[The Official] OCN 24/7 Folders Club - Page 150 - Overclock.net

Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #1491 of 4307 Old 03-05-2012, 03:59 AM
 
juano's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 9,153
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 574
Quote:
Originally Posted by Timbojones View Post

do you reakon you guys could give me some tips on how to put that towards folding?
Quote:
Originally Posted by Timbojones View Post

I'm kind of looking at buying a tv.


I don't know how well the TV will fold.

juano is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #1492 of 4307 Old 03-05-2012, 04:04 AM
 
IXcrispyXI's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Melton Vic Australia
Posts: 4,712
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 109
imo we need a new lounge i promise pat will be good tongue.gif
IXcrispyXI is offline  
post #1493 of 4307 Old 03-06-2012, 08:20 AM
AMD Overclocker
 
theamdman's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 1,265
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 25
theamdman is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #1494 of 4307 Old 03-22-2012, 10:27 AM
RAM Fan
 
odin2free's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: North Dakota
Posts: 1,893
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 65
Cool well have right now one ps3 folding...
will have to build a new computer when i get the chance just for folding and design solar power converters so i can utilize that for free and fold forever (when the sun shines at least)
so excited everytime i go to check The WU increase and gets me pumped again to do more reasearch

Thanks kats for making one of my ps3 be utilized for this brilliant stuff..

odin2free is offline  
post #1495 of 4307 Old 04-09-2012, 01:46 PM
AMD Overclocker
 
Zaphodb2002's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: San Diego, CA
Posts: 52
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 3
Hi everybody, I'm just getting started with folding, only on day 3, but I've got my sig rig down there folding 24/7, and don't forsee taking it down except to work inside it occasionally. This folding thing is very cool, excited to be a part of it. Once I've been going for the requisite 2 weeks, I'd like to join the club!

Quick question: I know it's been addressed in other posts, but I'm currently running Windows v7 to fold, and I have to disable SLI to be able to use my computer. I've looked into it, and it seems the options are:

A) use FAH_GPU_Tracker_v2 (or whatever it's called) instead of v7, this does manage the SMP as well, right?

or

B) set up independent GPU clients.

A seems like a simpler solution, and I'll be trying it this afternoon when I get off work. Is there any significant downside to using it over the independent clients?
Zaphodb2002 is offline  
post #1496 of 4307 Old 04-09-2012, 02:31 PM - Thread Starter
Sith
 
Klue22's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Raleigh, NC
Posts: 5,093
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 269
Quote:
Originally Posted by Zaphodb2002 View Post

Hi everybody, I'm just getting started with folding, only on day 3, but I've got my sig rig down there folding 24/7, and don't forsee taking it down except to work inside it occasionally. This folding thing is very cool, excited to be a part of it. Once I've been going for the requisite 2 weeks, I'd like to join the club!
Quick question: I know it's been addressed in other posts, but I'm currently running Windows v7 to fold, and I have to disable SLI to be able to use my computer. I've looked into it, and it seems the options are:
A) use FAH_GPU_Tracker_v2 (or whatever it's called) instead of v7, this does manage the SMP as well, right?
or
B) set up independent GPU clients.
A seems like a simpler solution, and I'll be trying it this afternoon when I get off work. Is there any significant downside to using it over the independent clients?

I honestly have no klue (see what I did?) since I've always used individual clients. I love HFM and so I guess that's why I do it.

cool.gifThe 24/7 Folders Clubcool.gif
The Lanyards! - Forum Folding War Team
Steam Username=[OCN] Klue22
My computer is so fast it can calculate an infinite loop in 9.392 seconds.
Klue22 is offline  
post #1497 of 4307 Old 04-09-2012, 06:08 PM
AMD Overclocker
 
Zaphodb2002's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: San Diego, CA
Posts: 52
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 3
Well, I switched over to FAH GPU Tracker, and SLI doesn't seem to interfere with it now. So good stuff.

Also, my PPD seems to have gone from ~28k to ~49k! The GPU's are actually working at 99% load now, was around 85%, and the TPF on them has dropped from 10m to 3m. Sweet. My SMP is going much slower now, 12m instead of 9m I had with v7, but I have -advmethods and -bigadv enabled now, so maybe that's why it's doing that. Either way, huge increase in PPD, and I can use my SLI again.
Zaphodb2002 is offline  
post #1498 of 4307 Old 04-09-2012, 07:12 PM
 
juano's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 9,153
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 574
I'd remove the advmethods from the CPU, the WUs in there don't really offer a benefit to CPU folding. And the GPU increase was just because of the different WUs, I'd bet you were on a 764X WU before but are now on a 803X on the GPU.

juano is offline  
post #1499 of 4307 Old 04-11-2012, 01:18 PM
AMD Overclocker
 
Zaphodb2002's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: San Diego, CA
Posts: 52
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 3
Quote:
Originally Posted by juano View Post

I'd remove the advmethods from the CPU, the WUs in there don't really offer a benefit to CPU folding. And the GPU increase was just because of the different WUs, I'd bet you were on a 764X WU before but are now on a 803X on the GPU.

That was true. Still learning a lot about this folding deal. I had an issue where my GPU's were only completing one WU and then shutting down as well, but I seem to have resolved it by updating to the latest beta driver and/or telling my computer not to turn off the monitors ever. Not sure which one fixed it, but it seems like everything's working smoothly now.
Zaphodb2002 is offline  
post #1500 of 4307 Old 04-11-2012, 01:23 PM
 
crystalhand's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Maryland
Posts: 1,001
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 63
both of those should actually solve the problems. The 295 drivers required you to keep the monitor on and the new drivers will not cause this problem anyways.

crystalhand is offline  
Reply

Quick Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off