[Official] Battlefield 3 Information & Discussion Thread - Page 2294 - Overclock.net

Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #22931 of 52878 Old 10-24-2011, 12:51 PM
3.0ghz
 
eduardmc's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 1,062
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 54
If we do temporary vpn, when the game is release tomorrow will we have to do anything else. Disable the port or anything like that?
eduardmc is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #22932 of 52878 Old 10-24-2011, 12:51 PM
New to Overclock.net
 
CallsignVega's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Washington D.C.
Posts: 7,432
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 519
Anyone know how to force DX10 and not DX11?

CallsignVega is offline  
post #22933 of 52878 Old 10-24-2011, 12:52 PM
PC Gamer
 
Joell28's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Netherlands
Posts: 718
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Hey this is normal just let it download i had the same no problems Have fun
Joell28 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #22934 of 52878 Old 10-24-2011, 12:52 PM
Commodore 64
 
DPCasting's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 8
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
DPCasting is offline  
post #22935 of 52878 Old 10-24-2011, 12:52 PM
1.3ghz
 
Join Date: May 2011
Location: California
Posts: 260
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 27
Quote:
Originally Posted by mybulleturface;15436215 
Does anyone elses battlelog not refresh? I dont see game invites, its not real time for me any one have this problem?

I did during the beta, was hoping it wouldn't be the same come the final release :/.

Last I remembered it seemed to alleviate the issue when I would disable my AVG entirely. I'm not sure what that would have to do with anything but hey, it always seemed to work.

jcpiont23 is offline  
post #22936 of 52878 Old 10-24-2011, 12:57 PM
4.0ghz
 
ignite's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: New York
Posts: 2,738
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 269
Knowing how Origin handles some things (like being unable to change names until recently, can't change birthday...), I wonder if activating with a Korean proxy will mess anything up with regards to account information or whatnot.


post-flame-small.gifTeam Fortress 2 Club post-flame-small.gif

Steam = ignite gunner.gif
BF3 = Varloc; BFBC2 = Izlude gunner2.gif
ignite is offline  
post #22937 of 52878 Old 10-24-2011, 12:57 PM
Done cooled it.
 
Join Date: Mar 2007
Location: ID
Posts: 7,177
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 299
Quote:
Originally Posted by Artemus;15436016 
I used the PayPal option and it showed up right away on my account. I had to restart Origin on predownload day to get the button to work, after getting the e-mail from them that it was ready. Hope that helps. smile.gif

Great, thanks. Anyone else?

1. If you preordered from Origin with a CC, did it charge instantly to it?
2. If you look in origin/ea order history does it show up?

Chimp Challenge 3 x Participant  100 Million+ Folding at Home points  Foldathon Folder - 2011 Participant  Foldathon Folder - 2012 Participant  Overclock.net 10 Year Member  Foldathon Participant 2015 

Faster_is_better is offline  
post #22938 of 52878 Old 10-24-2011, 01:00 PM
3.5ghz
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 751
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 37
Did they clear your friends list from the beta from Battlelog?

Quote:
Originally Posted by j2thearrin go_quote.gif
Then someone was like, "OMG they mastered the running animation!" Thats when i finally gave up on the gaming community as a whole.
BC2/Steam/Origin: chewbaccasdad
chewbaccasdad is offline  
post #22939 of 52878 Old 10-24-2011, 01:00 PM
Intel Overclocker
 
Join Date: Aug 2010
Location: United States
Posts: 6,103
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 107
Quote:
Originally Posted by ignite;15436303 
Knowing how Origin handles some things (like being unable to change names until recently, can't change birthday...), I wonder if activating with a Korean proxy will mess anything up with regards to account information or whatnot.

That is a good question but you just set your VPN back to default settings after you activitate the game anyways. Then disconnect and change your Origin password for security purposes and reconnect and then launch the game. I don't see how it would mess up anything. Just my thought. I haven't tried the VPN thing anyways. I'm eastern time and i wish it was 3am already lmao.

The more good stuff i hear how everyone is getting in the game early makes me wanna do this.

DONATE IN HONOR OF SYRILLIAN
sneaky.gif: : The Official Corsair H50/H70/H100 Hydro Series Club : : sneaky.gif
78@pwnt4lif3 is offline  
post #22940 of 52878 Old 10-24-2011, 01:01 PM
New to Overclock.net
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 3,809
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 160
Quote:
Originally Posted by snow cakes;15435974 
Some of you may already know about the VPN trick in which you trick the BF3 origin release date in thinking that your in Korea. Korea gets BF3 unlocked at Oct 25 at 12am UTC+9.

There has been some speculation and concern from experienced users, theorizing that once you have the Korean date set you can only play Single Player Mode. .

Quote
Crash7800 (EA Communiy manager) stated in reddit "Your call, I guess, as to if it's worth the risk. Personally, I'd wait. Definitely won't work for multiplayer, and if it did all you'd be doing would be creating a needless headache for our network staff."


If you do manage to bypass or risk to play muliplayer, just know that you would only be able to play multiplayer on the Asian servers . Expect to have 300+ping and joining into clogged up servers. There are still question going around the web whether or not this is safe. The safest way in doing this, would be to see the safety confirmation of the people who have done this and have everything running like I should (everything is working) after the Korean version has been lunched.

If you have this already or jumped into do this without knowing what the risk are or what they could be. Don't worry about the ban hammer, It's has been publicly announced that EA won't ban for this, for there is no legit reason to do so. This VPN program can be an alternative proxy and privacy protection, so EA can't argue to apply the ban hammer. I am sorry, but I do not know how reverse this once you have done it. My one guess would be to delete BF3 and all its contents like its reg and download. If this has worked let us know.

EA has also stated that this is not illegal, it's just isn't very nice. ( meaning this is a go, but it's only a go on your own risk.)

FROM ENTERBF3, WE ADVISE YOU TO WAIT UNTIL BATTLEFIELD 3 COMES OUT IN YOUR TIMEZONE FOR THE BEST 100% QUALITY ASSURANCE. WE ARE NOT ACCOUNTABLE FOR YOUR ACTION(S) AND MISTAKES.
Knowing EA, I wouldn't doubt it would mess something up later on
Tennobanzai is offline  
Reply

Quick Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off