Does anyone here play Anarchy Online? - Overclock.net

Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 12-26-2005, 12:53 AM - Thread Starter
4.0ghz
 
Azazel's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: St Louis area
Posts: 1,367
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 116
I'm just wondering. If you do I'm Azrial0 ingame.
Azazel is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 12-26-2005, 01:04 AM
New rig again :s
 
Join Date: Jun 2005
Location: Orinda, California
Posts: 3,951
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 497
I did, i had a lvl 71 Adv. with dual phase blades, but i got tierd of the game and people who left in the middle of a group..when were were a foot away from the boss or something..

Fold For Team 37726!! Get Started Here
Upgrades---> T7200 Core 2 Duo
Guide---> What Core 2 Duo Motherboard is right for me?
Projects---> Waterchiller Build
Rig 2---> P4 640 @ 4GHz, Asus P5P800-SE, 512MB crap, Sunbeam NUUO 550w
My Old Rig --->2.4AE @ 4.15GHz , semi Stable, yes 1.75GHz OC ...
wowza is offline  
post #3 of 3 Old 01-01-2006, 11:01 PM
 
Join Date: Jul 2005
Location: southern california
Posts: 2,656
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 88
I used to I had a lv 30 somthing enginer human and a lv 28 adventurer atrox, but stopped for....well I don't know why I really liked the game, but I made a new account and I have now a atrox engineer. BTW my name is xypex982.

xypex982 is offline  
Reply

Quick Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off