[Official] S.T.A.L.K.E.R. Fan Club - Page 25 - Overclock.net

Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #241 of 5986 Old 03-09-2010, 11:26 AM - Thread Starter
4.0ghz
 
mrfajita's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Colorado
Posts: 2,598
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 150
Quote:
Originally Posted by deerleg View Post
lol i killed them by using the knife
That's also how I kill Controllers, they can't control you if you are really close to them.


Chimp Challenge Participant 

mrfajita is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #242 of 5986 Old 03-09-2010, 04:03 PM
Audiophile
 
Rocker delMaL's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Last house on the left.
Posts: 666
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 49
Quote:
Originally Posted by mrfajita View Post
That's also how I kill Controllers, they can't control you if you are really close to them.
So they're more like remote controllers... interesting!

-=Core i7 4Ghz+ Club=-
(+) Cooler Master Storm Sniper Club (+)

**Prisoner: Where am I? | Number Two: In The Village. | Prisoner: What do you want? | Number Two: Information**
Rocker delMaL is offline  
post #243 of 5986 Old 03-09-2010, 08:39 PM
Audiophile
 
drummerstix11's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Kingston, NH
Posts: 288
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 15
So I just found out that CoP is not multithreaded. Kinda disappointng but is awesome anyway.

yessir.gif There's just something about a Dual Socket system yessir.gif
sniper.gifS.T.A.L.K.E.R Fan Club skull.gif
drummerstix11 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #244 of 5986 Old 03-09-2010, 10:41 PM - Thread Starter
4.0ghz
 
mrfajita's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Colorado
Posts: 2,598
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 150
Quote:
Originally Posted by drummerstix11 View Post
So I just found out that CoP is not multithreaded. Kinda disappointng but is awesome anyway.
It uses both of my cores. SoC was awful for multithreaded optimization though, it stutters really badly.


Chimp Challenge Participant 

mrfajita is offline  
post #245 of 5986 Old 03-09-2010, 10:42 PM
Programmer
 
E_man's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 7,204
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 386
You might be able to try something like core optimizer. That might get it to use more cores if needed

Google Chrome Club

Laptop: Asus Transformer w/ Dock

Upgrades to come:, Water cooling 0/7, New IPS setup 3/3, Better Sound Setup 7/8, better PSU 1/1

Chimp Challenge Participant 

E_man is offline  
post #246 of 5986 Old 03-09-2010, 10:57 PM
733mhz
 
darkpower45's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Pleasanton, CA
Posts: 189
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
i believe Call of Pripyat is actually multi core optimized but most of the game runs on the first core because of its massive physics engine. and when i say multi-core optimized, I'm thinking it uses 2 cores. haha

sniper.gifS.T.A.L.K.E.R Fan Club skull.gif
darkpower45 is offline  
post #247 of 5986 Old 03-10-2010, 12:32 AM
Overclocker
 
WIGILOCO's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Finland
Posts: 922
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 17
My COP uses too only first core and very little of the second and others are like idling.

WIGILOCO is offline  
post #248 of 5986 Old 03-10-2010, 08:23 AM
2.4ghz
 
shift's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Austin, Tx
Posts: 422
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 20
I only own Shadow of Chernobyl, can I join the club?

Last time I played it, it locked up on me (only game that locked up out of all the other games that I had / have owned) but love it!! I am sure I just need to get the current patches.

sniper.gifS.T.A.L.K.E.R Fan Club skull.gif
wave2.gif
shift is offline  
post #249 of 5986 Old 03-10-2010, 10:14 AM
4.0ghz
 
Join Date: Aug 2009
Location: Maine
Posts: 2,050
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 121
I'll join. I am playing through CoP for a 2nd time, but with S.M.R.T.E.R. alpha v.41.
Clockadile Dundee is offline  
post #250 of 5986 Old 03-10-2010, 10:31 AM
333mhz
 
rogue108's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 27
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
I finally built a new machine and have been trying to catch up on older titles I haven't played. All this talk of S.T.A.L.K.E.R SoC in this thread makes me want to install it already. Just can't make the time right now...

rogue108 is offline  
Reply

Quick Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off