Waterfox 56.0.2: 7 January [Free, open and private web browser.] - Page 390 - Overclock.net

Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #3891 of 7375 Old 09-24-2012, 09:10 AM
This Is The End
 
kennyparker1337's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: 67.220.212.115
Posts: 3,354
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 352
Quote:
Originally Posted by kevindd992002 View Post

Oh ok. Would you believe if I say that it's around $15 for 384Kbps connection here?

$20 for 3mbps isn't exactly peachy.

I mean we live in America, the land of opportunity. Yet we get slightly better prices than you.

headphone.gifFLACWMP-HCSchiit Modi / Shiit MagniBeyerdynamic DT 990 Pro (250 Ohm) headphone.gif

Guides (Click to show)Quotes (Click to show)
"If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe."
-Carl Sagan

“The good thing about science is that it's true whether or not you believe in it.”
-Neil deGrasse Tyson

"What you are, you are by accident of birth; what I am, I am by myself.
There are and will be a thousand princes; there is only one Beethoven."
-Ludwig van Beethoven
kennyparker1337 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #3892 of 7375 Old 09-24-2012, 09:20 PM
 
MKANET's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
Im a long time firefox user. Im currently using Waterfox 15. I dont have any issues with Firefox except for flash freezes up with hardware acceleration enabled using my very new Nvidia GT640 display card. This didn't happen before on my older Nvidia display card. I was hoping for a way to enjoy the benefits of Flash hardware acceration without completely disabling it by using a less drastic tweak. I am also, of course, using 64bit Flash Player.

Google Chrome:
I've heard a lot of good things about Chrome. I just recently installed Chrome on my test machine to see for myself. Good thing I only installed it on my test machine!! The first things I noticed was it didn't display some webpages correctly. Also, it looks like Google installs a malware called, "Google Updater". Even after I do a full uninstall of Chrome, I see a bunch of orphaned files, directories, at least one windows google service left on my machine; and, my Windows registry was infested with google/chrome related information.

Can someone either recommend a way to make Chrome display webpages as reliably as Firefox; and, uninstalls cleanly or offers a portable version. Or...

Recommend a way to make firefox flash hardware acceleration as stable as possible.
MKANET is offline  
post #3893 of 7375 Old 09-24-2012, 09:40 PM
 
Join Date: Jan 2011
Location: United States
Posts: 964
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 34
Yeah, you might have to wait for Nvidia/Mozilla/Adobe to issue fixes for hardware acceleration crashes and Flash-related crashes.

As for Google Chrome, the Chrome Updater service does exactly that, it'll update Google Chrome in the background when an update is issued - it's not malware at all. Firefox does the exact same thing via the maintenance server it installs too.
Lord Venom is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #3894 of 7375 Old 09-25-2012, 02:46 AM
Programmer
 
Tarnix's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Joliette (Canada)
Posts: 1,389
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 42
Quote:
Originally Posted by kennyparker1337 View Post

$20 for 3mbps isn't exactly peachy.
I mean we live in America, the land of opportunity. Yet we get slightly better prices than you.
Lol. I live just above (canada) and for 20$ all you'll get from internet provider is either dial-up or a flipped finger.

"If you just baseline act like a respectable human being, you can be as weird as you want and people are gonna love you. Real people. Like, people you actually see. Not prepubescent boys behind keyboards and computer screens." - Elimoar stuffz (Click to show)
‎"I like offending people because I think people that get offended should be offended" - Linus Torvalds
Babbahimself: all my tech is alien
Babbahimself: from the planet overclockula
FX-8350 @ 5285 MHz | Phii 1055T @ 4144 MHz | GTX560 @ 1000MHz | current 3DMark firestrike record
Tarnix is offline  
post #3895 of 7375 Old 09-25-2012, 08:32 AM
This Is The End
 
kennyparker1337's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: 67.220.212.115
Posts: 3,354
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 352
Quote:
Originally Posted by Tarnix View Post

Lol. I live just above (canada) and for 20$ all you'll get from internet provider is either dial-up or a flipped finger.

http://www.electronicbox.net/en/quebec/residential/internet.html

A simple search shows that Electronic Box Inc. is one of 20+ ISPs in Quebec.
EBI provides (one of many tiers) a 30.95$/month, DSL 6 Mbits with 75 GB + unlimited from 2am to noon.

They also provide a 40.95$/month, DSL 15 Mbits with 125 GB + unlimited from 2am to noon.
This is not only $15 cheaper than my service, but also 3Mb faster.
edit: For a dryloop (DSL only) they charge $10 a month. Still $5 cheaper than my service and faster.
edit2: For a 250GB cap (same as my ISP) they charge $5 more. Bringing the price to the same per month, but faster speeds.


Its reviews also indicate that they provide a no contract service (same as me) and also don't force a rental gateway on its customers (my ISP forces its customers to pay a rental fee for its non-negotiable gateway).

You may live in a rural area and get what you say above, but so do people living in rural America.
You have to go by what is possible for the entire region.

headphone.gifFLACWMP-HCSchiit Modi / Shiit MagniBeyerdynamic DT 990 Pro (250 Ohm) headphone.gif

Guides (Click to show)Quotes (Click to show)
"If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe."
-Carl Sagan

“The good thing about science is that it's true whether or not you believe in it.”
-Neil deGrasse Tyson

"What you are, you are by accident of birth; what I am, I am by myself.
There are and will be a thousand princes; there is only one Beethoven."
-Ludwig van Beethoven
kennyparker1337 is offline  
post #3896 of 7375 Old 09-25-2012, 12:12 PM
 
MKANET's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
There seems to be some alternate solution to getting Flash Player to behave better. I just haven't explored any of them yet. Just using an older version seems to affect the behavior. I was hoping there were some people who have already experimented with this already here.

Yes, it's obvious Google Updater is used for updating Chrome. However, Google Updater is actually much closer to malware than some people may realize. Just try uninstalling it. smile.gif Guess what? You can't. Google Updater, just like malware, installs software components without the user having a choice and not offering any way to uninstall the active process/service in memory and the respective files it leaves behind. This is much different than Firefox updater which is conveniently builtin to Firefox; and, cleanly uninstalls.
Quote:
Originally Posted by Lord Venom View Post

Yeah, you might have to wait for Nvidia/Mozilla/Adobe to issue fixes for hardware acceleration crashes and Flash-related crashes.
As for Google Chrome, the Chrome Updater service does exactly that, it'll update Google Chrome in the background when an update is issued - it's not malware at all. Firefox does the exact same thing via the maintenance server it installs too.
MKANET is offline  
post #3897 of 7375 Old 09-25-2012, 01:02 PM
 
Ispep's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Southern Cali
Posts: 31
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 1
Quote:
Originally Posted by MKANET View Post

There seems to be some alternate solution to getting Flash Player to behave better. I just haven't explored any of them yet. Just using an older version seems to affect the behavior. I was hoping there were some people who have already experimented with this already here.
Yes, it's obvious Google Updater is used for updating Chrome. However, Google Updater is actually much closer to malware than some people may realize. Just try uninstalling it. smile.gif Guess what? You can't. Google Updater, just like malware, installs software components without the user having a choice and not offering any way to uninstall the active process/service in memory and the respective files it leaves behind. This is much different than Firefox updater which is conveniently builtin to Firefox; and, cleanly uninstalls.


I'm using Chrome one one my machines and WF v15 on the other. The one with Chrome was due to problems I experienced with release 14 of WF (and it may have also been in v13, just not as bad or noticeable).

Flash crashing wasn't really the issue I was having, though I had noticed that sites that had a lot of Flash did cause WF to slow down considerably. RAM and CPU usage wasn't high either. Visiting the same sites using MSIE, Safari, etc. did not yield the same problems.

Rather than revert back to an older version of WF I decided t just use Chrome on the one machine and wait and see how v16 plays out. smile.gif

I selected Chrome because it is Flash optimized. Since it's tied with Google, searching, GMail and YouTube services are much faster thumb.gif ( at least it feels that way biggrin.gif ).

As for sites not displaying pages correctly, I haven't really run into many of those. The few that I have were really old sites using some sort of DHMTL from way back in the day. The problem that I do run into the most are sites with some sort of secure forms or pages. They respond by telling me that I'm on Chrome and that I need to be on MSIE, Mozilla/Firefox or Safari.
Ispep is offline  
post #3898 of 7375 Old 09-25-2012, 03:03 PM
 
Join Date: Jan 2011
Location: United States
Posts: 964
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 34
Quote:
Originally Posted by MKANET View Post

Yes, it's obvious Google Updater is used for updating Chrome. However, Google Updater is actually much closer to malware than some people may realize. Just try uninstalling it. smile.gif Guess what? You can't. Google Updater, just like malware, installs software components without the user having a choice and not offering any way to uninstall the active process/service in memory and the respective files it leaves behind. This is much different than Firefox updater which is conveniently builtin to Firefox; and, cleanly uninstalls.

Ummm, no it's not malware. You can easily disable the service from starting using msconfig or CCleaner and you can manually remove the Google Updater files itself and it works fine. But if it really bothers you, I guess you could ask Google to make it optional. ALSO after you uninstall Chrome Google Update will remove itself an hour after you've removed Chrome or any other Google programs that use an updater. I mean I wouldn't recommend removing the update service so you're always up-to-date, but to each his/her own.

http://support.google.com/installer/bin/answer.py?hl=en&answer=98805

Disable tutorial video: http://www.youtube.com/watch?v=xry2rRCZzMg

As for Flash crashes, I don't have any problems with Flash crashing at all in Firefox or Waterfox and I'm using the latest Flash too.
Lord Venom is offline  
post #3899 of 7375 Old 09-26-2012, 03:38 PM
 
sirmatto's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 7
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
So I've been having an issue where, I'll set Google Maps to use MapsGL, which works beautifully. However, sometimes Google Maps unsets itself from MapsGL back to the regular Maps interface. It seems to be random and definitely happens after closing and reopening the browser (note that MapsGL will sometimes persist across browser sessions). I can always turn it back on and it will work like a charm until it randomly unsets itself. I can't confirm whether this is a Waterfox issue or a Google Maps issue, as I don't use any other browsers, but has anyone else experienced this?

Also, the new built in reader pdf.js also works perfectly. I have to set under Options>Applications>PDF to use "Preview in Waterfox" for it to work first. But alas, this is plagued by a similar problem as MapsGL, where Waterfox will randomly unset "Preview in Waterfox". I can always reset it, but it would be nice if this setting were persistent. Anyone have any ideas?
sirmatto is offline  
post #3900 of 7375 Old 09-26-2012, 07:07 PM
 
Warriorghost123's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
Quote:
Originally Posted by Warriorghost123 View Post

Also, the website images don't load at all sometimes. What I mean is when you open a new tab, it shows you all the recent websites you've visited, and I'm assuming there's supposed to be a picture of the website there. I only see a couple of the multiple websites that I visit, and they have images of it. How do I enable it for other websites? The addons that I run are: NoScript, Adblock Plus, and Web of Trust. Thank you.

I'm still having this problem. Does anyone know of a solution? smile.gif
Warriorghost123 is offline  
Reply

Quick Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off