[OCN] Call of Duty Clan (BLACK OPS 3, AW, BO2, MW3) - Page 85 - Overclock.net

Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #841 of 1064 Old 11-03-2014, 07:34 PM
 
the9quad's Avatar
 
Join Date: Nov 2013
Location: Carolina Beach, North Carolina
Posts: 3,662
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 272
This MP is a blast, that is all.

the9quad is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #843 of 1064 Old 11-03-2014, 08:26 PM
AMD Overclocker
 
Ultracarpet's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 3,418
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 216
Quote:
Originally Posted by LaBestiaHumana View Post

I can't stop playing it.

Call me a 12 year old, but I like to quick scope. How is sniping in this game?

Ultracarpet is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #845 of 1064 Old 11-03-2014, 08:35 PM
Overclocker in Training
 
Pikaru's Avatar
 
Join Date: Jun 2014
Location: San Angelo, TX
Posts: 993
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 40
Quote:
Originally Posted by the9quad View Post

This MP is a blast, that is all.

Does it feel at all like Ghosts? Are lobbies pretty full?

Pikaru is offline  
post #846 of 1064 Old 11-03-2014, 08:44 PM
Overclocker in Training
 
kishagi's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Canada
Posts: 1,103
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 31
I guess ill try getting it tomorrow, but for ps4 though. I had issues playing COD with a keyboard and mouse when Steam had that free Ghosts multiplayer weekend. I had to switch back to my X360 controller

A Member Of The OCN Anime/Manga Club

Phone: OnePlus One 16GB
Headphones: Sony MDR-ZX100 | Sennheiser HD 558
Camera: Canon Powershot S3 IS 6MP
kishagi is offline  
post #847 of 1064 Old 11-03-2014, 08:45 PM
 
the9quad's Avatar
 
Join Date: Nov 2013
Location: Carolina Beach, North Carolina
Posts: 3,662
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 272
Quote:
Originally Posted by Pikaru View Post

Does it feel at all like Ghosts? Are lobbies pretty full?

ghosts ran like poo on my rig, so i didnt play it much. This is way more fun and the maps are better.

This is smooth even on only one card (even though CFX doesnt work)

I have waited all of 2 seconds to get in a match, but I have only played TDM and domination, mostly TDM getting used to it.

the9quad is offline  
post #848 of 1064 Old 11-03-2014, 08:49 PM
Overclocker in Training
 
Pikaru's Avatar
 
Join Date: Jun 2014
Location: San Angelo, TX
Posts: 993
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 40
Quote:
Originally Posted by the9quad View Post

ghosts ran like poo on my rig, so i didnt play it much. This is way more fun and the maps are better.

This is smooth even on only one card (even though CFX doesnt work)

I have waited all of 2 seconds to get in a match, but I have only played TDM and domination, mostly TDM getting used to it.

I may have to buy this then. I bought Ghosts and played it on my old PS4 and decided to get it on PC. The amount of players were like... 1/5 the amount on PS4 so I ended up paying 40 dollars for a game I played like 5 times, if that.

Pikaru is offline  
post #849 of 1064 Old 11-03-2014, 10:53 PM
New to Overclock.net
 
gh0stfac3killa's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Location: sandy kuwait!!
Posts: 299
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 6
soooo day zero has come and gone, and i must say sledgehammer did a good job thus far. i find myself unable to walk away from my pc, not even to pee!!! crap need more monster cans!!hahahahahah. on the real game is fun to play, running three 780ti's and so far no issues in crossfire. not sure if it is even using it but no stutters, screen tears, of flickering sights and scopes like on ghots when it came out. so far two thumbs up cause that all the thumbs i got!!!!thumb.gifthumb.gif
gh0stfac3killa is offline  
post #850 of 1064 Old 11-03-2014, 11:14 PM
New to Overclock.net
 
ViTosS's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 771
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 7
Anyone experiencing stuttering on the second mission? My VRAM usage keeps at 2.9~3.0GB and that using just FXAA and SSAA off, I don't know but some areas my GPU usage doesn't stay 99% and sometimes it stutters a bit... Anyway, running it at 100~150fps all on EXTRA quality

ViTosS is online now  
Reply

Quick Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off