Iphone stuck in reboot loop help please! - Overclock.net

Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 10 Old 06-11-2010, 02:58 AM - Thread Starter
Console Gamer
 
CaNe's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Victoria B.C
Posts: 1,156
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 39
Looking for help with this issue, Ive searched everywhere and cant find anything.

Im running a iphone 3G jailbroken with blackra1n OS 3.2

Now i lost server connection with Rogers to i held my power button to reboot my device, When it came back on it only loaded to the apple logo after witch it just reboots over and over again.

Now ive been jailbroken for over a year now with no issues, How do i fix this?

By the way it just so happens i have no home button... I had to install mQuickdo app to make a virtual home button on my screen.

If You Need Help Please PM, Aim, Msn, Email Me I Will Be Happy to Help
2cents.gifI Have No Tolerance Towards idiots2cents.gif
post-flame-small.gif Check out my FAQspost-flame-small.gif
NVidia Drivers
Online Computer Sales Rating Thread
post-flame-small.gifCheck out my Photo Gallerypost-flame-small.gif
CaNe's Gallery
thumb.gifOverClocked My 2000MHz P4P800 To 2604.65MHzthumb.gif
CaNe is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 10 Old 06-11-2010, 02:58 AM - Thread Starter
Console Gamer
 
CaNe's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Victoria B.C
Posts: 1,156
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 39
Now ive just turned on my phone after the battery died, And it still goes right back into reboot loop... Ugh am i ever gonna get my phone back?

If You Need Help Please PM, Aim, Msn, Email Me I Will Be Happy to Help
2cents.gifI Have No Tolerance Towards idiots2cents.gif
post-flame-small.gif Check out my FAQspost-flame-small.gif
NVidia Drivers
Online Computer Sales Rating Thread
post-flame-small.gifCheck out my Photo Gallerypost-flame-small.gif
CaNe's Gallery
thumb.gifOverClocked My 2000MHz P4P800 To 2604.65MHzthumb.gif
CaNe is offline  
post #3 of 10 Old 06-11-2010, 07:35 AM
I live in xterm
 
Black Magix's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: I'll let you decide.
Posts: 4,690
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 345
your going to have to restore the phone.

1) Ensure iphone is off
2) Press and hold home button
3) Connect to usb cable connected to computer while holding home button
4) You should see this screen.



Now just restore it using itunes.

Oh and fyi, there are 3.3 jailbreaks out.

Chimp Challenge 2 x Participant  5 Million+ Folding at Home points 

Black Magix is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 10 Old 06-11-2010, 07:36 AM
a.k.a. TutenStain
 
Join Date: Jun 2006
Location: Sweden
Posts: 5,313
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 646
Quote:
Originally Posted by Black Magix View Post
your going to have to restore the phone.

1) Ensure iphone is off
2) Press and hold home button
3) Connect to usb cable connected to computer while holding home button
4) You should see this screen.



Now just restore it using itunes.

Oh and fyi, there are 3.3 jailbreaks out.
Hmm..

Quote:
Originally Posted by CaNe View Post
Looking for help with this issue, Ive searched everywhere and cant find anything.

Im running a iphone 3G jailbroken with blackra1n OS 3.2

Now i lost server connection with Rogers to i held my power button to reboot my device, When it came back on it only loaded to the apple logo after witch it just reboots over and over again.

Now ive been jailbroken for over a year now with no issues, How do i fix this?

By the way it just so happens i have no home button... I had to install mQuickdo app to make a virtual home button on my screen.
Dunno if you can enter DFU mode w/a a home button. If you cant I say your screwed.

Please ignor my spelling and grammar!
FAQ:s


I reject your reality and substitute my own. -Adam Savage

Chimp Challenge 2 x Participant 

i_ame_killer_2 is offline  
post #5 of 10 Old 06-11-2010, 07:37 AM
I live in xterm
 
Black Magix's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: I'll let you decide.
Posts: 4,690
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 345
guess he's SOL then.

Had this happen to me and the ONLY way to fix it is from recovery mode and that's the only way to enter recovery mode.

Chimp Challenge 2 x Participant  5 Million+ Folding at Home points 

Black Magix is offline  
post #6 of 10 Old 06-11-2010, 09:22 AM - Thread Starter
Console Gamer
 
CaNe's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Victoria B.C
Posts: 1,156
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 39
Theres gotta be a program that can put it into DFU mode... how can i get it to connect to my PC?

As of right now itunes wont see it and nor will my PC when i connect it via the USB cord.

If You Need Help Please PM, Aim, Msn, Email Me I Will Be Happy to Help
2cents.gifI Have No Tolerance Towards idiots2cents.gif
post-flame-small.gif Check out my FAQspost-flame-small.gif
NVidia Drivers
Online Computer Sales Rating Thread
post-flame-small.gifCheck out my Photo Gallerypost-flame-small.gif
CaNe's Gallery
thumb.gifOverClocked My 2000MHz P4P800 To 2604.65MHzthumb.gif
CaNe is offline  
post #7 of 10 Old 06-11-2010, 09:26 AM
I live in xterm
 
Black Magix's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: I'll let you decide.
Posts: 4,690
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 345
theres not....the recovery mode was made for that instance. If the phone won't start, how do you expect a PC to communicate with it?

Chimp Challenge 2 x Participant  5 Million+ Folding at Home points 

Black Magix is offline  
post #8 of 10 Old 06-11-2010, 09:30 AM - Thread Starter
Console Gamer
 
CaNe's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Victoria B.C
Posts: 1,156
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 39
ive had this problem before and got it working again i just cant remember for the life of me how i did it, Its been a year or so since this ive had this issue come up again.

I guess my only option at this point is to pay stupid Mac Pro store 120$ to fix this stupid little button....

If You Need Help Please PM, Aim, Msn, Email Me I Will Be Happy to Help
2cents.gifI Have No Tolerance Towards idiots2cents.gif
post-flame-small.gif Check out my FAQspost-flame-small.gif
NVidia Drivers
Online Computer Sales Rating Thread
post-flame-small.gifCheck out my Photo Gallerypost-flame-small.gif
CaNe's Gallery
thumb.gifOverClocked My 2000MHz P4P800 To 2604.65MHzthumb.gif
CaNe is offline  
post #9 of 10 Old 06-11-2010, 09:37 AM
 
hli53194's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: New England
Posts: 2,333
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 110
Willing to sell the phone? Does the home button just not work?

Home Setup: X-Fi Elite Pro w/LM4562 HardMod / Fiio E7 -> Denon UD-M50 + Mission MS-50 Speakers + Boston Accoustics Subwoofer / Philips HP910 / Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro
Portable Audio: Meizu M6/iPod Touch 4G -> Fiio E7 -> Bose QC-15 / Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro

Chimp Challenge 2 x Participant  6 Million+ Folding at Home points 

hli53194 is offline  
post #10 of 10 Old 06-11-2010, 10:04 AM - Thread Starter
Console Gamer
 
CaNe's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Victoria B.C
Posts: 1,156
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 39
Quote:
Originally Posted by mbarry View Post
Willing to sell the phone? Does the home button just not work?
Thats a stupid question does it a-peer that im looking to sell my phone?

If You Need Help Please PM, Aim, Msn, Email Me I Will Be Happy to Help
2cents.gifI Have No Tolerance Towards idiots2cents.gif
post-flame-small.gif Check out my FAQspost-flame-small.gif
NVidia Drivers
Online Computer Sales Rating Thread
post-flame-small.gifCheck out my Photo Gallerypost-flame-small.gif
CaNe's Gallery
thumb.gifOverClocked My 2000MHz P4P800 To 2604.65MHzthumb.gif
CaNe is offline  
Reply

Quick Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off