How do you unlock this? - Overclock.net

Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 8 Old 01-05-2006, 07:25 PM - Thread Starter
733mhz
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 106
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 3
I ve been wondering how to unlock the fn2000 in bf2, The gun owns. Picked it up a couple times and I just got another unlock.

ordered a eVga 6800 gt

emericaskater232 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 8 Old 01-05-2006, 07:40 PM
Now Available in Orange
 
Fishie36's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Santa Rosa, California
Posts: 8,360
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 751
Start by buying special forces...

Fishie36 is offline  
post #3 of 8 Old 01-05-2006, 07:41 PM - Thread Starter
733mhz
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 106
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 3
aw, that sucks, dont want to shell out another 30. I guess ill stick to the g36c

ordered a eVga 6800 gt

emericaskater232 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 8 Old 01-05-2006, 07:49 PM
Now Available in Orange
 
Fishie36's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Santa Rosa, California
Posts: 8,360
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 751
Quote:
Originally Posted by emericaskater232
aw, that sucks, dont want to shell out another 30. I guess ill stick to the g36c
Yeah it sucks that the weapon you want is in the game already but you have to shell out 30 bucks just to spawn with it. How lame

Fishie36 is offline  
post #5 of 8 Old 01-05-2006, 08:03 PM
4.0ghz
 
GatorLCA's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Englewood, FL
Posts: 2,661
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 195
You can actually have someone play on your name for 1 round on SF and receive the unlock that way..I did it for my roommate and got him the F2000.

You need to have the BF2 unlock kit unlocked before you get the F2000, same goes with other kits.

IMO the G36E and SCAR-L (SF Medic and Spec Op kit are the best)
GatorLCA is offline  
post #6 of 8 Old 01-05-2006, 08:33 PM - Thread Starter
733mhz
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 106
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 3
you think you could do that for me sometime after i get a new unlock, i got the dao.

ordered a eVga 6800 gt

emericaskater232 is offline  
post #7 of 8 Old 01-05-2006, 09:07 PM
4.0ghz
 
GatorLCA's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Englewood, FL
Posts: 2,661
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 195
MY new apartment doesnt have cable or internet yet (damn Cox Cable need to hook up whatever **** to get it going in our complex), but if it did I would do it, so until we get it up I wont be online much after tonight
GatorLCA is offline  
post #8 of 8 Old 01-07-2006, 02:25 PM - Thread Starter
733mhz
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 106
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 3
Anyone else nice enough to do this for me tonight? Ill give rep, lmao

ordered a eVga 6800 gt

emericaskater232 is offline  
Reply

Quick Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off