COD4 Installing Patch: Setup cannot locate COD4 installtion?? - Overclock.net

Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 4 Old 03-13-2008, 12:33 PM - Thread Starter
4.0ghz
 
Nick226's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 1,126
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 53
i just reformatted so im reinstalling cod4 and im applying the patch, i have to install patch 1.4 before 1.5 but when i go to install 1.4 it says it cannot locate the installation. I reinstalled and tried again and its doing the same thing. Any ideas? I'm running vista 64 if it matters. Is it cause its installed in the program files (x86) folder?
Nick226 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 03-13-2008, 01:33 PM
3.5ghz
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 686
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 6
Are you using a NOCD crack?

Snownation is offline  
post #3 of 4 Old 03-13-2008, 02:07 PM
1.3ghz
 
whatsthatsmell's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Intercourse, Pa
Posts: 272
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 35
try to update punkbuster first. go to www.evenbalance.com and manually update pb. then give the cod4 patch another go
whatsthatsmell is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 4 Old 03-13-2008, 09:10 PM - Thread Starter
4.0ghz
 
Nick226's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 1,126
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 53
i solved it, i downloaded the patch from another source and it worked. I have no idea why but it worked.
Nick226 is offline  
Reply

Quick Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off