Overclock.net COD4 Server is Here - Page 2 - Overclock.net

Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #11 of 100 Old 02-29-2008, 08:25 PM
2.4ghz
 
Join Date: Feb 2007
Location: Adelaide, Australia
Posts: 471
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 26
Owwww i can't get in my ping is ~280 and max ping is set to 225.
And yes it is updated.

Quote:
Originally Posted by Brenbren go_quote.gif
one for your face, one for both your hands. and one for your balls.
Flying_Fish is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #12 of 100 Old 02-29-2008, 08:25 PM
8200RPM HDD Overclockz!
 
SgtSpike's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Eugene, Oregon
Posts: 7,746
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 236
SgtSpike is offline  
post #13 of 100 Old 02-29-2008, 08:25 PM
Subaru fanboy
 
Mootsfox's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Columbus, Ohio
Posts: 19,078
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 693
<3


Certs:
A+
ACMT
Dell ASP; Desktop, Laptop, PowerConnect, PowerEdge, PowerVault

Chimp Challenge Participant 

Mootsfox is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #14 of 100 Old 02-29-2008, 08:27 PM
4.0ghz
 
Join Date: Sep 2007
Location: Seaside, CA
Posts: 6,121
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 393
PB is saying that it's running an older version. If that helps.

~Gooda~


Start folding HERE!
Quote:
Originally Posted by alexgheseger go_quote.gif
Wow...

I never thought i'd have to say this, but any penis pictures will net you a hefty infraction mmkay?
Engineering Sample CPUs: Q6600 B0 - Xeon E3110 (E8400) E0 - E5400 (possibly) - E8400 (possibly)
Havegooda is offline  
post #15 of 100 Old 02-29-2008, 08:29 PM - Thread Starter
Overclocked
 
admin's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 9,559
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 181
Quote:
Originally Posted by Havegooda View Post
PB is saying that it's running an older version. If that helps.

~Gooda~
Updating now. The server should reset shortly.
admin is offline  
post #16 of 100 Old 02-29-2008, 08:29 PM
4.0ghz
 
Join Date: Dec 2007
Location: Sydney , Australia
Posts: 2,067
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 132
Hmm i cant seem to connect

whats the command again

is it

connect 208.167.251.102:28960 ?
Benny99 is offline  
post #17 of 100 Old 02-29-2008, 08:29 PM
2.4ghz
 
Join Date: Feb 2007
Location: Adelaide, Australia
Posts: 471
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 26
So is there any chance of max ping being set to ~300? I would really like to be able to get on and playing with everyone.

Quote:
Originally Posted by Brenbren go_quote.gif
one for your face, one for both your hands. and one for your balls.
Flying_Fish is offline  
post #18 of 100 Old 02-29-2008, 08:30 PM - Thread Starter
Overclocked
 
admin's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 9,559
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 181
Quote:
Originally Posted by Flying_Fish View Post
So is there any chance of max ping being set to ~300? I would really like to be able to get on and playing with everyone.
Done for the time being.

I won't reset the server anymore tonight - so feel free to join up now
admin is offline  
post #19 of 100 Old 02-29-2008, 08:31 PM
8200RPM HDD Overclockz!
 
SgtSpike's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Eugene, Oregon
Posts: 7,746
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 236
Quote:
Originally Posted by Flying_Fish View Post
So is there any chance of max ping being set to ~300? I would really like to be able to get on and playing with everyone.
Or 400? Sometimes my ping isn't so good in the busy hours, but it only peaks for a few seconds usually.
SgtSpike is offline  
post #20 of 100 Old 02-29-2008, 08:33 PM
4.0ghz
 
Join Date: Sep 2007
Location: Seaside, CA
Posts: 6,121
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 393
Im chilling...waiting...

~Gooda~


Start folding HERE!
Quote:
Originally Posted by alexgheseger go_quote.gif
Wow...

I never thought i'd have to say this, but any penis pictures will net you a hefty infraction mmkay?
Engineering Sample CPUs: Q6600 B0 - Xeon E3110 (E8400) E0 - E5400 (possibly) - E8400 (possibly)
Havegooda is offline  
Reply

Quick Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off