Waterfox 56.0.2: 7 January [Free, open and private web browser.] - Page 92 - Overclock.net

Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #911 of 7375 Old 09-20-2011, 01:34 PM - Thread Starter
٩(●̮̮̃•)۶
 
MrAlex's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Cyprus
Posts: 4,026
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 393
Anyone using Waterfox 7.0 RC3 and auto-updated to RC4 please let me know how it went


Warning: Spoiler! (Click to show)



Quote:

Originally Posted by Skylitgo_quote.gif


ATI grows each one of their GPU's till they're ripe enough to produce amazing graphics.



NVIDIA fired too many people and they can't keep up with the crops this year. frown.gif





Quote:

Originally Posted by Girgo_quote.gif


12: Earth is flat, careful around edges. lol peace





Quote:

Originally Posted by TFBgo_quote.gif


Why would a vet chew up the kitten's foot?



MrAlex is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #912 of 7375 Old 09-20-2011, 01:59 PM
Intel Overclocker
 
aramil's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: England
Posts: 324
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 34
I know not really an issue (yet).

It works on Windows 8 but with some graphical errors (icons distorting on top bar)

But functional. (firefox does same so don't loose sleep).

On an update note i was on RC3 but no update....
now manually updated to RC4 and noticed in the about screen it says I am on the BETA update channel?

System: Intel i7 8700K delidded CLU | ASRock Z370 Taichi | Palit GeForce GTX 980 Super Jetstream 4Gb | Samsung 840 EVO 250Gb | Samsung 1Tb F2 | WD 1Tb | Corsair 750TX v2 | 32Gb (2x16) Corsair Vengence | Corsair K90 Keyboard | CM 212-X | Zalman MS800 | AOC 27" 2560x1440 | Windows 10 Pro 64bit | Linx10 & Linx 12v64 Tablets - ED: CMDR Aramil Lorrathain 
aramil is online now  
post #913 of 7375 Old 09-20-2011, 03:12 PM
PC Gamer
 
Vowels's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Vancouver
Posts: 797
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 31
I don't see an update in the About Waterfox window when I check for updates.

Vowels is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #914 of 7375 Old 09-20-2011, 03:23 PM
PC Gamer
 
sbuck333's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Corpus Christi, Texas
Posts: 170
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 13
I just wanted to drop by and say thanks for continuing to work on this. I really love it and have turned some friends onto it as well. I seriously don't think I've ever had 1 bug/glitch/problem in all these months of using it. Its great!

sbuck333 is offline  
post #915 of 7375 Old 09-20-2011, 08:39 PM
 
Join Date: Jan 2011
Location: United States
Posts: 964
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 34
Quote:
Originally Posted by Vowels;15004946 
I don't see an update in the About Waterfox window when I check for updates.
Same here, nor there is a check for updates button. Anyways, I manually updated. smile.gif
Lord Venom is offline  
post #916 of 7375 Old 09-20-2011, 09:47 PM
New to Overclock.net
 
Quantum Reality's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 6,349
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 308
Damn it. 64-bit flash is now locking up when I try to attach a file in gmail. I even upgraded to the latest release candidate. no go. frown.gif
Quantum Reality is offline  
post #917 of 7375 Old 09-21-2011, 01:18 AM - Thread Starter
٩(●̮̮̃•)۶
 
MrAlex's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Cyprus
Posts: 4,026
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 393
No-one has received a notification or anything yet? That's odd I just tested it out and it worked. Okay can someone type about:config and then type app.update and then take a screenshot of all the options it has for me please?

Quote:
Originally Posted by aramil View Post
I know not really an issue (yet).

It works on Windows 8 but with some graphical errors (icons distorting on top bar)

But functional. (firefox does same so don't loose sleep).

On an update note i was on RC3 but no update....
now manually updated to RC4 and noticed in the about screen it says I am on the BETA update channel?
I'm sure Mozilla will develop Firefox for Windows 8 in due time.

Quote:
Originally Posted by sbuck333 View Post
I just wanted to drop by and say thanks for continuing to work on this. I really love it and have turned some friends onto it as well. I seriously don't think I've ever had 1 bug/glitch/problem in all these months of using it. Its great!
No problem and thanks a lot!

Quote:
Originally Posted by Quantum Reality View Post
Damn it. 64-bit flash is now locking up when I try to attach a file in gmail. I even upgraded to the latest release candidate. no go.
*Sigh* There's always some issue with Flash, even after all these years in development and a multimillion dollar company backing it.


Warning: Spoiler! (Click to show)



Quote:

Originally Posted by Skylitgo_quote.gif


ATI grows each one of their GPU's till they're ripe enough to produce amazing graphics.



NVIDIA fired too many people and they can't keep up with the crops this year. frown.gif





Quote:

Originally Posted by Girgo_quote.gif


12: Earth is flat, careful around edges. lol peace





Quote:

Originally Posted by TFBgo_quote.gif


Why would a vet chew up the kitten's foot?



MrAlex is offline  
post #918 of 7375 Old 09-21-2011, 01:22 AM
4.0ghz
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 1,311
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 82
Quote:
Originally Posted by MrAlex;15010894 
No-one has received a notification or anything yet? That's odd I just tested it out and it worked. Okay can someone type about:config and then type app.update and then take a screenshot of all the options it has for me please?
Not sure what happened with the about window, but I think you can still make out what it says.

waterfox.png

Taylorsci is offline  
post #919 of 7375 Old 09-21-2011, 02:37 AM
Intel Overclocker
 
aramil's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: England
Posts: 324
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 34

System: Intel i7 8700K delidded CLU | ASRock Z370 Taichi | Palit GeForce GTX 980 Super Jetstream 4Gb | Samsung 840 EVO 250Gb | Samsung 1Tb F2 | WD 1Tb | Corsair 750TX v2 | 32Gb (2x16) Corsair Vengence | Corsair K90 Keyboard | CM 212-X | Zalman MS800 | AOC 27" 2560x1440 | Windows 10 Pro 64bit | Linx10 & Linx 12v64 Tablets - ED: CMDR Aramil Lorrathain 
aramil is online now  
post #920 of 7375 Old 09-21-2011, 02:49 AM - Thread Starter
٩(●̮̮̃•)۶
 
MrAlex's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Cyprus
Posts: 4,026
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 393
That's strange. None of the custom config options that were set in RC3 have been implemented. It seems that only on fresh/first installs it gets set. Hmm this poses a problem, I'll need to fix this before the final releases because people who manually update will not get the auto-updates!

Okay guys for you to get auto-updates do this:

  1. Right Click > New > Boolean: app.update.cert.requireBuiltIn
  2. Value: False
  1. Right Click > New > String: app.update.url.override
  2. Value: http://waterfoxproj.sourceforge.net/...ON%/update.xml
ihatelolcats likes this.


Warning: Spoiler! (Click to show)



Quote:

Originally Posted by Skylitgo_quote.gif


ATI grows each one of their GPU's till they're ripe enough to produce amazing graphics.



NVIDIA fired too many people and they can't keep up with the crops this year. frown.gif





Quote:

Originally Posted by Girgo_quote.gif


12: Earth is flat, careful around edges. lol peace





Quote:

Originally Posted by TFBgo_quote.gif


Why would a vet chew up the kitten's foot?



MrAlex is offline  
Reply

Quick Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off