 10 deliver same speed??
demoneye is offline  
post #1715 of 7375 Old 02-05-2012, 01:26 AM
1.7ghz
 
LukaTCE's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Slovenia
Posts: 841
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 8
Thx for this it work much faster then firefox
Some download mirrors use RapidShare,GameFront for fastest download speed
http://www.mirrorcreator.com/files/1XP5CV6T/waterfox-10.0.en-US.win64-x86_64.installer.exe
LukaTCE is offline  
post #1716 of 7375 Old 02-05-2012, 03:00 AM
 
Pierre771's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Paris, France
Posts: 23
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
Hi

I installed Waterfox 10 which is now available by downloading it from the temporary mirror.

Thks to the team.

Maybe slightly faster than regular FF 32 bits, that's right.

Caution don't launch the program at the end of the installation as suggested (unselect it) if you have separate profile, otherwise it will use the default profile.

Will the future updates be automatic and background as announced in FF 10 ?

Thks

That is not fair !
Pierre771 is offline  
post #1717 of 7375 Old 02-05-2012, 03:23 AM
1.7ghz
 
LukaTCE's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Slovenia
Posts: 841
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 8
Waterfox crashed at 1 min of ussage and there were no flash on site. Does program send crash file to u ?
LukaTCE is offline  
post #1718 of 7375 Old 02-05-2012, 04:40 AM - Thread Starter
٩(●̮̮̃•)۶
 
MrAlex's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Cyprus
Posts: 4,026
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 393


Quote:
Originally Posted by safari801 View Post

Looks like my security suite (comodo) was the problem. Opened the install in the sandbox and voila'. Faster than 9! So far no issues.


Good to hear it's resolved!



Quote:
Originally Posted by sandythedog View Post

Please can you tell me if I'll notice a performance difference on my:

Laptop: Dual core, 2GB DDR2, HDD
Desktop: Quad core, 8GB DDR3 1600Mhz, SSD + HDD

Thank you.


 

It's up to you to see if you'll notice a difference. On the Laptop I think you would, but the only way to know for sure is for you to test it out.



Quote:
Originally Posted by Quantum Reality View Post

Yeah, I had to snag WF 10 from here:

http://waterfoxproj.sourceforge.net/

If you go here: http://waterfoxproject.org/downloads it will take you to a sourceforge page that's still not got the latest. frown.gif


It's now been resolved.


 

Quote:
Originally Posted by JWvanLohuizen View Post

I am getting this message when trying to update:
"Update XML file malformed (200)"

Also the download site cannot find the version 10 file.

Unable to find any mirror information for the "/waterfox-10.0.en-US.win64-x86_64.installer.exe" file. Please select another file.
"Whoops, we can't find that page."

Any ideas?

Thank You


There is a news page on the website for a reason, as for the Update XML file malformed that's an error on your settings:

http://support.mozilla.org/en-US/kb/AUS%20Update%20XML%20File%20Malformed%20200

 



Quote:
Originally Posted by demoneye View Post

serious question

i test firefox 10 and waterfox 10 in this site

http://browsermark.rightware.com/browsermark/index.action

sometime when i test them waterfox score more and sometime firefox score more ( i re run test couple of time)

is that mean i don't need to use waterfox 10 since firefox 10 deliver same speed??


When were you running the tests?


 

Quote:
Originally Posted by LukaTCE View Post

Thx for this it work much faster then firefox
Some download mirrors use RapidShare,GameFront for fastest download speed
http://www.mirrorcreator.com/files/1XP5CV6T/waterfox-10.0.en-US.win64-x86_64.installer.exe


Please don't mirror the downloads. It's just for safety reasons and I don't want downloads that I am unaware of floating around. I realise your intention is good, but please don't do it in the future.



Quote:
Originally Posted by Pierre771 View Post

Hi

I installed Waterfox 10 which is now available by downloading it from the temporary mirror.

Thks to the team.

Maybe slightly faster than regular FF 32 bits, that's right.

Caution don't launch the program at the end of the installation as suggested (unselect it) if you have separate profile, otherwise it will use the default profile.

Will the future updates be automatic and background as announced in FF 10 ?

Thks


I'm still trying to fix that, I have no idea why it's still not working properly though, but I'll try my best.

 



Warning: Spoiler! (Click to show)



Quote:

Originally Posted by Skylitgo_quote.gif


ATI grows each one of their GPU's till they're ripe enough to produce amazing graphics.



NVIDIA fired too many people and they can't keep up with the crops this year. frown.gif





Quote:

Originally Posted by Girgo_quote.gif


12: Earth is flat, careful around edges. lol peace





Quote:

Originally Posted by TFBgo_quote.gif


Why would a vet chew up the kitten's foot?



MrAlex is offline  
post #1719 of 7375 Old 02-05-2012, 05:46 AM
 
Join Date: Nov 2010
Location: London
Posts: 137
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 5
Quote:
Quote:
Originally Posted by sandythedog View Post

Please can you tell me if I'll notice a performance difference on my:

Laptop: Dual core, 2GB DDR2, HDD
Desktop: Quad core, 8GB DDR3 1600Mhz, SSD + HDD

Thank you.


 

It's up to you to see if you'll notice a difference. On the Laptop I think you would, but the only way to know for sure is for you to test it out.


Thanks, I'll give it a try and report back.
sandythedog is offline  
post #1720 of 7375 Old 02-05-2012, 06:05 AM
Commodore 64
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 54
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
Quote:
Originally Posted by MrAlex View Post



Good to hear it's resolved!


 
It's up to you to see if you'll notice a difference. On the Laptop I think you would, but the only way to know for sure is for you to test it out.


It's now been resolved.


 


There is a news page on the website for a reason, as for the Update XML file malformed that's an error on your settings:
http://support.mozilla.org/en-US/kb/AUS%20Update%20XML%20File%20Malformed%20200



When were you running the tests?


 


Please don't mirror the downloads. It's just for safety reasons and I don't want downloads that I am unaware of floating around. I realise your intention is good, but please don't do it in the future.


I'm still trying to fix that, I have no idea why it's still not working properly though, but I'll try my best.

i run the tests on firefox 10 and waterfox 10 .... when some pages were open...
demoneye is offline  
Reply

Quick Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off